Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ne  :)​ 

Nu.... reiks kažkaip taisytis :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos,

kazkaip uzsisuku vis darbuose....

rekomenuoju knyga, tik nezinau ar ji lietuviu kalba yra

Malin Persson Giolito 

Diziausia is visu ( Störst av allt / Quicksand / Зыбучие пески)

Atsakyti

Sveikos,

Sektiškai užsiknisus ir aš... Lyg ir laisvadienis antras, bet reikalų masė ir darbinių, ir mezgiminių, ir verslinių, ir pliurrr ir ko tik nori... :wacko:  Šiandien pamiršau vaiką į kirpyklą nuvest  :oh: O apie Velykas dar nei minties....

O bet tačiau truputis  vaizdų ir pozityvo :D Šaltesnės dienos fotografuotis turbūt nebebuvo įmanoma išsirinkt, nu bet kas man, negi pirmas kartas ... :D

Šalis: medvilnė + blizgis, truputį skersas, o kai iškalbiau buvo žeuriai skersas, šoką net gavau, bet kažkiek atitampiau iki normalaus skersumo :) Nuo spalvos lydausi  :blush-anim-cl:

IMG_4593_medium2.JPG

IMG_4588_medium2.JPG

IMG_4533_medium2.JPG

IMG_4520_medium2.JPG

Greitas, lengvas ir mielas  megztukas, fasonas tip-top kaip žilojo, labai man limpa. (tik 220g)

IMG_4553_medium2.JPG

IMG_4564_medium2.JPG

IMG_4611_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 29 kovo 2018 - 18:56

Šarange vajaji kokie grožiai

Kokie kutai to baktuso  :wub: 

Ir megztukas labai tau tinka

O aš kai smagiai pyniuoju 

Pasiilgau raštų, bele kiek laiko lygiai mezgu jau😀

Bus turbut lėtas projektas, nu bet aš niekur neskubu, gi turiu ką apsirengt

Atsakyti

Labas rytas,

Bus turbut lėtas projektas, nu bet aš niekur neskubu, gi turiu ką apsirengt

Koks neįprastas moteriai požiūris :lol: :lol: :hihihi:

Šarange, kaip dailiai ant tavęs guli. Keisčiausia man kad pažastyse beveik jokių raukšlių. Juk čia tavo toks nuleistais pečiais. Ar ten ką nors gudraus prichimičinai su tom rankovėm?

Atsakyti

Kerpena nu jo neįprastas bet matytum mano spintą...suknelės, megztukai lauk jau krenta :) nespėju sunešiot vėl naujų prisimezgu :D ir visai rimta problema gaunasi nu :D

Atsakyti

Bet paprastai kuo pilnesnė spinta, tuo labiau nėra ką apsirengt.  :rolleyes:

Atsakyti

man tas galioja tam tikrais sezonais

nu arba būna kad spinto per mazai nekandančiu tarkim megztuku ir kardiganu kokiu...nu situ tai jo siek tiek trūksta...bet man labai kompensuoja kišenėtos 2

aš jas tvarkingai ir tampau kas antrą dieną viena kas antra kita :)

Atsakyti

Aš pastebėjau, kad šiemet labai mažai rūbų nešioju. Kelis variantus keičiu tik ir nelabai ko noriu.

Va prieš kelias dienas pagalvojau, ką čia susidėti važiuojant Velykoms, nes gi tas mamos balius, bus ten visokių giminių. Tai galvoju gal tą , gal aną apsirengt, betgi tai reikia dabar pasimatuoti, ar dar įlendu, nes nieko seniai nenešiojau, bet dar nepadariau to, nes baisia nenoriu.

Atsakyti

Labas rytas,

Tai gyvos tik dvi, qqtė ir Kerpena.  :blink:​ 

Šarange, kaip dailiai ant tavęs guli. Keisčiausia man kad pažastyse beveik jokių raukšlių. Juk čia tavo toks nuleistais pečiais. Ar ten ką nors gudraus prichimičinai su tom rankovėm?

Turbūt pagavau proporcijas, nes tikrai nėra raukšlių :) Platinau link pažasties nuo žemiau ir lėčiau, pečius taip pat :)

Atsakyti

sarages  kutaiir man  norejima sukele, labai grazu, o darir galai nesusisuka taip :)  supppper :)

megztukas irgi  paprastuoliskai fanas

as vakar pribaigiau paltiko  kuneli. nu ir nesuprantu  ten gerai jau bus  ar ne, kai dukros ner salia, ir ka tas kacmyrelis su ripsu po skalbimo sugalvos padaryt .  liko rankoves, kisenes, bumbuliukai :D labiausiai tai iskalbt noriu  , puka ismust :D

Atsakyti

Labas rytas 

Šarangės megztukas  :wub: 

Atsakyti