Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš žiūriu Detektyvą Monką :D  nu toks visiškas lengvas, malonus detektyvčikas

Atsakyti

Ristinai  :4u: 

aš žiūriu,na gal tiksliau megzdama klausau jau tokį tūpą serialą...buvo tokia neviltis,kokį serialą iš kur traukt,kad paleidau apsukrios kambarinės.bet su vėjeliu mezgasi,tai tegu jis sau ir eina :D

oras šiandien nerealus <3  buvom fotosesijoj, vaikai grįžę iškrito,šuo vos įėjęs pro duris griuvo,o aš mėgaujuosi ta tyla ir einu megzt :D

Atsakyti

Aš tai nepikta, pilnatis neveikia. Ir aplink mane gana ramu.

Nors mane pačią šiek tiek kėsinasi užvaldyti liūdesys ar nusivylimas.

Kai nemezgu, skaitau. Šiek tiek nesveikai, man atrodo. Gal taip bėgu nuo gyvenimo. :)

Tvarkytis viena ranka nenorėčiau. net ir abiem nenoriu. :)

Atsakyti

Sveikos,

Nu oras fantastiškas...  :wub:  Bet tai kaip dirbu.... :wacko: 

Ristina, užuojauta begalinė, tik mezgėjos gali suprast, kokia tai nelaimė, atostogos gal ir gerai, bet geriau sveikai atostogaut...  :4u:  :4u:  O veiklos tai gal ir galima rast, o bet tačiau reikia ramiai jaustis dėl to, kad veiklinies be rankų :)

Detektyvą Monką ir aš žiūrėjau, visai patiko, bet po kiek laiko atsirado naujesnės serijos, tai kažkaip nebelabai jau...nesižiūrėjo, o šiaip tai nieko dabar nežiūriu ir nenoriu, megzt irgi labai tingiu...  :huh2: 

Atsakyti

Aš tai nepikta, pilnatis neveikia. Ir aplink mane gana ramu.

Nors mane pačią šiek tiek kėsinasi užvaldyti liūdesys ar nusivylimas.

Kai nemezgu, skaitau. Šiek tiek nesveikai, man atrodo. Gal taip bėgu nuo gyvenimo. :)

Tvarkytis viena ranka nenorėčiau. net ir abiem nenoriu. :)

:lol:  :lol: 

pilnaties aš nejaučiu,aplinkiniai ramūs :dry2:​ 

Atsakyti

Bet pilnatis jau turėtų tuoj baigtis, gal dar kokia diena ar dvi

Atsakyti

aš tai turbūt ne dėl pilnaties pikta :D

bet irgi tuoj turėtų praeit

Atsakyti

prieš kelis metus vasarą pamenu,kaip priešpilnis vienam kaimynui suveikė :D buvo gal kokia 12 val dienos,su alum žiūriu atlinguoja,tai aš taip kultūringai velniop juokaudama pasiunčiau.tai kai išėjo...mėnesį nesirodė :D su jo žmona kavutę geriam,kepsniukus kepam,jo nėra...nelindau į akis,galvoju vis tiek praeis :D po mėnesio kaip niekur nieko atėjo :D

Atsakyti

Prajuokino Olaiva su Kerpena :D

Manęs tai piktums neima, tik stresą tokį darbinį lengvą jaučiu, bet kalbu mantrą, life is easy...  :D 

Atsakyti

rašiau rašiau ir nebėėėė

Kerpena net ir liūdesy kalbos perliukais žarstosi

apie liūdesio priežastis rašiau daug, bet paminėsiu tik tiek, kad viena asmenybė siūlė prieš ieškant priežasčių galvoje, pirma pasidaryti kraujo tyrimą, t.y. išsitirit D ir B12 kiekį kraujyje. nes tų elementų trūkumai turi didelę įtaką psichinei sveikatai

Atsakyti

Turiu labai daug darbo, tai liūdesiui nėr kada labai prigriebt ir priežasčių neieškau kol kas.Mano smagaus pavadinimo skyrius, kaip tik praeitų metų duomenis  jau susitvarkė, tai dabar skaičiuoju ir darau visokias lenteles. :wink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 balandžio 2018 - 15:08

Jungiuosi prie liūdinčių :4u:  Kažkaip man nebūdinga, bet paskutiniu metu visokie egzistenciniai klausimai užpuolę, darbai nervuoja, šiaip visokių rūpesčių, tai jau kartais ir ružavos tabletytės norisi :B  Tikiuosi, kad čia tik pilnatis ir greitai praeis :)​ 

Atsakyti