aš šiltnamy salotas išpikiavau,pasėjau ridikus,rukolas,krapus.tarplysvius išgrėbliojau.dabar smagioji dalis-keptos bulvės ir kepsniukai
O šiltnamis šildomas
Liniuka,oho rimtai,nuo iki,ar tik grindis? Kur meistrų radot?
Liniuka,oho rimtai,nuo iki,ar tik grindis? Kur meistrų radot?
Apačioj grindis, bet ten bus ką veikt, nes reikės išlyginamąjį sluoksnį dėt, paskui parketą klijuos. Ir dar garaže ir katilinėj sienas įskilusias tvarkys.
O meistras tai švogeris Turės porą laisvų dienų kol džius grindys, gal kam meistro reikia?
tai žinoma,kad ne.paprastas celofaninis.salotos gi ne pomidorai,jei dirvos paviršiuj šalna,šiltnamy gi jos nebus.dabar va +30° viduj,šortų reikia
o tai šiltnamį jau galiu sėti. ti k man reiktų biškį žemių papildyt... o va čia jau sunkiau, nes per pievą reik karučiu važiuot, o vat ten šlapoka...
nu bet ačiū už paprotinimą
padzioviau ant bobos paltika dziut. meldziuosi, kad tik uzsakovei tiktu atrodo istampiau pagal s dydzio ismatavimus , tokia ta bobelka pas mane. o ant gyvo zmogaus juk gali ir kitaisp atrodyt . bus matyt...
radau gi skalbiankeje vien grezimo funkcija
tai ta proga ir savo dropsalpakini rankomis isskalbiau. ir sunaus megstamuka megztainiuka...galvoju det grezt, ar prisidirbsiu patarkit ka nors .
Pas mane ridikeliai jau sudyge. Salotu nesejau. Blyn tiek zemes, o darzui vietos nerandu..... pernai darza avietem uzsodinom. Bus gal 3arai avietynas..... dabar nauja reik pasidaryt. Galvojau nediduka. Vistiek tingesiu ravet dabar mastau gal pakeltas lysves nusipirkt. Bet zemiu reiks. Neturiu. Pirkt vel kazkaip nezinau geru rast. Molio ar juodo smelio nenoriu. Ir t.t. nusipirksiu maisais skyles padarysiu ir bus man darzas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