Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Lace, jungiuosi prie mezgimo skeptikių... Vakar pabaigiau savo tą angorinę baltają liemenę. Šiaip žeuriai fainas raštas, miela savo siūliškumu, o bet tačiau...kai apsivelku tai nežinau ar ji man patinka, vienas dalykas pūkuojasi, balta, kitas - nesuprantu kaip su ja atrodau :unsure:  :hmm: 

Vakar tokia ilga diena buvo, kad vakarui nebeturėjau mezginio, nieko naujo nenorėjau pradėt, ne ta nuotaika buvo, tai paslampinėjus pakampiais po namus, išsitraukiau nebaigtuką, džinso spalvos dvigubu perliuku megztą nugarą (kur meete matėt) ir pradėjau priekį nieko negalvodama visai smagiai kubikinau (visada ieškau progos pamegzt su kubikais, bet man jie per stori, tai šiuo atveju kaip tik) tačiau vėl eina įstrižai mezginys ir erzina, nors išskalbus lyg ir nebeskersina.  :unsure: 

Darbinėj srity nauji vėjai kelia totalų skersvėjį :unsure:  :oh: Šią savaitę turėsiu net 3 rimtus patikrinimus, vieną iš jų pirmą kartą, dėl kurio labai neramu... o ir rimtai švarinsimės švaros mėnesį...

Tai tiek skundų iš mano pusės  :D 

Atsakyti

Skundų diena :hmm:

vakar apie 22.30 netikėtai dingo vanduo :blink:  nu. tai reiškia, iki ryto nieks nieko netvarko :oh: tai gerai, kad plaukus išsiploviau dieną :D

mezgimas: nugis raštuoju dovaninį šalį. nusibodo bezbožnai. bet reikia. ir dar klausimas ar tinkamo ilgio gausis. kas nors mezgė iš Dropsų Lace? vienas kamuoliukas gi turėtų gautis žmoniško ilgio :hmm:  jei žmonišką plotį užsimetus :D

Atsakyti

Sveikos,

tylios Velykos, visos užsišventę :).

Aš tai tą telefoną, iš kurio mėgstu internete pasėdėt, palikau darbe po popieriais, tai ramu buvo :), kompą retai jungiau. Mezgiau. Jaučiuosi itin daug mezgusi, ypač sekmadienį (oi, oi, šventą dieną :D), bet kad slidus šilkas antrukais... Jau būčiau kokį vilnonį megztinį numezgus ramiai, o čia lėtai juda. Ir kadangi dalis kiauraraščio, tai atrodo, kad vėl išplatėjo ta mano bliuskė. Na, bet jau gal nebebus totalus maišas, o tik laisva palaidinė :).

Norėčiau dar ką nors vilnonio turėti atsipalaidavimui, nes čia tai nuolat įsitempus, žandikauliai net susipaudžia mezgant.

Ryte galvojau, kad taip norėčiau turėti tiek atostogų, kiek vaikai :). Nors su jais būt namie per visas atostogas gal ir nelabai...

Katuk - jeigu 100 g, tai gal, o jeigu 50 g. - tai vargiai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 balandžio 2018 - 09:36

Restar! kodėl tu mane taip gąsdini! taigi Lace po 50 g ir yr. nu bet man rodos Kapseika iš vieno kamuoliuko numezgė :hmm:

https://www.ravelry....ar-vienas-salis

aš einu jau link pabaigos, tai 1 m  tikrai turiu, tik tas ilgis neaiškus, kol neištampytas. tik metro tai mažai :oh:

Atsakyti

Skundų diena :hmm:

vakar apie 22.30 netikėtai dingo vanduo :blink:  nu. tai reiškia, iki ryto nieks nieko netvarko :oh: tai gerai, kad plaukus išsiploviau dieną :D

Aš tai sulaukiau vandens, 7.30 jau buvo atsiradęs.

Atsakyti

Restar! kodėl tu mane taip gąsdini! taigi Lace po 50 g ir yr. nu bet man rodos Kapseika iš vieno kamuoliuko numezgė :hmm:

https://www.ravelry....ar-vienas-salis

aš einu jau link pabaigos, tai 1 m  tikrai turiu, tik tas ilgis neaiškus, kol neištampytas. tik metro tai mažai :oh:

Tai dabar po 50g - matkeliai, o anksčiau buvo gijos po 100g :rolleyes:

Atsakyti

Katuk, turiu ir aš tave pagąsdinti, seniau kamuoliukai po 100 g. būdavo, tie po 50g. tik vėliau atsirado. Bijau, kad visai tonenorėdama tave suklaidinau🤨matyt pažymėjau 1 kamuoliuką, o į metrus nepažiūėjau. 

Atsakyti

Aš tai sulaukiau vandens, 7.30 jau buvo atsiradęs.

mano panos irgi pasiliko namie dėl vandens :D nes sakė - tris dienas duše nebuvom :D

šiaip kaip ir aostogos joms, ale bet planavo į biblioteką važiuot

Atsakyti

aha, tai dabar klausimas, kuriais metais tas100 pavirto 50, nes mano lace'as iš seno papirkimo.

pasversiu namie :D

maniškiai buvo sruoga, tai susisukus į kamuoliuką jau seniausiai, popiergalis pamestas.

Kapseika, tai taviškiai šaliai po 100 gr?

nu bet ne deficitas, dasipirksiu. tik megzt nuobodu :D

Atsakyti

aha, tai dabar klausimas, kuriais metais tas100 pavirto 50, nes mano lace'as iš seno papirkimo.

pasversiu namie :D

maniškiai buvo sruoga, tai susisukus į kamuoliuką jau seniausiai, popiergalis pamestas.

Kapseika, tai taviškiai šaliai po 100 gr?

nu bet ne deficitas, dasipirksiu. tik megzt nuobodu :D

sruoga - 100g :D

Atsakyti

katuk nu jei sruoga buvo tai 100 gr, 50 gr matkiukai

labas rytas

Atsakyti

Neturiu tikslo gąsdint :). Bet kad pamenu, kai būdavo po 100 g, paskui po 50 padarė. Toj Kapseikos nuorodoj, tai šalis iš 800 m megztas. Bet, jeigu matai, kad tau užtenka, tai kas aš tokia, kad tau stresą kelčiau :).

Atsakyti