Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba  :4u:

Alia tikrai kokia tustuma cia  :hmm:  visos pavasariu dziaugias, laukais lakioja? Nu.. arba dirba  :D

Prisukau siuliuku, koks grazus man sis derinukas  :wub: liko tik iki galo ideja isgimdyti, alia reik eit torta lipdyt  :unsure:

a7c11f8e1fc3.jpg

621f0eca64d1.jpg

Atsakyti

Ku kūūū :huh2:

Nupūtė vėjas? :D

Atslinkau paskaityt-pasisakyt ir nėr ką :D

tai parašyk, bus apie ką pasisakyt :D

aš tąi ką - užsikasusi darbiniuose ir ne  reikaluose.

ai,

pamačiau antraštę kažkur intike, kad daug elektros vartotojų gavo neteisingas sąskaitas už kovą.

tai aš jau skambijau prieš dvi ar tris  dienas į eso, nes gavau dvigubą sąskaitą ir sugalvojau, akd nenuskaitė už vasarį, ir ką - nesugebėjo paaiškinti , kodėl tokia sąskaita ir kiek man reiks mokėt :oh: kadangi pas mane su banku a la tiesioginio debeto sutartis tuo klausimu, tai liepė skambint į banką ir klaust, kodėl nenuskaičiavo ar nuskaičiavo neteisingai

o dabar va prašom - atsibudo

Atsakyti

Aš ką tik išsilaisvinau iš aplinkos apsaugos gniaužtų - kosTmosas  :wacko: Galva kvadratinė.... Nei pietų nebenoriu, nei kavos...

Rasyte, aha, gražus derinys.

Atsakyti

Tikrai geras derinys. Ir man patiktų.

Atsakyti

Oj, su elektra tai mano ūky blestvarkė :oh: :blink: kažokiu būdu sugebėjom į priekį pavaryt 200kw  :blink: kai visad mokėjau kas mėnesį ir įmokas priimdavo. Ir va.... Permoka.

Gipsą pakeitė plastmasiniu įtvaru :assa: trys piršai laisvėj  :D laimės, kaip milijoną išlošus  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 06 balandžio 2018 - 13:27

as ir ilendu , tuscia cia . nekalbadieniai  :hmm: pas mane priverstiniai kambaradieniai .  uzvakar 38.6  islindo. vakar tas pats visa diena 3.85 nors ir su antigri[inem arbatelem. siryt 37.8 .  oras grazus uz lango, tai biski  nervina namie tupet . panu turejau sestadieni siltnamyje sode pasikapstyt

Atsakyti

sveikos gyvos,

aha,tyluma,bet pačios tylim,pačios ir neturim ką skaityt :D 

aš knisu žygio darbo kolektyvui,surašiau gidui litaniją,žiūrėsiu,ką pasiūlys.o dabar galima ir pamegzti :)

Atsakyti

Aš tai bėgime, lėkime, pinigų leidime, dar nepietavus, bet bulvės tuoj išvirs, šaltibarščiai paruošti, tai jau pavalgysiu.... Vargas tos vaikų atostogos :) ir darbas kartu, ir reikalai....

Merginai vienas stojimas įvyko šiandien jau, tai buvo trečia diena su daile - pirmos dvi dienos buvo konsultacijos, stojant į ČMM.

Laukiu, kada pagaliau galėsiu atsipalaiduoti ir veikti ką noriu....

Atsakyti

meiju-3-2018-1256_medium2.jpg

KATANIA_1_medium2.JPG

BoardwalkTop_3_medium2.jpg

image_medium2.jpg

Ballonsweater_1_medium2.jpg

Karlas_Kjole_3_medium2.png

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Liniuka, nu kas per netvarka?  :oh: Nuėjau į R, norėdama prisiminti, kokia ten tavo pereinamų spalvų bliuzelė buvo - nėra  :mad2: ir iš viso, įdėti keli nežinia kokio senumo mezginiai  :oh: Turėtum susiimti ir pasitaisyti.  :mirksiukas: O bliuskę prašau man personaliai parodyti  :bigsmile:​ 

Nu gėda man :B  Seniau labai rūpėdavo užbaigus mezginį kuo greičiau pafotkint ir visiems pasirodyt. O kuo toliau, tuo mažiau tokio noro, tai ir mezginiai pusiau inkognito :rolleyes: 

https://m.facebook.c...0&id=1550891096

Atsakyti

Labas rytas,

paskutiniu metu likau tik skaitytoja ir tai retai uzeinu.

Atėjau pasisakyti į langų valymo tema :)

Rudenį pamačiau fb reklama, kad firma valo langus, plauna sienas namo. Susimąsčiau ir uzsisakiau, kad namo langus neplautų iš lauko pusės. Langus jie plauna su distiliuotu vandeniu. Viso namo langai blizgėjo :) 

Vidines pusės langų jau kažkada rašiau valau su speed cleaner, domarus prekiauja. Bet mes buvom pirkę gan senai iš kažkokios parodos. Šiemet ką pasėsi mugėje ir buvo, bet jau naujoviškas sugalvotas silikoninis. Kad mažiau dulkių trauktų naudojame antistatika :)

Kerheri sese turi, jai patinka, greitai sako nusivalo.

Atsakyti

Nu gėda man :B  Seniau labai rūpėdavo užbaigus mezginį kuo greičiau pafotkint ir visiems pasirodyt. O kuo toliau, tuo mažiau tokio noro, tai ir mezginiai pusiau inkognito :rolleyes:

https://m.facebook.c...0&id=1550891096

apie mane susakei :B kiek primegzta ir nerodyta, nefotkinta. geda...  unesiosiu ir neparodysiu.

paltukui liko kisenes bumbuliuotas  prisiut . ir bandyt  kazkaip skalbt.   vistiek reiks kazkaip isgrezt sklabiankeje. gal nesumazinsiu as jo.    tempa vis dar laikosi  apie 38.5  ir sloga iki keliu .rrrrrrrrrr, kai uz lango taip grazu :huh2:

Atsakyti