Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aaa, supratau, bet derinai su raštu tuos suėmimus ar ne? nes labai gerai atrodo.

Nederinau :) greičiau gelbėjaus iš padėties ir gerai pavyko  :D 
Jau žinojau, kad tuo raštu "statytos" ar "tiesios" rankovės atrodys negerai.

Atsakyti

Vilniaus rajono gyventojos, gal jūs esat bandę šiuos raviolius? Ar verta tuos 10 eurų imt? https://www.ravioliai.lt

Atsakyti

Nesu bandžius, bet ruošiuosi užvažiuot kada. Pakeliui mums.

Atsakyti

Labas vakaras :4u:

Vakar nudirbau du dielius darbus - issivaliau langus ir broli pravaliau, sutepiau :B vaziuoja kaip per sviesta :D

Bet db virbaluoju is geltonuju storuliu ir eilini karta drebu ar uzteks siulu :oh:

Ristina, nu koks man grazus tas rastas :4u:  Levandine bliuzele :4u: Ir kodel tau juokingos mano spurgos FB?  :lol: 

Atsakyti

Ir kodel tau juokingos mano spurgos FB?  :lol: 

Hm  :hmm:  :blink:  :hm: gali būti, kad ne aš ten  :hihihi: jei palieku langą atvertą, tai spokso į mano veidaknygę ciekavi vyrai  :hihihi: 

Atsakyti

Labas rytas,

ad6f8e1d135c6604bcb58fa047dc296b.jpg

Sėdžiu apsipatenkinus su savaitgaliniu megztuku, atrodau, kaip apsnigta :D Nors už lango saulė, bet nešilta...

Atsakyti

Pamedituokim :D

Priedas  813532462771b4090fc820f5921b52e2.jpg   104,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tikra biblioteka :D​ 

Atsakyti

a ommmmmmmm

labas

sugalvojau kad noriu 2 pyniuotų daigtų :) nesugalvoju tik ko pirmiau :)

gal kas turit šitos marmalynės schemą?

https://www.ravelry....ns/library/ilia

STITCH_ilia_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 kovo 2018 - 10:22

Sveikos, 

panašu, kad gavau ir aš porą neplaninių mezgadienių, nors savaitė tam visai ir netinkama, iki atostogų turėjau apsidirbti savo darbus, o ir tuo pat metu susirgusią kolegę pavaduoti, bet yra, kaip yra...gal ketvirtadienį dar trumpam išbėgsiu padirbėti, o dabar labai megzti noriu, ar bent jau į mezginius žiūrėti, priklausys nuo to kiek mažė leis. 

Užmačiau kalną nuostabių mezginių, tiek Ristina lyg iš užburtos skrynios ar rankovės traukė viens po kito, tiek Lace, Šarangė, Rasytė ir kt...pastaroji iš vis nustebino, savo turbo susidraugavimu su Bruoliu, ir taip nemėgėjiškai :unsure: sakyk, o mažei kur mezgei sijonuką, gal yra kur koks filmukas ar aprašymas? taip įdomu, kaip ten viskas vyksta.

o Restar mamiška laime labai nuoširdžiai pasidžiaugiau, tokie skirtingi, viens už kitą talentingesni, kas matematikoje, kas mene, gražu, kad taip sugebate jų talentus išlukštenti ir tinkama linkme pakreipti :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Maze mete miegot :B trukdo megzti  :B

Ristina, smalsus tavo vyriukai :lol:  matyt juokinga jiems buvo, kad karamele spurgoj tokia susitraukus :lol:

O ta biblioteka siulu noreciau turet namie ir zinau, kad vistiek visu siulu butu gaila :hihihi:

Kapseika, sijoniukas megztas trumpintom eilem isstumiant adatas kas 5 akis :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 27 kovo 2018 - 11:36

Ačiū Rasyt, ar teisingai suprantu, kad tai kiek akių užsidededi yra sijonu ko ilgis? O viršuje tiesiog atlenkei ir dejai gumelę? 

Atsakyti