Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Saranges mezginius jau nuziurejau fb, labai smagus megztukas rodosi :wub:

As toliau mezgu geltoniuka ir su kiekviena eile meldziu, kad uztektu siulu :D

Laukiam vaiku geriausiu draugu norvegiuku sveciuose, mokinsim margint kiausius su vasku :D nors pacios rankos abi kaires, bet gal kazkas gausis :B

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Užmačiau pas lenkus Chiaogoo virbalų su nuolaida ir mąstau, kad man dar iki pilno komplekto poros numerių trūksta.  :rolleyes: Jei būtų daugiau ligonių, rašykit man laiškus - basospedos@gmail.com

https://www.e-dziewi...arskie-chiaogoo

Atsakyti

Lace, o jie siuncia i uzusieni :hmm:  As uzsisakyciau i norge :rolleyes:

Radau, lyg ir siuncia i eu, reik patikrint ar norge sarase .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 30 kovo 2018 - 11:57

Sveikos, galva verda nuo visokių reikalų ir darbų, kad tik viską spėčiau padaryt. Pvz. vaiko dokumentus stojimui nusiųst, nes šiandien paskutinė priėmimo diena... Ir dar  n+k svarbių ir skubių. Apie velykas nepagalvota dar nei kiek, reikėtų kokią braborą užsisakyt, be tkol prisiruošiu, tai neliks pristatymo laikų, žinau aš save, žodžiu... Užtat laukia 3 puikios dienos namie, vis tiek prisėsiu prie mezginio. Pasakojau vakar, kaip ruošiausi ardyti daug akių po vieną atgal. Tai grynas juokas gavosi. Negalima per ilgai megzti, kai nieko nebeįmatai ir nebesupranti, ką darai. Tai vakar pasižiūrėjus prašviesėjo, kad nieko ardyt nereikia ir viskas ten buvo gerai, pati pamiršau, kad rašto vingiui jau buvo laikas užsisukt į kitą pusę. Bet kol atrinkau teisingai, ką turiu megzt, praėjo keliolika minučių, nes vis lindo visi su klausimas, prašymasi, pasiglaustymais, tai tik susikaupi ... ir vėl viską iš pradžių turi atrinkinėt...

Tikėjausi, kad galima bus nuo kalniukų grįžus pačiužinėt, bet kur tau - baigia ištirpt viskas :).

Šarangės mezginiai nebestina, bet vis tiek džiugina akį. Ir aš gal dar kokią trečią kepurę pe 3 dienas nubrūžint sugebėsiu :). Arba ne :).

Atsakyti

Mano dr.  vos rinkinuku nesusigundė, bet išparduotas  :oh: 

Lace gal bandei ar sriegis tinka knit pro  :hmm: 

Atsakyti

aha kokių aš norėjau nebebėr...nu ir nereikia vadinas :)

šiandien jau sutaupiau 40 Eurų(idsidejau i krepseli pora knygu ir isjungiau, nepirkau) galiu ir dar biškį sutaupyt

Atsakyti

Mano dr.  vos rinkinuku nesusigundė, bet išparduotas  :oh:

Lace gal bandei ar sriegis tinka knit pro  :hmm:

Aš niekada nesu turėjusi prisukamų, tai nieko negaliu komentuoti. Čia mano pirmas prisukamų komplektas  :rolleyes:​ 

Atsakyti

lace, o katrie geresni, lenkti ar  tiesus lace? pradedu noret stebuklingu virbalu

Atsakyti

man tai lenkti tiesa sakant nepatiko..bet cia mano nuomone, kazkam turbut patinka

nors turiu lenktus kazkokius no name is maksimos seniai seniai pirktus tai tie labai smagūs

Atsakyti

tai tie red na zylce geresni? kaip kitoms?  lenktais galais daug turiu, bet tu paprastu. o kodel qqte tau nepatiko?

Atsakyti

pas mane lenkti 100 cm valu, 2,5 nr virbalai

nepatogus kazkaip megzt ir taip imi ir taip, pasisuka ne tuo sonu katruo reikia

plius jie kol apsislifuoja tokie biski matiniai, prasciau slysta nei kokie knit pro ar addi, man kaip kietamezgei labai pasijaute, paskui daugiau pamezgus apsislifuoja ir gerai, nu bet vistiek ne tokie slidūs

nu ir galai aišku aštroki, reik turėt omeny :) bet tai čia visų chiao goo nepriklausomai nuo lenktumo tas slidumas ir astrumas

dar kaip supratau (gal visai neteisingai supratau) kad lenkti tik su ilgais valais, o su trumpesniais tik tiesūs, bet galiu ir klysti

man juose labai patiko valas nesusisukantis ir be atminties (sako raudonasis būtent geresnis) ir pats virbalu tvirtumas, imi ir nebijai kad sulinks

kas irgi kaip kietamezgei aktualu

Atsakyti

Tiesių neturiu, o lenkti 2,5 visai patiko, o ir man patinka, kad nėra labai slidūs  :D 

Lusasita kol tu sugalvosi nieko nebeliks  :mirksiukas: 

Atsakyti