Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš galvoju kur man sagų gauti, internetu jaučiu neprisitaikysiu spalvos, o dėl sagų važiuoti į kokį Kauną ar Klaipėdą...

nueik i skuduryna ir tikrai rasi kazkoki ruba su tinkamom sagom.bus pigiau,negu kaunan ar i klp vaziuoti.Humanu ner pas jus? ar nesilankai tokiose parduotuvese

Atsakyti

Atvažiavau be mezginio, mezgamas per didelus/sunkus. Sekanciam dar siulu nesusukau is 3 negaliu issirinkti  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas,

Nuoširdi, te :4u:  kažkotasi į sergančią biškį panaši.

mezginio nepradėjau. ėjau miegot su vištom. vistiek miego noriu.

Atsakyti

Labas ripsinančioms ;)

Mano dukra ripsina. Grįžtu iš protmūšių, randu savarankiškai pradėtą mėginuką. Iki šiol aš jai pirmą eilutę išmegzdavau.

Matau, kėdės jau baigėsi.

Atsakyti

Labas ripsinančioms ;)

Mano dukra ripsina. Grįžtu iš protmūšių, randu savarankiškai pradėtą mėginuką. Iki šiol aš jai pirmą eilutę išmegzdavau.

Matau, kėdės jau baigėsi.

dėl tavęs visada surasim.

Atsakyti

Sveikos,

Ripsinimo įrodymas, tiesiog Eco Karakuliukas :D Vakar dar vyras užklausė ar tik ne šubą mezgu :D sakau negaunu dovanų tai mezgu  :D 

IMG_8172_medium2.JPGIMG_8200_medium2.JPG

Atsakyti

Kiek prisimenu pas Liniuką sofų dar buvo net ne viena, nebent baldus pasikeitė :). Galų gale galima ir ant žemės sėdėti, o cepelinus pamainomis valgyti :)

Šarange man tai nuotraukoj nelabai karakulis, neatrodo baisiai stora.

Bet jei taip realybėj atrodo, tai gal gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 vasario 2017 - 09:46

Jau kad dejo Sarange man ta babinaite per pasirdzius, tai net silpna pasidare...

Atsakyti

fainas karakulis :super:

Atsakyti

Šarange, išskalbus tą "šūbą" bus superinis vaizdas :bigsmile:

Jėgų nėr :sleep: jaučiuos miegančioji gražuolė :sleep:

Atsakyti

Ne dėl storio karakuliu pavadinau, jis toks normaliai storas, ne plonas, bet ir ne per storas,mezgu su 3,5mm :D Man tos ripso ir spalvų garbanėlės primena karkulio kailiuko garbanėles :)

Atsakyti

Šarange, nu super gražiai karakulis žiūrisi :wub: Tas melanžas labai puošia. 

Labos :4u: 

Gadget ir kitos, kurios nori cepakų. Kėdžių skaičiavimas tikrai nereiškia, kad registracija baigta:) Tiesiog ieškosiu daugiau kėdžių. 

Atsakyti