Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

mėnesį laiko laukiau spektaklio su mažąja ir užpuolė migrena  :oh: Gėris yra abu senelius turėt, vienas iš jų jau išlydėjo mano baleriną  :wub: 

Olaiva, ir kaip po Karališkos vilnos? Nukovei ką nors? Aš buvau prieš savaitę nubėgus, bet nežinau, ar jie suprastėjo, ar mano drakius labai išlepo  :unsure: Ir pardavėja kažkokia nemaloni (gal tik ant tokios nuotaikos pataikiau). Nemuno g. man jie daug labiau patiko. Po to Ka siūlus aplankiau, bet jie man žiauriai nepakeliui... Grobis: Priedas  908F1385-BC53-4D95-894F-48DA747B7462.jpeg   89,29KB   1 Parsiųsta kartų

Ristinos gelytės firminės  :wub: Ir spalva labai graži.

Rasyte, įtariu, kaip užsakovei patinka  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 25 kovo 2018 - 13:27

Ristina, labai gražiai pasipildei spintą. :super:

Atsakyti

Ristina, labai gražiai pasipildei spintą. :super:

Ačiū :D  ir man patinka. O svarbiausia, kad negraužia :D

Atsakyti

Labos

mėnesį laiko laukiau spektaklio su mažąja ir užpuolė migrena  :oh: Gėris yra abu senelius turėt, vienas iš jų jau išlydėjo mano baleriną  :wub:

Olaiva, ir kaip po Karališkos vilnos? Nukovei ką nors? Aš buvau prieš savaitę nubėgus, bet nežinau, ar jie suprastėjo, ar mano drakius labai išlepo  :unsure: Ir pardavėja kažkokia nemaloni (gal tik ant tokios nuotaikos pataikiau). Nemuno g. man jie daug labiau patiko. Po to Ka siūlus aplankiau, bet jie man žiauriai nepakeliui... Grobis: attachicon.gif908F1385-BC53-4D95-894F-48DA747B7462.jpeg

Ristinos gelytės firminės  :wub: Ir spalva labai graži.

Rasyte, įtariu, kaip užsakovei patinka  :wub:

kažin kuri dirbo iš jų trijų.aš porą valandžiukių ten megztelėjau,atsigėrėm arbatos,paplepėjom.nieko nepirkau :)

Atsakyti

Ristina,kiek gramų? turiu ir aš to levandinio gėrio,bet jaučiu skarai paklodinei tik :)

Atsakyti

Ristina,kiek gramų? turiu ir aš to levandinio gėrio,bet jaučiu skarai paklodinei tik :)

320gr. :mirksiukas:

Atsakyti

Labas rytas,

Ar neatsikėlėt po  laiko pasukimo?

Atsakyti

Nu labas :)

sunku sunku po tu sukinejimų...tas vasaros laikas visai ne mano organizmui

Atsakyti

Labas rytas,

Žiauriai sunku... vaikai irgi kominiai buvo išvežti į įstaigas.

58eb7378ee3a6800e5a04c8e126ddda0.jpg

Aš šeštadienį po kursų irgi kominė grįžau, nors buvo labai smagu ir įdomu, bet nuovargis darė savo, tai tik vakar atsigavus nusibružinau megztuką be eilės iš to siūlo su baltais skudurėliais... Norėjau kaklo modelį išbandyt, kurio prireiks kitam megztukui.

Ši savaitė tokia neaiški, bet lyg ir laisvesnė nusimato...

Atsakyti

Aš tai pastebėjau, kad jau gal antri ar  treti metai, kai organizmas tarsi pats prisitaiko prie to laiko sukimo.

Anksčiau labai sunkiai pavasarinį sukimą pernešdavau. Kokią savaitę visai pritrenkta būdavau. O dabar jau prieš pasukant laikrodį pastebiu, kad pradedu anksčiau atsibusti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 kovo 2018 - 08:18

man nėr nieko sunkiau kaip keltis tamsoj.

kaip daužta vaikštau...nu dieną nieko bet pats kėlimosi momentas ir rytas

šiandien žadintuvą tik jau gerokai įsisiautusį išgirdau..bet kaltas ne laiko sukimas o knyga padėta po 1 val

vakar beveik baigiau krikštasūnio megztuką, reikia tik kišenės viršų kažkaip priketliuot..vakare jau miegot šeimyna ėjo tai nenorėjau jau prasidėt, pasilikau šiandienai

MB apžiūrėjo, sako gražus ir aš tokio noriu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 kovo 2018 - 09:09

O man šiandien visai lengvai kėlėsi. Tik vakar visą dieną nesusigaudžiau, koks čia laikas. 

Tik dabar dašilo, kad tos bordinės burbuliuotos rankovės ne iš interneto platybių, o Ristinos :wub:  Parodyk visą daiktą :4u: 

Atsakyti