ne
Nu.... reiks kažkaip taisytis
Sveikos,
Sektiškai užsiknisus ir aš... Lyg ir laisvadienis antras, bet reikalų masė ir darbinių, ir mezgiminių, ir verslinių, ir pliurrr ir ko tik nori... Šiandien pamiršau vaiką į kirpyklą nuvest O apie Velykas dar nei minties....
O bet tačiau truputis vaizdų ir pozityvo Šaltesnės dienos fotografuotis turbūt nebebuvo įmanoma išsirinkt, nu bet kas man, negi pirmas kartas ...
Šalis: medvilnė + blizgis, truputį skersas, o kai iškalbiau buvo žeuriai skersas, šoką net gavau, bet kažkiek atitampiau iki normalaus skersumo Nuo spalvos lydausi
Greitas, lengvas ir mielas megztukas, fasonas tip-top kaip žilojo, labai man limpa. (tik 220g)
Labas rytas,
Bus turbut lėtas projektas, nu bet aš niekur neskubu, gi turiu ką apsirengt
Koks neįprastas moteriai požiūris
Šarange, kaip dailiai ant tavęs guli. Keisčiausia man kad pažastyse beveik jokių raukšlių. Juk čia tavo toks nuleistais pečiais. Ar ten ką nors gudraus prichimičinai su tom rankovėm?
Aš pastebėjau, kad šiemet labai mažai rūbų nešioju. Kelis variantus keičiu tik ir nelabai ko noriu.
Va prieš kelias dienas pagalvojau, ką čia susidėti važiuojant Velykoms, nes gi tas mamos balius, bus ten visokių giminių. Tai galvoju gal tą , gal aną apsirengt, betgi tai reikia dabar pasimatuoti, ar dar įlendu, nes nieko seniai nenešiojau, bet dar nepadariau to, nes baisia nenoriu.
Labas rytas,
Tai gyvos tik dvi, qqtė ir Kerpena.
Šarange, kaip dailiai ant tavęs guli. Keisčiausia man kad pažastyse beveik jokių raukšlių. Juk čia tavo toks nuleistais pečiais. Ar ten ką nors gudraus prichimičinai su tom rankovėm?
Turbūt pagavau proporcijas, nes tikrai nėra raukšlių Platinau link pažasties nuo žemiau ir lėčiau, pečius taip pat
sarages kutaiir man norejima sukele, labai grazu, o darir galai nesusisuka taip supppper
megztukas irgi paprastuoliskai fanas
as vakar pribaigiau paltiko kuneli. nu ir nesuprantu ten gerai jau bus ar ne, kai dukros ner salia, ir ka tas kacmyrelis su ripsu po skalbimo sugalvos padaryt . liko rankoves, kisenes, bumbuliukai labiausiai tai iskalbt noriu , puka ismust