Hmm... mąstau apie išleistuves ir €, bet kad nebuvo rinkliavos Jei gerai atmenu, visa klasė važiavo į kelionę. Ir viskas
Nu, Ristina, negi tiek neprisimąstėt, kad mokytoją reikia apdovanoti? Netikiu .
Ačiū, Olaiva. Mūsų tėvai, matau, daugumabalsuoja už po 20 eur. Na, šį kartą aš skirsiu 20 eur už abu, nes kai viskas dvigubai (o šiemet dar ir trigubai, tai man jau perdaug visko, o dar npelanuotos kitos didelės išlaidos...)
Mokytojai čekis į kažkur buvo išpirktas bet po nedidelę sumą dėjom, ir tik kas norėjo/galėjo.
mes už tuos pinigus pirkom tą vaisinę,kur fb liucija devyndarbė gamina ir čekis kelionių agentūros buvo.paskutinė laida mūsų vaikai buvo,norėjom simbolinės dovanos,tai ta vaisine su visos klasės vaikučiais labai tiko
na ką,ryt važiuosiu popierius priduoti,nuo rudens Olaiva mokysis
mes už tuos pinigus pirkom tą vaisinę,kur fb liucija devyndarbė gamina ir čekis kelionių agentūros buvo.paskutinė laida mūsų vaikai buvo,norėjom simbolinės dovanos,tai ta vaisine su visos klasės vaikučiais labai tiko
na ką,ryt važiuosiu popierius priduoti,nuo rudens Olaiva mokysis
kuo busi uzaugusi? ;)
Sveikos,
Kerpena, aš tau į drauges su nuovargiu, o baisiausia, kad ir sodą ir daržą turiu, tai šliaužiu tais dirvonais... Darbe vėl nežinia kas darosi, išėjo viena kolegė, tai viskas susijaukė, ir nežinia kiek tempsiu su tuo kėlimusi ketvirtą ryto... Nu bet mezginys pajudėjo, liko pora eilučių rankovės, o tada susiūti ir sagas surasti...
Olaiva, kokios nuostabios jūsų akimirkos!
Olaiva prašom plačiau
Užuojauta pervargusioms panašiai ir aš jaučiausi, kol pareiškimo atostogoms neparašiau, dabar vaikštau iki ausų išsišiepus ir visainesvarbu, kad dar reikės 3d. dirbti
Kur visos dingusios kelinta diena? Vakar perkaitot, šiandien sušalot? Vėjas tai brrrr......
Bejėgėms- jungiuosi į kompaniją, ir aš šiemet visiškai bejėgė... nu niekad taip nebūdavo.... jau ir vit D. pagėriau, tas pats...
Olaiva , suintrigavai
Na didžiausios šnekėtojos arba dirba smarkiai arba išsisėmė, o daugiau niekas jokios diskusijos neužveda
Aš šiandien kaip žvėris pikta.... kaip ir be priežasties... irgi tik pervargimas ir milijonas rūpesčių, kuriuos jaučiuosi viena nešanti, dar va, "gimdymas" ant nosies per naktį , deruosi su savimi ar kepti šiandien tortą 17-mečiui, ar savaitgalio palaukt... ir visa savaitė be galo intensyvi, renginys ant renginio, mokymai, net šeštadienį pusė dienos bus darbe, o atostogos toli ir išvis visos svajonės apie jas tolsta... bo nes vėl neveikia kondiškė mašinoj po žiemos, reiškia, vėl kokia bėda, kuri brangiai kainuoja, o kažin ar beverta į ją kišt pinigus, kažin, ar ji išvis iki Kroatijos nuvažiuotų, o tai už ką pirkti kitą, ech.... viskas atrodo blogai arba per daug... vyras grįžta kasdien ant vakarienės, žodžiu... bet man tai tik tokia diena, turėtų greit praeiti. Tiesiog jaučiuosi turinti teisę paniršti. Valio, riešutų sviestą radau slapta išėstą, reiškia, galiu eiti fimo žiūrėti, torto rytdienai nebus .
Olaiva, ką studijuoti ketini??
Interjero dizainą ;) į mano turimą specialybę labai tiks
Sveikos
mano pavasaris kažkoks dviveidis, vieną dieną lyg tingiu, nėr jėgų, kitą jau sėklas perku ir planus kuriu O pirmadienį išlėkėm į sodą dirbt šmutkių prisikrovę, bet nedavažiavom, kelias po įšalo kaip pliurza
Mezginiai dar laukia manęs kantriai. Mažė tokia neklaužada pasidarius , lauke tik spėk gaudyt, nieko nebijo, pas šunis ir vaikus kaip kulka šauna
Interjero dizainą ;) į mano turimą specialybę labai tiks
Kur studijuosi? Liuks mintis Laputaitė