Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

FB Paliūtis mačiau gražių botų :rolleyes:

Atsakyti

Aha,gražūs, tų Chelsea buvo Maximose,kaina  lyg tai 21 euras :huh2: , su nuolaidom gal ir nieko...bet jie ten buvo blizgūs,radau labai panašius matinius,bet lyg ir ne Paliūčio....tuos ir nusipirkau...

Atsakyti

stotelėj 39.99€.....

Atsakyti

As  pirkau botus is Paliūtis.Tuos Chelsea,Paskutine vasaros diena.Mano blizgus bordo.net pasiziurejau zinute-mokejau 12 e. kainos kiek maciau kilo.

Diena  fantastiško nuostabumo.Oras -pasakiškas.Tik labai galva kenčia nuo tos pavasario saulytės.pe visą savaitę nebuvo laikui mezginiui pradėt.Tikiuosi pagaliau prieisiu.Tik del dydžio blaškausi.bet teks rizikuot

Atsakyti

Tikrai diena fantastiška :) ypač žiūrint pro langą  :D 

Belakstydama laukais ir kloniais siaubingai sušalau  :bijau2: 

Atsakyti

Mes šiandien su dukra Ozą apėjom. Praktiškai tikrai tik apėjom, labai mažai kur buvom nosį įkišę ir pabaigoj maisto į maximą užėjom. Ale ieškojom mamai dovanos.  Galvojau apie kokias šiltas šlepetes ar liemenę, bet nieko neradom, tai paskui nupirkau veido ir rankų kremą. Pagalvojau, kad kai turi, vis tiek kartais pasitepa. Ir ji nesinervuos, kad aš pinigus mėtau, ir aš bent simboliškai būsiu pasveikinus. Dar gėlių nupirksim ir mažoji dukra piešinį žadėjo nupiešti.

Bet tai žiūriu kuo senyn, tuo labiau negaliu prekybos  centrų pakęst. Jau vien nuo minties, kad ten reiks važiuot, nėgų netenku. Taip kad ir bendras apsišopinimas nežavi.  Tuo labiau, kad mano kūnui nelabai tie prekybos centrai ir turi pasiūlyt. Tik nusivylimą ir gėdą  apturiu.

Atsakyti

Sveikos,

Kerpena, ką čia mums sugalvot, kad iš tavo lūpų dingtų ta neigiama nuomonė apie save? Kodėl tu taip savęs nemyli ir nieko nedarai, kad pamiltum?

Ar žinojot, pad restoranams Michelin žvaigždutes dalina padangų gamintojas? Pažiūrėjau šiandien filmą, tiek naujo sužinojau.

Naujų virbalų (ačiū Lace!) dar neišbandžiau, bet šį vakarą išbandysiu. Vakar darbe kolegėms gyriausi, kad turiu mersedesus virbalų pasaulyje, bet likau nesuprasta. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 24 kovo 2018 - 19:13

Jurgitak, nei ten myliu, nei nemyliu, tiesiog tokia realybė.

Ir suprantu, kad pati kalta, kad kūnas toks, niekas kitas.

Atsakyti

Nubruzinau mazajai sijona  :wub: 

Pacios pagaut nufotkint nepavyksta  :D 

0b28ca00e700.jpg

8e8890405b54.jpg

Atsakyti

ką su raitymusi darysi? kvarbatka prisiūta pagelbėtų ;) 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Atsikeliau kaip pikta sirse :B seimyna issibegiojo i kampus, kad nebutu be reikalo apsaukti :D

ką su raitymusi darysi? kvarbatka prisiūta pagelbėtų ;) 

Nieko :hmm: , man visai neblogai ir taip atrodo, pasipucia daugiau sijoniukas nuo tu pasirietusiu krastu.

Siendien nusimato mezgimo nedaug... :unsure:

Atsakyti

Netikėtai... pavasariop... ištuštėjo mano spinta... :D
Tad skubos tvarka, mezgiau sau :rolleyes: :bigsmile:
Siūlas užsigulėjęs, kažkada pirktas šaliui - Drops Lace.
Spalva, kaip suprantu - "levandinė" :bigsmile:

Priedas  005.JPG   217,41KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  001.JPG   185,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  007.JPG   220,57KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  009.JPG   234,88KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  005.JPG   261,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti