Taigi taigi, ir aš šį bei tą pasėjau. Tikiuosi bus ką pjaut
Labos
retai paskutiniu metu pasisakau, bet pakabukuos tupėdama patiktukų pridėlioju.
Atnešu skolą pasenusią, siūlas Blue Sky Fibers Alpaka Silk. Ant kūno gana malonus ir švelnus, bet akys net ir išskalbtos šleivos. Jei lygiai megztųsi, tai tikrai pirkčiau dar.
Kvailas SM nebepriima nuotraukų nei .jpeg, nei .jpg, nei .png. Rrrr. Gerai, kad Raverly tokiom nesąmonėm neužsiima. Va: https://images4-b.ra...D3_medium2.jpeg
Labas rytas
Lietuti gražu
Sveikos, saulėtą rytą
Kažkada buvo kalba apie odos gydytojus tik neatmenu apie Kauno ar Vln kalba ėjo.
Kokį odos gydytoją galėtumėt rekomenduot?
Ristina,Kaune Grušauskas,gyva eilė pas jį Ąžuolyno klinikoj. Bet labai vulgarus...Išgirtas beveik visų,bet man veido neišgydė,nuo dviejų rekomenduotų jo tepalų dar blogiau buvo...o daugiau nieko nežinau Kaune padoraus
Sveikos,
žaidžiu darbe "krepšinį" - nepėju mėtyt prišnypštų nosinaičių į šiukšlinę... Nosis ištinus, į veidronį net baisu žiūrėt, vaistų nebeturiu, o ir šiaip, išgėrus, kai taip darosi nebepadeda. Po pietų turi baigtis...
Šeštadienį sode pabuvom, nros ašd arbo ne kažin ką turėjau - pasirodo, protinguolė, viską susigrėbus ir beveik viską nusipjovus iš rudens, tai tik šiek tiek galėjau savo darželius pasitvarkyt. Daugiau - šlapia, nėra ką veikti.Ridikėliai padygę šiltnamyje, palaisčiau. Vyras šakas smulkino ir šiltnamyje savo a la šildymo sistemą pritaisė. Vaikai dviračiais lakstė ir po medžius laipiojo. Vyro brolis šaldytuvą iššveitė ir sulos prileido .
Vakar atilikau žygdarbį, nuvažiavau į Gariūnus šio to nusipirkt. Ne viską radau, ko reikėjo, bet ploną striukę ir mėlynas svajonių kelnes papirkau . Nusivariau kaip ciucikas...
Mezginys juda lėtai lėtai...
Kiek pamenu, merginos gyrė dermatologę Lapinskaitę Vilniuje.
laba
nosis uzgulta idomu padalus ar alergine 🤔
i ugdymo istaiga nevariau tai nors langai blizga. dar be pagalbu su indu plovikliu ir auto popierium. po atostogu noriu atostogu 😂🤣
Labuka,
truputį apleidau temą, atostogavau, atsipalaidavau, lauke po truputį krapštinėjaus.
Į FB tai įlendu vis, o iki SM ir neateidavau..
Tikiuosi visos sveikos, linksmos ir darbingos, einu skaityt
Labos
Olaiva, o tai pas ką gydais? Man irgi Grušauskas rekomenduotas labai buvo, bet irgi neišgydė, pats pasidavė ir liepė eit pas Lapinskaitę. Dabar pas Lapinskaitę neprivažinėsiu, Kaune kažko reikia. Vėl labai oda suūmėjus
niekur nesilankau,pati labai įtariu,nuo ko man ta bėda,tad truputį jau geriau,gali kažko vengti.ir vaistus atsirinkau eksperimentų būdu...turiu tepalų kolekciją
Nu va.. ir ko teiraujuosi, daugelio patirtis su dermatologais nekokia
Nesinori papult pas bele ką
Kai taip už lango šypsosi saulė, norisi pulti į linus ir medvilnes
Visos dirbat arba prieš saulutę šildotės
Šiandien nusipirkau kokteilių plaktuvą mašiniukui pakeičiau apavą