Sveikos,
mano organizmas irgi prisitaiko prie laikrodžio, jau kurį laiką pabudinėdavau apie 6 val. Nors ir keistoka buvo atsibudus, kad nėra taip šviesu, kaip įprastai.
Mano savaitgalis buvo per trumpas - nieko naujo, ar ne . Teko ir pasinervint, bet taip nevaldomai. Kai nori, kad kas nros būtų kitaip, nors ničniekaip negali to įtakoti. Mūsų "skaičiuotuvas" tarp 4-6-okų užėmė respublikiniam mintino skaičiavimo finale 7 vietą. Tai yra pirma vieta už brūkšnio, važiuojančių į tarptautinį finalą Ukrainoje... Kaip ir labai gerai, pernai buvo 14-tas (tarp 1-3), bet kartu ir apmaudu. Dabar tai labiausiai nori, kad kas nors iš šešetuko negalėtų važiuoti, tada pakliūtų mūsiškis .
Šeštadienį pagaliau pradėjau mezginį. Tamsiai mėlynas, blizgantis, besipašantis šilkas, virš 300 akių antrukais. Megzdama ant bajerio galvojau, kad mezgu arba sau, arba Lace. Dar sekmadienį iš ryto megztelėjau, bet nerimas augo, persivėriau ant papildomų virbalų ir... teko visą sunkų darbą išardyti, nes tikrai ne sau mezgiau. Pamažinau 48 akim ir vėl pradėjau iš naujo, bet jau be didelio azarto. Ir vos atnarėlę numezgiau, nes prisiminiau apie nepadarytą darbą... Tai rezultatų kaip ir jokių, džiaugsmo irgi mažai. Ir dar reikia tokio mezginio, kurį nešiotis galėčiau. Nes su visa šilko babina slystančia nelabai pasibastysi . Tiesa, užmauta kojinė pataisė reikalus, visai normaliai galima suvaldyti, jeigu niekur perdaug nenešioji. Nes tas šilkas net nuo pačios babinos taikosi pabėgti...
Tiesa, žemių nusipirkau, bet... nei vienos sėklos nepasėjau... Nu visiška višta. Dar gėles namie apžiūrėjau - visos varganos, vos gyvos kai kurios. O mintys tai tokios kilo - kai numirs, tai visas išmesiu, bus daugiau vietos ant palangių . Kažkoks visiškas abejinugumas augmenijai...Ir į sodą buvo galima nuvažiuot sekmadienį, bet kur tau, pusė dienos prie teliko prasėdėjom, net vyras tingėjo. Tai taip ir liko. Kažin, kas čia iš to išeis...
Ristinos burbuliukas labai reikėtinas ♥, ir spalva graži. Ir tos gėlytės gražios, irgi spalva. Tik mane ta kreiva juosta erzina, bet čia mano problemos . O šiaip tai šaunuolė, kad apsimezgei .
Katukas su riožiniu švarku .