Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As siandien irgi apie ilgas kojines prie trumpu batu pagalvojau  :oh:

Atsakyti

Aš tai vakar visą dieną kaip medūza be jėgų vaikščiojau... Vakare turėjau tapybos pamoką, bet vietoj to variau tiesiai namo. Ten galvojau pamegzt, bet jėgų radau tik dėlionės dėlojimui atsigulus ant grindų:) Jauč reikia vitaminų. Gal kokio gerimaxo pagert. Reikia vyro draudimo kortelę vaistinėj ištuštint:)

Atsakyti

Sveikos,

Apkabinu Restar ir nerandu žodžių, slaugos ligoninės dažnai padeda neatsigauti.

Iš kitos pusės kaip man gražu jūsų meilė tėvam, aš neturiu to meilės jausmo, mylėjau tik babytę, dabar myliu vyrą ir vaiką. Aš tiesiog, Rest, apkabinu tave stipriai stipriai, kaip tik moku.

Olaiva gražiai mezgi, tik kur tu viską dedi.

Ristinos nebegirsiu, iš pavydo ir iš laukimo savojo grožio :)))

Tokie dideli darbai, man reiks ilgai laukti:)))

Šarange, eik tu sau kaip gražiai tavo karakulis, ir aš tokio norėčiau. Nuostabus bus daikčiukas

Kai nesu liūdna ir be svajonių, tada ateina mano noras turėti megztą paltą, būtent paltą, o ne ilgą storą megztinį.

Padėkit man surasti nerimo raštą , modelį ir siūlus, o gal tai būtų kopėčios į šviesą.

Abelo, man irgi patinka tavo postai, teisingi, Aš juos skaitau. Daktaryte, padėk ir man.

Aš lyg ir viską suprantu, kad visi gyvenam savo gyvenimus, kad nebūna vien sėkmės ar tik nesėkmės, kad viskas visada praeina, praeina laimė, bet ir nelaimė praeina. Viskas turi pabaigą.

Šiuo metu pas mane nėra nei laimės nei nelaimes, Va tai man siaubinga, aš visada žinau kokia esu, dabar esu NEJOKIA, aišku  laimė , kad nėra didelių nelaimių, bet tas laimės jausmas manęs nelanko.

Nesakau kad verkiu, gal geriau verkčiau, bet pagavau tokią liūdesio bacilą, niekas nedžiugina, arba itin trumpai, tiesiog sekundę, o tada vėl nerimas, liūdesys.

Priežastys elementarios, taip, sunku darbuose, tiek asmeniniuose tiek samdomuose, svajonės slysta iš rankų, jų pildymasisi atsideda neribotam laikui arba NIEkada....

Sunku suvokti ir dar sunkiau susitaikyti ir priimti faktą, kad tai dėl ko abu dirbom, kas atrodė jau va va va ima ir įvyksta, kad va ranka jau tuoj tuoj čiups.....o va dabar sklaidosi kaip rūkas, lyg nė pastangų nebuvo, nė žingsnių žengtųųų

ir tada ateina vėl pilkuma, ne juoda, ne balta, tiesiog viskas pilka, be kvapo, be skonio, be degimo akių. Aš mėgstu spalvą, man net juoda geriau nei nejokia, o pilka man nejokia.

Ką darau? Ogi einu vaikščioti, kai sugebu prisiversti, geriu arbata su jonažolėmis ir viskuom kuom, no nervų vadinasi, geriu magnį ir vitaminą B6. 

Kartais kai pavyksta susiimti, tvarkau namus, vėdinu, valau , paskui ateina vėl bejegiškumas ir net tvarkingų namų nebesiekiu, tai blogai, nes netvarkingi mane slegia.....

bandau skaityti, paprastai pagaunu, kad erzinuosi nuo skaitymo, tada metu knyga

atsinešu nerti, erzina, metu

net spalvinti bandžiau, bet visai man netiko, pasijaučiau visiška kvailute, švaistančia savo laiką

Abelo, kaip man išbristi iš to pilkumo, liūdesio, kuom sau padėti? laukti ? tiesiog pralaukti ir tai praeis, o jei ne.....????

