FB Paliūtis mačiau gražių botų
Aha,gražūs, tų Chelsea buvo Maximose,kaina lyg tai 21 euras , su nuolaidom gal ir nieko...bet jie ten buvo blizgūs,radau labai panašius matinius,bet lyg ir ne Paliūčio....tuos ir nusipirkau...
stotelėj 39.99€.....
As pirkau botus is Paliūtis.Tuos Chelsea,Paskutine vasaros diena.Mano blizgus bordo.net pasiziurejau zinute-mokejau 12 e. kainos kiek maciau kilo.
Diena fantastiško nuostabumo.Oras -pasakiškas.Tik labai galva kenčia nuo tos pavasario saulytės.pe visą savaitę nebuvo laikui mezginiui pradėt.Tikiuosi pagaliau prieisiu.Tik del dydžio blaškausi.bet teks rizikuot
Tikrai diena fantastiška ypač žiūrint pro langą
Belakstydama laukais ir kloniais siaubingai sušalau
Mes šiandien su dukra Ozą apėjom. Praktiškai tikrai tik apėjom, labai mažai kur buvom nosį įkišę ir pabaigoj maisto į maximą užėjom. Ale ieškojom mamai dovanos. Galvojau apie kokias šiltas šlepetes ar liemenę, bet nieko neradom, tai paskui nupirkau veido ir rankų kremą. Pagalvojau, kad kai turi, vis tiek kartais pasitepa. Ir ji nesinervuos, kad aš pinigus mėtau, ir aš bent simboliškai būsiu pasveikinus. Dar gėlių nupirksim ir mažoji dukra piešinį žadėjo nupiešti.
Bet tai žiūriu kuo senyn, tuo labiau negaliu prekybos centrų pakęst. Jau vien nuo minties, kad ten reiks važiuot, nėgų netenku. Taip kad ir bendras apsišopinimas nežavi. Tuo labiau, kad mano kūnui nelabai tie prekybos centrai ir turi pasiūlyt. Tik nusivylimą ir gėdą apturiu.
Sveikos,
Kerpena, ką čia mums sugalvot, kad iš tavo lūpų dingtų ta neigiama nuomonė apie save? Kodėl tu taip savęs nemyli ir nieko nedarai, kad pamiltum?
Ar žinojot, pad restoranams Michelin žvaigždutes dalina padangų gamintojas? Pažiūrėjau šiandien filmą, tiek naujo sužinojau.
Naujų virbalų (ačiū Lace!) dar neišbandžiau, bet šį vakarą išbandysiu. Vakar darbe kolegėms gyriausi, kad turiu mersedesus virbalų pasaulyje, bet likau nesuprasta.
Jurgitak, nei ten myliu, nei nemyliu, tiesiog tokia realybė.
Ir suprantu, kad pati kalta, kad kūnas toks, niekas kitas.
Nubruzinau mazajai sijona
Pacios pagaut nufotkint nepavyksta
ką su raitymusi darysi? kvarbatka prisiūta pagelbėtų ;)
Labas rytas
Atsikeliau kaip pikta sirse seimyna issibegiojo i kampus, kad nebutu be reikalo apsaukti
ką su raitymusi darysi? kvarbatka prisiūta pagelbėtų ;)
Nieko , man visai neblogai ir taip atrodo, pasipucia daugiau sijoniukas nuo tu pasirietusiu krastu.
Siendien nusimato mezgimo nedaug...
Netikėtai... pavasariop... ištuštėjo mano spinta...
Tad skubos tvarka, mezgiau sau
Siūlas užsigulėjęs, kažkada pirktas šaliui - Drops Lace.
Spalva, kaip suprantu - "levandinė"
005.JPG 217,41KB 0 Parsiųsta kartų 001.JPG 185,51KB 0 Parsiųsta kartų
007.JPG 220,57KB 0 Parsiųsta kartų 009.JPG 234,88KB 0 Parsiųsta kartų
005.JPG 261,88KB 0 Parsiųsta kartų