Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Spuogiukai :D :wub:

Priedas  005.JPG   161,86KB   2 Parsiųsta kartų

Priedas  004.JPG   167,83KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina  :wub:  grozis  :wub: 

Ziurejau video kaip tuos spuogiukus padaro, alia jauciu nieko nesupratus likau  :D 

Kartu su lobiu atkeliavo ir zaisliukas i virtuve- delimano blynu el.keptuve. Dabar bandau  :rolleyes: 

Atsakyti

Ristinos pumpurėliai mieli. Gražu pažiūrėt, akis paganyt - ar noriu, kažin. O tie spuogiukai atskirai primegzti, jau po to, kai visas megztinis numegztas?

Pati nežinau ko noriu, kažkoks nervas gyvenime ima, nei valgyt daryt nenoriu, nei nieko... Nei sėklų pikrt, nei ką sėt - ničnieko nesu pasisėjus... Daigų reikės prašinėt  arba pirkt :).Matyt, pavasarinis išsekimas ar dar žieminis užmigimas. Noriu atsotogų su "all inclusive", kad tik bimbinėt ir valgyt :).

Atsakyti

Sveikos

Pietūs trumpi, bet labai fainai pasimatyt ir naują veidą sutikt  :wub: 

Lacės švarkelis  :wub: 

Atsakyti

... jau po to, kai visas megztinis numegztas?

Taip :mirksiukas:

Atsakyti

Aha ir as tokiu atostogu noriu Valgyt-megzt-miegot  Uzsibukinom apartamentus, vaziuosim i Gdanska siemet..bet tai oii kaip negreit ..nu ir nebus viskas iskaiciuota bet vistiek laukiu

Del elektrinimosi man truputi padeda coton merino kepure..nu ta prasme nedet kapisono ant galvos Dar kazkiek aliejukas plauku, po plovimo laseli ant dregnu plauku Kazkiek sukuosenos formavimo priemones, tarkim vaskas Bet tai vistiek kazkiek elekttinuosi..mano striuke labai elektringa

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 kovo 2018 - 18:07

Sveikos

Pietūs trumpi, bet labai fainai pasimatyt ir naują veidą sutikt  :wub:

Lacės švarkelis  :wub:

Ir tavo megztiniukas :wub:

O jau virbalai :rolleyes: man dabar jei ir primokėtų, aš su addi nemegzčiau :P

Atsakyti

Užėjau į Dougla paklaust ką rekomenduos, tai ir pardavėja skundėsi kad nieko padaryt negali, sakė dar taip nebuvo  :oh: 

Atsakyti

Man nuo plaukų elektrinimosi šiek tiek padeda purškimas kondicionierius.  Pasipurškiu plaukų galus prieš džiovindama.

Iš loreal, ten kelių rūšių būna. Kažkodėl nuotraukos nenori įkelt.

Atsakyti

plaukai man nesielektrina, tik pati :), tai patarti nieko negaliu...

Virbalai...pradedu jau gailėtis, kad neužsisakiau...Bet, paaiškinkit, kodėl nebūna 3 mm virbalų??? Nu eina gražiai, kas 0,25, o 3 mm ima ir peršoka... :unsure:  :hmm: 

Atsakyti

Nite ačiū

Peršoka tik lenktais galais  :oh: 

Atsakyti

As tuoj prazilsiu per ta savo mezgini..  :dry2:  :umn: 

Atsakyti