Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Visas ir visus su prisikėlimu, pavasariu, atgimimu!

Nors už lango tai visai ne tai :B 

Pasisiuvau sijoną per pusdienį-atšvenčiau :D​ 

Atsakyti

Olaiva, su gmtadieniu :4u:  

Mes pas uošvius, iškrovos reikės kokį mėnesį :B​  

Atsakyti

Olaivai tris kart valio! :birthday2:​ 

Atsakyti

Sveikos!

Visas su šv. Velykom, su pavasariu, su atgimimu ir atsinaujinimu 🥚🐣🐥

Mes pas mamą. Jungiuos prie Liniukos mėnesio iškrovos. 4 tortai..

.

Rasyte, geltoniukas net šviečia, visas pavasariu kvepia  :wub: 

Atsakyti

ačiū ;) vaišinu ;)

Priedas  Making snail cupcakes_3.jpg   29,21KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  berzu-sula-798.jpg   159,05KB   0 Parsiųsta kartų

pažadėjau sau iki balandžio 1 liemenę nupyniuoti,bet ši savaitė tooookia buvo kvailokoka.sugedo mašina,city bee negalėjau išsinuomoti,nes teisės pasibaigę galioti,vyras  komandiruotėj.bet viskas gerai,kas gerai baigiasi :D dar kartą nusidyvijau,kaip žmonės be mašinų ar teisių gyvena.autobusų atsikandau ilgam :D

ir dabar tik ką užbaigiau,sukaišiojau siūlus,ryt skalbsiu ir suksiu siūlus kokiems trims kitiems mezginiams ♡ tai termine užsibrėžtam kaip ir tilpau,ne pirmai dienai,o pirmą dieną :)

Atsakyti

Sveikos, 

Olaiva, su atėjusiu, būk ir toliau tokia energijos kamuoliukas🌷🌷🌷

Rasyt, labai gražus tavo viščiukinis, gal dar ir ant savęs parodysi...

Šarangės mezginiuose vis daugiau įmantrybių, matosi, kad draugystė su bruoliu tik auga ir stiprėja 👍

O ir aš vakar pajudinau savo mocheriuko rankoves. Mažė nustebino, pareikšdama, kad čia jos svajonių megztinis, nors spalva tikrai iki šiol buvo toli nuo mylimiausių. 

Atsakyti

Laba sauleta diena  :4u:

Olaiva, su praejusiu  :wub:

Kapseika, vakar buvau isnesus pravedint mezginius. 

Cia visciukas ant manes

00b41d8c86f8.jpg

4fa7a48bb1d0.jpg

47e9964c61dc.jpg

Mezgu plaukuota megztini vidurinelei.. nu ir bjaurumas mezgini susiut  :unsure:  :B

Atsakyti

Labos

pavėluoti sveikinimai Olaivai  :birthday2: 

Visas su Šv. Velykom! 

Prisijungiu prie valgančių tortus. Iškrovos dienos neplanuojamos  :blush-anim-cl: 

Baigiau savo baltą alpaką-šilką seniai seniai pradėtą. Džiūsta.

Pradėjau pavasarinę bliuskutę.

Atsakyti

Rašyt, gan  neįprasta man tos gerokai svorio turinčios rankovės, bet tikrai faina, ir sau kažko tokio norėčiau, net LABAI😉

Atsakyti

kaip nepastebimai ant virbalų dveji mezginiai tik op,ir užšoko :D

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

Olaiva, su praėjusiu tave  :4u:  :4u: 

aš ilgajam savaitgaliui be mezginio likau  :oh: ta proga suradau prieš kokius metus pradėtą skarą ir truputį pamezgiau.  :unsure:  bet kai man jos visai nereikia, tai toks mezgimas neįkvepiantis gavosi... iš to egzistencinio nerimo ėmiausi ardymo - išardžiau kažkada seniai nevykusiai numegztą kašmyrinį golfą  :oh: o ką megzt vis tiek nesugalvojau....  :frusty:  laukiu, kol mano užsakyti šilkai atkeliaus, gal ir mūza kartu parsivilks...

Atsakyti

Labas rytas,

Su praėjusiom šv. Velykom sveikinu visas!

Su praėjusiu gimtadieniu, Olaivą! :4u:

Gražus viščiukas, rasyte, kaip tik Velykoms. :D

Dar FB mačiau, kaip Frekė gražių dalykų prisiuvus.

Ant mano virbalų tik vienas mezginys, bet šįkart važiuodama pas tėvus net jo nepasiėmiau ir jau gal kokia savaitė nei eilutės nenumezgiau.

Šįkart vežiausi vilną. Viena draugė paprašė nuvelti Velykų avinėlį. Paprašė praeitą savaitę, sakė nors kitoms Velykoms. Bet kol gyva idėja ir laikas toks velykinis tai šiek tiek pasiruošusi griaučius, įsidėjau. Vakar buvo velykinė meditacija.

Dar praėjo mamos jubiliejus. Nemėgstu tokių renginių su girtais asmenimis, visą šventiškumą sugadina. O paskui dar susigraužiu, kokia aš nenormali, nes visiems yra viskas gerai.

Bet svarbu tėvai laimingi ir patenkinti. :)

Atsakyti