Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kur čia  ir kas jus tais siūlais vilioja?

Manęs nevilioja lyg ir niekas, arba gal nekreipiu dėmesiu. :hm: Pastebėjasu tik FB, kad jei internete kokios  knygos paieškau ar paskaitau aprašymą, iš karto Fb išmeta knygos.lt pasiūlymą. :)

Olaivos babinaitę  tai norėčiau pamatyti. Ir laputės gražios. :wub: Kiek Luknė turi tų gėlėlų lankelių?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 balandžio 2018 - 09:52

Kur čia  ir kas jus tais siūlais vilioja?

Manęs nevilioja lyg ir niekas, arba gal nekreipiu dėmesiu. :hm: Pastebėjasu tik FB, kad jei internete kokios  knygos paieškau ar paskaitau aprašymą, iš karto Fb išmeta knygos.lt pasiūlymą. :)

Olaivos babinaitę  tai norėčiau pamatyti. Ir laputės gražios. :wub: Kiek Luknė turi tų gėlėlų lankelių?

nufotkinau,tuoj įkelsiu ;)

kol kas 3 lankelius ji turi,bet planuoju pati tokius meistrauti,tai turės daugiau :) grojančioms mergaitėms jie labai puošnu.ir ilgaplaukėms blondinėms :)

Atsakyti

Kerpenai  :mirksiukas: https://www.siltassiulas.lt

Atsakyti

kampukas mezginio ir babinaitė :)

DSC_4330_medium2.JPG

DSC_4331_medium2.JPG

DSC_4301_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos gyvos liudnosios ir ne tik :)

Mezgat tai graziai, net viduj suvirpinot kazka....

Ristina.... nu cia jau kaip anekdotas.... ploviau indus ir ranka luzo... sveik greiciau ir be pasekmiu!!

Balandis svaros menuo. Kgb. Kuom valot langus. Turit spec skurliuku, senoviskai: su laikrasciu, su kokiu super puper irankiu, robotuku ar ateina tetute isvalyt? Valau valau dryzius pamatau ir susinervinu. Atrodo ir skurliuku visokiu turiu. Bet.... mastau apie rimtesne pagalba...

Atsakyti

langai   gyvenant pirmame aukste  , pastoviai nervina.   amzinai  dulkini. valau su spec viledos skurliuku . tik kad nors ir didele esu, bet ne visur pasiekiu. vyras daznai padeda, kur neatsiekiu.  didziausia problema,  balkono istiklinimas. tik nusivalai langus, o  virsutiniai  kaimynai  dekiukus kiekviena ketvirtadieni pro langus purto  . ir kosejam, ir garsiai uzkalbam, nesusipranta. labai jau svaruoliai, kasryt  nuo 6.30  kambarius siurbliuoja, robotuka kasvakar paleidzia, o   paklodes kaimynams ant langu purto .rrrrrrrr

siemet sumasciau, kad man reik magnetinio valytuvo. is vidaus valant, turetu isore nusivalyt tuo paciu . laukiu

Atsakyti

Oi Lusatita kokie pażystami kaimynai 

Atsakyti

Kad net vos ne viduryje lauku gyvenant langai vistiek baisus... dulkes uznesa... galvoju apie karcheriuka. Skurliuko neisvengsiu (pirminiam nuplovimui) bet gal nebus dryziu🤔

Atsakyti

Olaivos babinaitės spalvos siūlo ir aš turiu iš Anykščių. Nelabai daug, gal kokius 400 g. :) Bent jau mano kompas tokią pačią rodo, gal realybėj ir skirtųsi.

Langus valau be jokio skysčio. Su trim skudurėliais. Ir net kažkokiai ne itin prabangiais. Pirmiausiai nuvalau drėgnu turbūt mikropluošto (toks kaip frotinis, tik sintetika)  skudurėliu, kuriuo ir šiaip namie dulkes valau, tada nutrinu panašiu tik sausu it tik stiklų valymui naudojamu ir dar turiu tokį slidų specialiai stiklui, tai dar juo patrinu pačiame gale. Gal ir nelabai tobulai nusivalau, bet kaip tokiai švaruolei, užtenka. Su įstiklintu balkonu ir man bėda, nes pati nepasiekiu visko iš išorės nuvalyt, nebent išlipčiau ant balkono krašto išorėn, bet ko tai pilvą sutraukia nuo tokio veiksmo. Tai kartais vyro paprašau, jis ilgesnėm rankom pasiekia, arba taip ir lieka pusė lupto, pusė skusto :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 balandžio 2018 - 11:43

Sveikos,

bėgau bėgau nuo savaitės pradžios ir pagaliau gavau progą atsikvėpti...  :karsta:  

Mačiau Ristiną - "briliatinę ranką"  :bijau2: vaje, vaje, turbūt mezgėjai nėra didesnės bausmės  :oh: Sako, reikia atsargiai norėti, nes norai ima ir išsipildo, tik kartais keistom formom. Sveik ir išnaudok tą laiką kam nors maloniam  :4u:

Olaivos kampukai man kažkokį reikėjimą kelia, nors žinau, kad nešiojimo prasme tikrai ne mano tokie mezginiai :unsure:

Vakar gavau savo šilko siuntinį - per Velykas neatsispyriau Narplioju.lt gundymams ir nusipirkau Ito Kinu šilko. Pradėjau Hvide megztuką sau  :unsure: Kankina abejonės, ar nešiosiu, nes iki šiol visi oversiziniai bandymai patyrė fiasko, bet vis tiek labai noriu pabandyti  :B

Ar skaitėte FB Ingriduskos naujienas?  :unsure:

Tiesa, turiu pasiūlymą  - gal kuri norit su manim į teatrą kitą antradienį (balandžio 10 d.). :4u:​ Turiu bilietus į Jaunimo teatro premjerinį spektaklį "Autonomija" (http://www.jaunimote.../autonimia.html)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 05 balandžio 2018 - 16:00

Manau, ten balandžio pirmosios pokštas :rolleyes:

Briliantinė ranka suteikė daug pirmų kartų :D

Apsipirkti parduotuvėje, pasirodo, yra nemenkas iššūkis :D

Atsakyti

Tu apie Tailandą  :D 

Atsakyti