Sveikos, man tokia sunki šita savaitė... supratau, kokia laiminga esu, kai nereikia 8 ar net 9 būti darbe, atsėdėti, važiuoti per kamščius... O šią - ir anksti, ir per kamščius, ir tolokai kartais važiuoti tenka. Lankiausi LIniukos darbovietėje šiandien, sužinojau, kad 2 auditai, tai net žinutės galvojau neberašyti, ale visai pro šalį prabėgo, tai pasilabinom bent .
Rasyte - nestebini, aišku, bet vis tiek, kokia tu mitri ir versli . Sukiesi kaip vijurkas.
Aš irgi vakar pradėjau nerti - žgutą vyro sesei dovanų. Nes staiga supratau, kad įteikimo momentas bus anksčiau, negu mano numatyta kelionė, kurios metu buvau suplanavusi nunerti jį .
Priminkite man, tundrai, apie tai, ką galima skrydžio metu naudoti iš mezgimo priemonių - lėktuvo salone išvis galima ką nors? Pvz. mediniai virbalai ar vąšelis (ne medinis)? O bagaže - ar galima ir metalinius vežtis, ar išvis negalima? Žinau, kad skraidžiusios apie tai kalbėjotės, bet man nebuvo aktualu, o pati skraidžiau daug tada, kai išvis nemezgiau. Galvoju, gal ištaikyčiau koką progą....