Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina - laikykis morališkai, viskas sugis ir bus gerai :4u: . Nors traumos priežastis tokia banali atrodo, smarkiai turėjai trinktelėt...

Atsakyti

vajė :blink: Ristina, o lūžo pilnai, ar tik skilo?  nors jei tvirtino, tai greičiausiai pilnai.....

nu. kokios tavo spintelės tvirtos....

žoždiu, :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

niekada nežinau, kurioj vietoj velnias koją pakiš....

Atsakyti

Pilnai lūžo...

Pas mus spintelės suklypusos tarybinės :D bet ir tokių užtenka rankai susilaužyt :D

Atsakykit man į rimtą klausimą. Ką žmonės veikia jei nemezga??? :hm:

Atsakyti

Skaito :D  Žiūri serialus :D 

Atsakyti

Ristina, su tavo talentu jauciu pavyktu megzti ir kojomis :D

Atsakyti

Ristina, kad greitai ir gerai sugytu ;)

p.s. su desine ranka  galim piesti, rasyti,  siuvineti :)  gal net nerti  vaseliu . bruuuuuuuuuuzint . bet tfu tfu tfu, aisku vistiek tos kaires rankos labai truksta .

Atsakyti

Labos

oi oi Ristina... Sveikatos, kad greit ir lengvai sugytų  :4u: 

Olaivos planai kaip visad  :wub: Spalvos ypač.

Atsakyti

Kažkokia šįkart pilnatis papiktinta, aplinkui vien visokie negerumai :B 

:help:  :help:  :help:  nebeturiu serialo... Ką žiūrit?

Atsakyti

aš tai pati papiktinta, vakar galvojau kam nors galvon duosiu :D šiandien kol kas ramu nu bet tai dar ir ne namo :D

Atsakyti

Aš tai prasiėjau iki Lidlo visa atsilapojus, parsinešiau ir suvalgiau nuostabaus skanumo akcijinį mangą ir laiminga kaip saulėgrąža :).

Kas ten lasuė, ką žmonės veikia, jeigu nemezga? Man atrodo, kad aš tai labai turėčiau ką veikti, o tas apsėdęs šiuo metu mezgimas vagia laiką nuo visko  ir nieko kito, ką norėčiau - nebespėju. Norėčiau daugiau vaikščioti ir tieisog, ir kur nors - į parodas kokias, teatrus, kiną retsykiais (šiandien kaimynė išviliojo nueiti į "Jūsų Vincentas", tai keliausim mudvi su dailininke :) ), eičiau į siuvimo kursus, sportuoti, namus labiau pasitvarkyčiau, skaityčiau dar...

Atsakyti

Šie du serialai neblogi :rolleyes:

http://www.imdb.com/title/tt3498622/- Fortitude

http://www.imdb.com/...0/?ref_=nv_sr_1- Peaky Blinders

Atsakyti

Nu vat Ristina kai kurie žmonės saldainius sprogdina pvz kaip aš vakar

o šiaip skaityčiai iki nukritimo jei ne mezgimas

Atsakyti