Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, ką pyniuoji iš jos? 

Neatsilaikiau ir aš prieš tą spalvą...Iš pradžių apsidžiaugiau, kad tos spalvos nėra, ir man siūlų nereik...Bet kai atradau, tą jūrbanginę, tai labai net prisireikė  :)

Pyniuoju tai čia skambiai pasakyta😁 Pynės iš viso tik dvi - mezgu Natsumi.

Atsakyti

QQte, mano kompas rodo gražų kriugerio spalvų megztuką :D :bigsmile:

Atsakyti

qqte tai tikrai fabrikėlį su kiniečiais atsidarė  :oh: 

Atsakyti

Kriugerio spalvu sakai 😆nepamenu kokios anos

Siaip planavau geltonus dryzius daryt bet kazkaip niobodu pasirode tai dejau ryza 

Atsakyti

Labas vakaras :4u:

Ingriga, lauksim tolimesnio vaizdo :wub:

Qqte, tai tikrai kokiam skladuke kiniecius idarbinus :D :4u:

Pabaigiau ziuret "Beitsu viesbutis"..jau vienu metu buvo sunervines filmas, bet negalejau palikt nepaziureto. Dabar vel tustuma :B  gal dar kokiu rekomendaciju Lt kalba kas turit :rolleyes:

Atsakyti

labas rytas tyliosios :)

Atsakyti

Labas rytas,

rasyte, kai rašei, kad sunervino tas norvegiškas serialas, tai man labai niūrų įspūdį paliko, tai gal jau tų Beitsų nė nepradėti :)  Kažkurią dieną buvau jau susiradus, bet dar nepradėjau.

Qqte, gražus džemperiukas. Daraisi džemperių mezgėja. :) Man tik tos kišenės viršus toks proporcingai labai siauras pasirodė. Bet gal čia dydis nedidelis ir nėra iš ko ją platesnę daryt. O šiaip labai gražus spalvų derinys. Man kaip amžinai nemokančiai derint spalvų, tas žavi.

Atsakyti

Kerpena aha ir man viršus siaurokai kažkaip atrodo tiesiog pirmą kartą tokią mėginau megzti iš apačios aukštyn tai nelabai žinojau kaip ten gausis, plius tie dryžiukai šimtas siūlų tai bijojau galuose susipainiot ir pasiaurinau kas antroj eilėj

labai smagiai mezgasi tie cotonmerinai plius vaikams smagu megzti, nereikia galvos sukt, kaip kur guls, paprastai toks reglanas gula gerai jiems :)

tiesa ant savininko nematavau dar o maniškiui per didelis

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar qqtes džemperiuko nepagyriau :good:  spalvos gražios, aš spalvų nemoku gražiai suderint  :( 

Atsakyti

Tai tada nemažas, jei taviškiui per didelis.

O cottonmerinai tikrai nuostabiai mezgas. Vieną daiktą tik esu iš jų mezgus, bet labai smagiai prisimenu procesą. Ir akys gražiai gula. Aš neskalbtą savo mezginį kuri laiką nešiojau, nes atrodė gerai, o pagalvojau išskalbus dar dydis pasikeis. Bet kai galų gale išskalbiau nieko neatsitiko. :)

Atsakyti

nu dydis maždaug ant 10 metų vaiko arba ant didelio devynmečio :)

tik man jie truputi kazkaip veliasi panesiojus, nu taip apsitrina

nors vaikis kazkada toki rudą turėjo su zaliais dryziukais tai visai ir nesusivėlė

o paskui liemene mėlyną mezgiau tai nelabai kazkaip gerai nesiojasi...nu bet nuskutu su masina ir gerai

tik kad MB ją su visais kitais tamsiais rūbais skalbimo mašinoj išskalbė, tai pasitraukė kažkiek ir taip pakietėjo, nu kaip veltiniai kad būna, bet iš vaizdo nepanaši į veltinį, o kadangi vaikui buvo didoka tai vis dar apvelku į mokyklą

Atsakyti

su spalvom netyčia gavosi tarp kitko :D

aš to ryžo 1,5 matkiuko likutį turėjau, galvojau panaudosiu kaip papildomą siūlą atardymui paskui :)

nu užsidėjau akis, pradėjau megzt, žiūriu visai gražus derinukas :D

mb klausiu su kuriuo geriau dryžuot su geltonu ar tuo ryžu nu ir bendrom jėgom nusprendėm kad ryžu, nors ir tas ir tas neblogai

rezultate gavosi kad liko geltono 6 kamuoliukai nei šis nei tas, bet turiu rožinio gi likutį mėginsiu irgi suderint

arba dukterėčiai arba sau brangiausiai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 kovo 2018 - 08:07