Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš šiltnamy salotas išpikiavau,pasėjau ridikus,rukolas,krapus.tarplysvius išgrėbliojau.dabar smagioji dalis-keptos bulvės ir kepsniukai :D

O šiltnamis šildomas :hmm: 

Liniuka,oho :blink: rimtai,nuo iki,ar tik grindis? Kur meistrų radot?

Atsakyti

Mano vejoj šlapoka :hmm:

Aeratorium ar tiesiog grėbliu?

Grėbliu, pas mane paviršius pradžiūvęs jau gerai. Dar lapų nuo rudens grėbimo vėjas prinešė, tai aptvarkiau :rolleyes: bet vaizdialis vistiek kaimiškas, nes kurmiai kurmiai kurmiai  :lol: 

Atsakyti

Apačioj grindis, bet ten bus ką veikt, nes reikės išlyginamąjį sluoksnį dėt, paskui parketą klijuos. Ir dar garaže ir katilinėj sienas įskilusias tvarkys.

O meistras tai švogeris :)  Turės porą laisvų dienų kol džius grindys, gal kam meistro reikia? :D​ 

Atsakyti

O šiltnamis šildomas :hmm:

tai žinoma,kad ne.paprastas celofaninis.salotos gi ne pomidorai,jei dirvos paviršiuj šalna,šiltnamy gi jos nebus.dabar va +30° viduj,šortų reikia :)

Atsakyti

tai žinoma,kad ne.paprastas celofaninis.salotos gi ne pomidorai,jei dirvos paviršiuj šalna,šiltnamy gi jos nebus.dabar va +30° viduj,šortų reikia :)

o :bigsmile: tai šiltnamį jau galiu sėti. ti k man reiktų biškį žemių papildyt... o va čia jau sunkiau, nes  per pievą reik karučiu važiuot, o vat ten šlapoka...

nu bet ačiū už paprotinimą

Atsakyti

padzioviau ant bobos  paltika dziut. meldziuosi, kad tik uzsakovei tiktu :angel_not: atrodo istampiau  pagal s  dydzio ismatavimus , tokia ta bobelka pas mane. o  ant gyvo zmogaus juk gali ir kitaisp atrodyt . bus matyt...

radau gi skalbiankeje vien grezimo  funkcija :B :D

tai ta proga ir  savo dropsalpakini  rankomis isskalbiau.  ir sunaus megstamuka  megztainiuka...galvoju det grezt, ar prisidirbsiu :hmm: patarkit ka nors . :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 07 balandžio 2018 - 17:04

Lusasita, aš visada gręžiu. Na gal tik moherros ne

bet gi tos skalbiankės pasirodo savaip elgiasi. Nes aš skalbiu ten dažnai ir nieko, o vat kai kam nepasiseka

Atsakyti

jau neiskenciau  :) super. nustaciau tik 600 apsuku ir stebejau  procesa.   ale koks pukuotukas tas drops alpakiukas :rolleyes:  maniskiai moherinukai kiti maziau plaukuoti . ir sunaus  megztinio nesugadinau :D

Atsakyti

Pas mane ridikeliai jau sudyge. Salotu nesejau. Blyn tiek zemes, o darzui vietos nerandu..... pernai darza avietem uzsodinom. Bus gal 3arai avietynas..... dabar nauja reik pasidaryt. Galvojau nediduka. Vistiek tingesiu ravet :D dabar mastau gal pakeltas lysves nusipirkt. Bet zemiu reiks. Neturiu. Pirkt vel kazkaip nezinau geru rast. Molio ar juodo smelio nenoriu. Ir t.t. nusipirksiu maisais skyles padarysiu ir bus man darzas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 07 balandžio 2018 - 22:45

Iseigine sektai :hmm: :D

Atsakyti

Išeiginiavau :D  telefonu neleidžia pasisakyt :rolleyes:

Aplankyta gentis ir siūlų nusipirkau geltonų :flirt2:   nu čia kaip kompensacija, kad negaliu megzt :lol:

O jau smagumas lauke :super:

Atsakyti

būna fūristo įdegis,bet būna ir sodininko :)) nusvilau šiandien.oras pasaka,kai kas ir maudymosi sezoną atidarė :D mezginiai verkia,bet per kapstymusis net negirdėjau tų raudų choro :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 balandžio 2018 - 19:51