Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

30516599_1614435301967096_49822566986694

Atsakyti

Tai jei neužteks kapišonui, numegsi apykaklę, o jei užteks, bus kapišonas. :D

Atsakyti

nu teip, ale jei pritruks  kokio mietro siulo bebaigiant kapisona, teks daug ardyt lauk  :)

Atsakyti

Lusasita megzk kapišoną pilna o rankoves pabaigoj, jei ką prie rankovių prikombinuosi kitos spalvos tarkim

Atsakyti

Kerpena, išduok, kokios tos išlaidos.

nes aš jau gavus, atidėlioju pervedimą, nors niekur nedingsiu. mano "kaina" to skrydžio gyveniman yr 9 su nuliuku. na, nepamirštam dar *2 :rolleyes:

Atsakyti

Tai tavo dar nieko. Mano pernai man atrodo buvo 8 su nuliuku. :) ar labai panašiai, o vakar parašė 140 abiturientui ir po 50 kitiems, jei kas nori ateiti. Tai jau abiturientui niekur labai nesidėsi, o kiti gali ir neiti. Nors pernai ėjo tik mano vyras, tai dukra pareiškė - taupykit pinigus, jau į mano tai tikrai abu eisit.

O šiaip keista, kas ten taip pabrango, nes toje pačioje vietoje daro.  Aišku, galiu sau pasakyti - reikėjo eiti pačiai į tą iniciatyvinę grupę ir imtis organizavimo, kad paprasčiau viskas būtų. Bet neturiu tam gabumų ir nemoku priešintis norintiems prabangos.

Atsakyti

Lusasita megzk kapišoną pilna o rankoves pabaigoj, jei ką prie rankovių prikombinuosi kitos spalvos tarkim

jau vakar rankoves  sujungiau ir pamezgiau  aukstyn.  :)   nu bus kaip bus .

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

šiandien visą dieną baisiai galvą skaudėjo, dirbti buvo labai sudėtinga, užtai taip megzt norėjau  :oh:  bet šiandien kirpyklos diena, dar sriubą reiks išvirti, kažin ar ištaikysiu kokį laiką  :unsure: 

Atkeliavo jau Chiaogoo virbalai  :rolleyes:  Aš turbūt jau visus reikalingus “dydžius” susirinkau  :B  gal kuri norit 2-kų?  :unsure: galėčiau perleisti, neapsižiūrėjau, kad jau turiu ir antrus užsisakiau  :huh2: 

Atsakyti

Lace, as noreč, koks ilgis? 

Atsakyti

Lace o 3-kų neturi laisvų  :ax: 

Atsakyti

Labos. Merginos uzsinorejau nert, kaip sssss.... Susiradau serveteles Ravelry, bet niekaip schemu nesuprantu kaip susirast. Gal galit padet?

https://www.ravelry....able-centre-p39

https://www.ravelry....-center-page-14

Atsakyti

Lace, as noreč, koks ilgis? 

Pas mane visi virbalai tik 80 cm.  :rolleyes: Kitokie man nepatogūs  :unsure:​ 

Atsakyti