Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqtė numegs mano svajonių megztuką - geltoną su rožine :D 

Džemperiuks fains :4u:​ 

Atsakyti

Labas, nesišneka man visai. Nesimąsto. Ir niekas nesidaro. Ima siaubas pagalvojus apie maisto darymą. Jokių idėjų, niekas nekelia apetito, parduotuvėse kiek bežiūriu, niekas nežadina fantazijos, žodžiu, krizė. Norisi tik tūnoti savo kamputyje ir megzti su kokiu filmu. Bet vakar vakare mezgiau mezgiau ir kadangi vienoj eilėj kelis kartus keičiasi raštas (mezgu iš 6 schemų, vis vartydama lapus, nesudėtingos jos, panašios, bet veitom ir skiriasi), tai ryškiai kažką sumaklinau - ar užmetimus ne į toj pusėj padariau, ar sumezgimus, jau kažkokia nesąmonė kitoj eilėj... ir atsekti sunku, kur klaida padaryta, o išardyti normaliu būdu praktiškai neįmanoma, nes šilkas be proto slysta, nebesurinkčiau po to.... Tai ar tik nereikės šiandien kelis šimtus akių po vieną akį atgal megzti... O taip jau buvau įsisimaginus, visai patikti ėmė procesas....

Vaikai vsii pakrikę - kam koją skauda, kam nosis bėga, kam pilvą skaudėjo, kam gerklę, kas krenkščia...  VIena puiki žinia - vyras šaldytuvą vakar išblizgino, išmėtė užsistovėjusius stiklainius, vietos truputį atsirado. O ryt turės mamadienį, taigi puikuma - dar ką nors sutvarkys, kol aš darbe būsiu :).

Atsakyti

Liniuka galėsiu pasidalint jei ką :D

klausimas Nr. 1 gal kam reikia konusu plastmasinių? prisikaupė, nežinau kur dėt

klausimas Nr. 2 gal kuri turit uzsilikusiu nereikalingų baltu drops cotton merino kokius 3-4 kamuoliukus?nupirkčiau :)

Atsakyti

Kas yra konusai?

Atsakyti

babinos nuo siulu :) tuscios

turbut nei tas nei anas pavadinimas nėr teisingas

Atsakyti

Sveikos,

Qqute nu tikrai tavo tempai, kaip iš Don't stop nuvogti😃o ir tikrai smagus džemperiukas. 

O aš visiškai nepamezgiau, apie velykinį stalą taip pat negalvoju, o ir plano kol kas jokio, nes mažė vis dar tokia įtartina..  Žinau tik, kad noriu miego, kažkaip tos keturios naktys su zuikio miegu 😴 ima atsiliepti... 

Atsakyti

Sveikos :4u:

Grizau su vaikais is uzusienio, per 2.5 valandos susisukom :D

Norgei nuosiandien ne darbo dienos, tai nieks nedirba :B

Kerpena, ziurek ta seriala, tiesiog vienu metu mane buvo pradeje erzinti ta nesveika  motiniska meile sunui ir, kad jis vis issisuka :B

Pagersiu kavos ir eisiu virt saltienos :)

Atsakyti

Restar aprašė tiesiog mano būseną. tik tiek skirtumo, kad turiu be proto daug darbo. kiek galiu jį atidėlioju, bet ne visada gaunasi.

ir dar kažkoks skausmelis įsimetė, su kuriuo nežinau ką daryt. skauda nugaros dubens srity, maudžia tiksliau, ir tik tada įsismarkauja, kai guliu ant nugaros. nors šiąnakt jau apskritai sunkiau buvo rasti neskausmingą būseną. dieną lyg ir nejaučiu. ir net nežinau, ar čia pas ginekologą ieškot bėdos, nu nes ne priekinė dubens dalis, o nugaroj.

mezgu dovaninį šalį, kurį kažkada Kapseika mezgė ir man buvo žiauriai gražus. bet kad labai lėtai, o balandžio 28 turiu jau turėt visą ištampytą ir supakuotą.

tai tiek žinių iš manęs.

demonstruojami mezginiai juodą pavydą kelia :B todėl atskirai nekomentuosiu

Atsakyti

Labos  :4u: 

klausimas Nr. 1 gal kam reikia konusu plastmasinių? prisikaupė, nežinau kur dėt

aš mielai priglausčiau, mano elektrinis siūlų vyniotuvas ant tų ričių vynioja  :rolleyes: 

Vakar baigiau ripsini puspaltuką Rūtai, skalbiau jau po vidurnakčio  :D​ 

Atsakyti

Lace ok, dar namie kažkiek turiu :) jei tik tiks, nes kažkada mėginau MG atiduot tai jiem ten kažkas netiko

Dėl klausimo Nr. 2 jau išsprendžiau, miške pabuvojau per pietus :) nu kaaip gerai kad ten tik grynais atsiskaityt galima

Atsakyti

Lace, o aš tau konusus atnešiau :hmm:

Atsakyti

Lace, o aš tau konusus atnešiau :hmm:

ne  :)​ 

Atsakyti