Ir pabaigai dar maximoj neatsilaikiau prieš jūrbanginę pusvilnę Total 2,6 kg siūlų
Ristina, nu koks gražus man šitas baltukas tavo
Ir pabaigai dar maximoj neatsilaikiau prieš jūrbanginę pusvilnę Total 2,6 kg siūlų
Ristina, nu koks gražus man šitas baltukas tavo
Liniuka, mano drakius dziaugiasi, kad ne jis vienas toks apzora as menesi vos ne kaupiau siunta, o tu va ketvirtadali per diena nukovei
Truko man kantrybe.. 4 karta nebeardysiu, supakavau.. kai bus badas .. tada . Lyg db siulu netureciau kitu gaminsiu tai kas pavyksta
Labas rytas
kai ryte besišypsančių blynų privalgau, šypsena visai dienai garantuota
28731AA1-C60C-494F-80C7-CA9BFC5ED680.jpeg 107,08KB 1 Parsiųsta kartų
vakar smagu pasimatyti buvo Ingrigos megztukas naujas nerodytas
Vilmak, chiaogoo virbalai būna lenkti ir būna tiesūs (man asmeniškai tiesūs smagesni), tai 3 numerio tik lenktų nėra, o tiesūs yra
mano drakius šilko reikalauja ką iš jo megzt aš nesugalvojau ir kokio čia to šilko norėt irgi nežinau...
Labas rytas
Lace, kokie smagus blynai
Vakar nuejau miegot kartu su vistom, apie 22 val. kirbejo mezgimas, bet matyt batarkes nusedusios, reikejo poilsio, o dar sveikatos nerasta per kitas "bedas". Tikiuos siandien bus produktyvesne diena, nebus mezgu-ardau
Dar labiau sustiprinot chiao goo virbalu reikejima, alia mano kaimas tokiais neprekiauja, reikes internete pasizvalgyti
Pas mane šiandien generalinė. Pririnkau išmetimui 4 dideliu maksiminius maišus savo drabužių Ir vis tiek spinta pilna O blogiausia, kad apsirengt nėr ką Viskas atsibodę arba nesiderina tarpusavy
Turiu idėją Darom mezgėjų šopingmytą Pvz. kitą trečiadienį Panoramoj. Mergaitiškai po parduotuves pasivaikščiotumėm
[indent=1]Labas,kokio gražumo rytas [/indent]
Vilmak, chiaogoo virbalai būna lenkti ir būna tiesūs (man asmeniškai tiesūs smagesni), tai 3 numerio tik lenktų nėra, o tiesūs yra mano drakius šilko reikalaujava kaip...tai,vadinasi,apsižioplinau...bet kažkurių dar irgi būtent 3mm irgi nebūna.
O drakius tai visiškai išlepęs,tai malabrigų jam,tai šilko...
Pas mane šiandien generalinė. Pririnkau išmetimui 4 dideliu maksiminius maišus savo drabužių Ir vis tiek spinta pilna O blogiausia, kad apsirengt nėr ką Viskas atsibodę arba nesiderina tarpusavy
Turiu idėją Darom mezgėjų šopingmytą Pvz. kitą trečiadienį Panoramoj. Mergaitiškai po parduotuves pasivaikščiotumėm
Jo, susirenka gauja, nu kad ir 5 įsivaizduoju klegesius
Aš vakar jau biškį pasišopinau prieš savaitę užmačiau tokį sarafaniuką Promode. Nu ir visą savaitę pamiršt negalėjau. Važiavau vakar vaikų susirinkt po Maisto banko ir nusipirkau. Dar į kažkokį zviazdų vakarėlį pataikiau. Su Petruškevičium. Ohoho kokie parėdai ir špakliai.
tai va, sarafanas reikalauja kokio tai užsimetimo, bo nes rankovės trumpos. Nieko neturiu o megzt nėr kada.
Tai apie trečiadienį. Ne pati geriausia diena. Bo nes atvažiuoja anyta, vešiu pas dantistus. Tai vakaro planai visiškai neaiškūs -liks ar išvažiuos ji.
Kas ieško, gan draugiška kaina
https://www.facebook...&type=3
Ir šiaip megztas ant megzto
016.JPG 149,77KB 1 Parsiųsta kartų