Wauuu kaip žaibuoja
Sveikos,
O nesveikoms balioneliai
Visos dirbat arba prieš saulutę šildotės
Šiandien nusipirkau kokteilių plaktuvą mašiniukui pakeičiau apavą
Kokį plaktuva išsirinkai? Aš niekaip neissirenku
Apavą masiniukui keisiu šeštadienį, ta proga ir miestą aplankysiu
Dar šiltnamį noriu nusipirkti ir daržą pertvarkyti iš pagrindų, bet tikriausiai nelabai pavyks, nes vyras išvykęs...
Bet kad uzgriaudejo uzdundeno...
https://www.avitela....ne-severin-3737
rinkausi tai visai iš kity, tai šita labiau spontaniškai gavosi. Sakė jeigu sugęs per 2m keičia į naują
labas iš ryto,
keli laputaitiški vaizdai ir lekiu sodan
lapė jums merkia akį
Olaiva, nu kaip visad miela malonu ir tiesiog gera žiūrėti į tokius vaizdelius. ačiū, kad džiugini mūsų akis
darbai darbai darbai.....
Labas rytas
Olaivos foto
Kaip aš laukiu atostogų
Labas rytas
Olaivos foto
Kaip aš laukiu atostogų
kur planuoji atostogauti?
mes pernai paatostogavom kaip reikiant,šiemet bus duoklė sodui atiduota.žinoma po Lietuvą bastysimės,Trakuose bus korgių paroda,tai visam savaitgaliui tuose kraštuose apsistosim.mūsiškė irgi dalyvaus mylimukų klasėj,nes jai trijų dienų truks iki reikiamo amžiaus šiemet turiu akmenėj giminaitį būtinai aplankyti,nes susitinka familija dabar tik per laidotuves. solisol,a girdi? ;)
oras nerealus...paukščiai klykia,net čiulbėjimu nepavadinsi.man vyras kiaulę pakišo nuo 8 ryto plovą verdu.visad jis virdavo.bet kol kas sklandžiai viskas
Dar nežinau, svarbiausia pabėgti iš/nuo darbo
Labas rytas,
Olaivos nuotraukos nuostabios
Pavasario saulė iš manęs atima jėgas. Kai visi aplinkui džiaugiasi saule ir šiluma, fotografuoja besiskleidžiančius pirmuosius žiedus ir dalinasi nuotraukomis, dirba daržuose, kiemuose, kažką sėja sodina, aš vos velkuosi namo po darbo ir džiaugiuosi,kad neturiu daržo. Bet kartu ir baisiuosi savim, savo silpnumu, o gal tinginyste. Vakar atsiguliau, kaip tik kylant perkūnijai. Jau kuris laikas mačiau, kad žaibuoja, o tuo metu kai gulausi, jau gerokai girdėjosi ir griaudėjimas. Dar pagalvojau prieš užmigdama, kad smarkoka perkūnija ir kad aš jos bijodavau... ir atsibudau tik suskambėjus žadintuvui. Vyras vaikai dalinosi įspūdžiais, kokia didelė perkūnija buvo, kaip pažadino, ar užmigt negalėjo, o aš nieko negirdėjau.
Bet šįryt jau eidama pasidžiaugiau pavasariu. Gal ta pramiegota perkūnija kažką atgaivino, kad jaučiausi kvėpuojanti tuo pavasariu. Kai išlipau stotyje ir pasisukau eiti per perėją pamačiau tokią didelę, gražią raudonojo greipfruto spalvos saulę, ką tik pakilusią virš horizonto. Ji matėsi pro medžių šakas ir visą miesto judėjimą ir buvo tokia nereali, lyg mėnulis, nes į ją buvo galima žiūrėti. Netgi bandžiau fotografuoti, bet nepavyko to efekto pagauti.
Sveikos, aš tai miegu šiandien... Nes anksti teko keltis dėl renginio, iš vakaro užmigau, bet kai driokstelėjo kažkur po 1 val., tai man pasirodė kaip baisus sprogimas, visos signalizacijos ėmė kaukti, man širdis daužytis, užmigt ilgokai nebegalėjau, o karšta, varčiausi, varčiausi... O ryte jau taip saldu buvo pamiegoti, bet....
Aš vakar pagaliau kibau į žemes. Iki tol nieko nebuvau pasisėjusi jokių sėjinukų... Gavau šiek tiek pomidorų daigelių, tai juos persisodinau ir dar šio to pasisėjau. Bet taip bele kaip, net neužsirašiau, kur kas, sėklos kai kurios pasenę, tai arba kas išdygs, arba ne . Iš vyro tetos dar gausime pomidorų daigų, ji iš rudens žadėjus buvo ir dėl mūsų užauginti, gal dėl to man taip rankos nekilo. Dabar jau tikrai žinau, kad duos . Ale reikia nusigauti iki Ringaudų, biškį nepigiai daigeliai atsieis . Tiesa,dar aviečių žadėjo ir pora vynuogių.
Kas turėjot neseniai ketvirtokų išleistuves - gal pamenat, kokias sumas metėtės mokytojai dovanojot? Aš turiu padaryti balsavimą , kur pasirinkimai - 10,15, 20,25 eur nuo vaiko.Ir galvoju, kaip čia korektiškai padaryti. Nes jeigu klasės turčiai (tokių daug pas mus) nubalsuos po 25 eur, tai kiti gi neprivalo dantis sukandę tiek duoti... Nes gal tam turčiui ir 100 eur nieko nereiškia, o kitam tie 25 eur - dideli pinigai...Man atrodo, kad logiška būtų, kas kiek gali, tiek ir duoda, balsavimas parodytų tik, kokią sumą galime surinkti, o ne tai, kad dauguma priimtų sprendimą.
mes po 10 rinkom