Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

apie mane susakei :B kiek primegzta ir nerodyta, nefotkinta. geda...  unesiosiu ir neparodysiu.

paltukui liko kisenes bumbuliuotas  prisiut . ir bandyt  kazkaip skalbt.   vistiek reiks kazkaip isgrezt sklabiankeje. gal nesumazinsiu as jo.    tempa vis dar laikosi  apie 38.5  ir sloga iki keliu .rrrrrrrrrr, kai uz lango taip grazu :huh2:

Tai gal ir koks uždegimas, nes dukra susirgo. Galvojau gal stresas iš vakaro verkė nenorėjo, kad močiutė isskristu. Bet žiūriu su temperatūra reikia kovoti visa diena, naktį. Vežiau kitą dieną pas gydytoją. Tyrimas rodė uždegimą. Tai šią savaitę namie. Jau šiandien geriau temperatūra liko 37.2. Būna nukrenta...

Atsakyti

jurgite,  kaip ir koki antistatika naudojat? placiau prasom.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lusasita, sveikatos :4u:

Baigiau torta.. nu kaip nekenciu lipdyt figureliu :unsure: o ypac is baltos mases :oh:

Liko apkuopt greituoju budu namus, pietus pagamint ir eisiu megzt, kol vyras gris is darbo.. tada teks padet surinkt miegamojo lova, nusprendem atsinaujint, tai db namie visi kampai baldu :oh:

Atsakyti

jurgite,  kaip ir koki antistatika naudojat? placiau prasom.

http://www.domarus.lt/Lit/index.htmlyra toks buteliukas, cia kazkodel atskirai nera pardavime. Bet mugese buna, anksciau turejome 250ml, o dabar nusipirome 1 l .Gal yra kokiu kitokiu nezinau, bet mes pirkome ta komplekta langu valymo. Mugese tikrai esate maciusios, buna langa pasideje, ir kazkoks vokietis ji valo. To koncentrato reikia truputi i vandeni ipilti ir viskas, bet jei kitaip valant nezinau kaip panaudoti. 

Atsakyti

Lusasita,dar nesikapstai tokiu oru sode?

Atsakyti

Lusasita,dar nesikapstai tokiu oru sode?

:hmm: :hmm: :hmm:   su 38.5    kazkaip  nesumasciau i soda vaziuot. vyras vienas isvaziavo.    tupiu kambaryje ir snurgli  sluostau :cray:

Atsakyti

:hmm: :hmm: :hmm:   su 38.5    kazkaip  nesumasciau i soda vaziuot. vyras vienas isvaziavo.    tupiu kambaryje ir snurgli  sluostau :cray:

aš prabėgom skaitydama supratau,kad dukrai temperatūra...sveik ;)

Atsakyti

Laba

sodininkės, o kokius darbus šiuo metu atliekat lauke :hmm: 

Aš tai kaip ir norėčiau ką nors paveikt ale bet patirties trūksta...dar kažkaip šaltoka visokiem sodinimam

Atsakyti

Laba

sodininkės, o kokius darbus šiuo metu atliekat lauke :hmm:

Aš tai kaip ir norėčiau ką nors paveikt ale bet patirties trūksta...dar kažkaip šaltoka visokiem sodinimam

Veją sušukavau :D 

Atsakyti

Veją sušukavau :D 

Mano vejoj šlapoka :hmm: 

Aeratorium ar tiesiog grėbliu?

Atsakyti

aš šiltnamy salotas išpikiavau,pasėjau ridikus,rukolas,krapus.tarplysvius išgrėbliojau.dabar smagioji dalis-keptos bulvės ir kepsniukai :D

Atsakyti

Rasyte, aš tau į kompaniją, tik mes dar baisiau kurį laiką gyvensim :B  Remontą pradedam :B​ 

Atsakyti