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 07 vasario 2017 - 11:27

Abelo, kaip man išbristi iš to pilkumo, liūdesio, kuom padėti, laukti, tiesiog pralaukti ir tai praeis, o jei ne.....

Ingriduška, net skaityti skauda... Labai linkiu, kad praeitų. Ir kuo greičiau. :4u:​ 

Atsakyti

Ingriduska, reikia saulės...

pažįstama man tavo situacija.... bet realiai tokių visuotinų vaistų nėra. kol pats kažkokio tai nematomo mygtuko neįjungi, tai ir sukiesi tame. tik mygtukas sunkiai apčiuopiamas ir dar migruojantis.

viską šiaip darai gerai. bet gali dar ir geriau. bendrauk, kvėpuok grynu oru, džiaukis smulkmenom. programuok save. žmogaus proto galia šiaip neįtikėtina....

medūzos :D  susirinko

Nuoširdi, gal kur užeik vis tik ir tikrai prie kasos paklausk, ar neturi šiaip sagų. tikrai ne vienoj vietoj esu mačiusi jau nukarpytų. ir nereiks niekur kuistis r būsi viską ką gal padariusi.

Atsakyti

Nu..prie medūzų nesijungsiu gal, apie depresines nuotaikas irgi negaliu pasisakyt kaip su jom kovot

bet galiu pasidalint kaip Niumos alpakikė nešiojasi

apsirengiau šiandien trečią kartą gal suknelę, burbuliuojasi šiek tiek, nėr labai daug bet..aišku ko norėt, siūlas minkštas ir su pūkeliu, visai normalu kad pūkelis gali rinktis i kompanijas

mėginsiu su aparatuku prasieit, žiūrėsim ką toliau darys :)

nepaisant to aš vis tiek iš jo megsiu nes bais smagus

Atsakyti

Šarange, išduok, iš kur siūlas. Ir po kam. :ax:

Ramiai, kur buvo - nebėra  :rolleyes: :D kad tik man užtektų.... 

Ingriduška  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 07 vasario 2017 - 11:39

Ramiai, kur buvo - nebėra  :rolleyes: :D kad tik man užtektų.... 

Paguodei, škias  :D​ 

Atsakyti

Ingriduk, tai vadinama pervargimu arba perdegimu, pavargai ir tu, va ir organizmas tau siunčia signalus, kad reikia pailsėti :4u:

Aš taip dažnai jaučiuosi, tad jau pripratau prie to "nieko nenorėjimo". Dabar vengiu repeticijų, bandau surasti priežastį, kad tik nereikėtų eiti. Prisideda prie to žiema, vasarą taip nesijaučiu. Ypatingai mano organizmas sublūdija dėl artimųjų ligų, va kai dukrai buvo blogai, man tada buvo šakės...Tiesiog kažkaip reikia sulaukti tos saulutės, to pirmo pavasarėjančio kvapo, žalumos :4u: Tu  ne viena :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 vasario 2017 - 11:46

o aš šiandien su kaspinuočiu. iš Lace Lux. nukąžinau. siūlo vaizdas tai žiauriai gražus, bet mezginsy tai išskydo praskydo. jau iš pat ryto nusivilkus paltą buvo visa apačia nusitampius, o po pusdienio dar labiau, nors ir galima sakyt tik ant kėdutės sėdžiu. reiks gal kokią gumytę įtaisyt atnaroj apatinėj :hmm:  nu kaspinas tai gražus, ebt vat tas patysimas tai visą vaizdą gadina :oh:

Atsakyti

Ingriduska, liūdna tave skaityt... Nežinau ką patart, man taip nebūna, tai visi pamąstymai būtų tik teoriniai. Svarbu nepradėk guosti savęs maistu :4u:  Geriau guosk mezgėjų kompanija:)

Katuk, gi berods sakiau, ko tikėtis iš kaspinuočio. Mano elgiasi taip pat, irgi apie gumytę galvojau.

Atsakyti

Ingriduk  :4u:  :4u:  :4u: 

As su savo nuotaikom kaip ir apsitvarkiau liko tik naktinius prabudimus sutvarkyti  :oh: 

Atsakyti