Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas  :4u: 

Abelo, smagu bus grizti namo  :lietuva: 

Pamirsau Olaiva pasveikint su busimais mokslais  :wub:  noreciau ir as ka nors prie dusios pasimokyti  :rolleyes: 

Prisiuvau kelias kinieciu etiketes. Gavus pirmiausia viena isskalbiau, nes cia nesiuvineta, o kazkaip kitaip uzrasas uzdetas- atsitiko nieko :D 

fb95224a8f64.jpg

Atsakyti

Labas dienas  :4u:

Abelo, smagu bus grizti namo  :lietuva:

Pamirsau Olaiva pasveikint su busimais mokslais  :wub:  noreciau ir as ka nors prie dusios pasimokyti  :rolleyes:

Prisiuvau kelias kinieciu etiketes. Gavus pirmiausia viena isskalbiau, nes cia nesiuvineta, o kazkaip kitaip uzrasas uzdetas- atsitiko nieko :D

fb95224a8f64.jpg

rinkausi tarp fotografijos ir interjero dizaino.antrosios žinių labai prireiks įsirenginėjant nsmus,o pirmajai reikia...naujo aparato ir objektyvo."tik"tiek :D išsirinkom,bet...kol šis veikia,nepirksim

Atsakyti

Sveikos, man tokia sunki šita savaitė... supratau, kokia laiminga esu, kai nereikia 8 ar net 9 būti darbe, atsėdėti, važiuoti per kamščius... O šią - ir anksti, ir per kamščius, ir tolokai kartais važiuoti tenka. Lankiausi LIniukos darbovietėje šiandien, sužinojau, kad 2 auditai, tai net žinutės galvojau neberašyti, ale visai pro šalį prabėgo, tai pasilabinom bent :).

Rasyte - nestebini, aišku, bet vis tiek, kokia tu mitri ir versli :super:. Sukiesi kaip vijurkas.

Aš irgi vakar pradėjau nerti - žgutą vyro sesei dovanų. Nes staiga supratau, kad įteikimo momentas bus anksčiau, negu mano numatyta kelionė, kurios metu buvau suplanavusi nunerti jį :D.

Priminkite man, tundrai, apie tai, ką galima skrydžio metu naudoti iš mezgimo priemonių - lėktuvo salone išvis galima ką nors? Pvz. mediniai virbalai ar vąšelis (ne medinis)? O bagaže - ar galima ir metalinius vežtis, ar išvis negalima? Žinau, kad skraidžiusios apie tai kalbėjotės, bet man nebuvo aktualu, o pati skraidžiau daug tada, kai išvis nemezgiau. Galvoju, gal ištaikyčiau koką progą....

Atsakyti

laba

Olaivos mokslai jėga

aš pradėjau lankyti anglų k. kursus. darbe. laikas pradžiai tai oj kaip ne vietoj, bet tikiuosi vėliau susistyguos

megzt mečiau :B  nu kažkaip vakar ir laiko turėjau, bet noro tai jokio. šaliau sumezgiau turėtus siūlus, man mažoka. reiktų pripirkt ir megzt toliau, bet nėr laiko net užsakymui padaryt. o ir kaip suvalkietei, norisi sutaupyt siuntimo išlaidas :D  nes galima gi atsiimt vietoj

ratus persimaut irgi nėr kada :oh:

Atsakyti

Restar, atiduodamame bagaže galima vežtis bet kokius virbalus, o į saloną galima imti medinius tikrai, išbandžiau kartą. Dėl vąšelio nežinau tiksliai.

Dabar galvoju net, kaip ten aptinka - ar ten į metalą sureaguoja, kai rankinę skenuoja, ar ten jie dar kažką įtartina gali įžiūrėti kitaip.

Tada kelionėje specialiai lėktuvui nusipirkau bambukinius, bet turėjau ir savo įprastus metalinius. Ir nutiko taip, kad einant į šv. Petro aikštę Romoje tikrino su tuo aparatu rankines. O mano rankinėje mezginys su metaliniais virbalais. Jau galvojau, kad atims - bet nebuvo jokios reakcijos. Ir virbalai išliko gyvi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 balandžio 2018 - 14:05

mane šiandien patraukė "ant žymeklių gamybos" :D pasigaminau,dabar galiu ramiai megzt :D

DSC_4382_medium2.JPG

DSC_4387_medium2.JPG

DSC_4406_medium2.JPG

DSC_4396_medium2.JPG

Atsakyti

paskaičiau Kerpeną ir prisiminiau...

Prieš  kokius 8 metus važiavome ekskursijon į Disneilendą.Autobusu. Tada dar kažkaip autobusu važiuodavom. Tai kažkas iš grupės taip ūkiškai pietus įsidėjo- lašinių.Nu ir peilį lašiniams papjaustyt...Tokį nemažą... :blink: Tai einant pro tuos detektorius, sustabdė, paskui juos  visiškai išpurtė......Dabar, atsižvelgiant į tarptautinę padėtį ir terorizmo išpuolius, tai  ir areštavę tikriausiai būtų   :lol:

rasyt, čia tau kiniečiai pagal užsakymą darė?  :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 balandžio 2018 - 17:28

abu groja prieš atsiskaitymus,namie triukšminga :D tai ėjau prie Neries pabimbinėti.šuniui kas antrą dieną po erkę išlupu...kiek jų šiemet daug...

ryt į kirpyklą  :angel_not:  :nail: 

Atsakyti

O joms niekas nesidaro ir darytis neturi :D 

Mano medžiaginės kinietiškosios atlaiko :super:

Atsakyti

Olaiva, alebet kiek žymeklių  :blink:  Ir koks paukštukas :wub:  o tas bordo mezginys su mėlynumo priemaiša  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Parsirandu po baisulinės savaitės :B Tris dienas mus auditavo pagal du standartus trys auditoriai :B  Tai ir su Restar lygiai pusę minutės tik pakalbėjom. Intensyviai paskutiniu metu gyvenam. Dar kitą mėnesį dvi komandiruotės laukia - Izraelis ir Kalifornija. Daug visko...

Namie irgi grožis neišpasakytas, gyvenam ant betoninių grindų, džiovinam. O jau garsas kaip bjauriai skamba :B  Net megzt ūpo nėra. Bet užtat oras gražus :D 

Einu paskaityt, kas sektoj gero.

Atsakyti

Ahoj

Pamacius rasytes etiketes iskart asociacija kilo. RaSlabucha 😂😁🤣

Liniuka, betoniniu grindu pliusai. Ju gali nesiurbt ir neplaut :D :D 

Batai pakeisti. Lino prisipirkta. Kada projektai pajudes nezinau 😊😊😊😊

Olaiva grazus zymekliai ale kiek ju daug😲😲 jei planas alfa bus pagal mano plana, tai del fotiko kreipsiuos konsultaciju :D 😁😊😁😊

Atsakyti