Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakaras  :4u: 

Rytoj kaip ir blitz sriuba gaunasi - dalinsimės chiaogoo virbalus su Nite ir Ingriga. Tai jei tik kas turit noro ir galimybių - kviečiu prisijungti 11.45 PJ Savanorių pr.  :) 

Atsakyti

Sveikos, oi kaip rytoj sriubos nepamiršt! Nuo pat pradžios nepažadu, bet virbalų pasiimti užbėgsiu.

Atsakyti

Ingriga, aū, jei žadi būt, paimk knygą. Mažum ir aš ištrūksiu...

Atsakyti

Einu iškarto įsidėsiu  :mirksiukas: 

PJ tai rimi  :hmm: 

Atsakyti

Taip. Virš Rimi.

Atsakyti

Velykos jau pas mane  :wub:   :ax:  :topsecret: 

Tik va velyku bobute papildomo laiko paroje tai neidejo  :mmm: 

Atsakyti

labas rytas ;)

apniukę,nešilta...sekmadienį numatytas žygis po pietų, toks fainas šunų dresūros būrelis ir kompanija,mėgstantiems gamtą ir šunis smaguma. mokys jauniklius netempt pavadžio ir kultūringai eit :D susirenka visokio plauko šunys :D mano Luknei tai ten rojus,visus gali trint :D

o jei dar šunų tema,tai uošvijoj kaimynai permetė kažką skanaus su žiurknuodžiais,ir jų vilkšunis užsilenkė...tokie kaimynai nepavydėtini...

šiandien išeiginė iki pietų :D tai kimbu į pynes

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, tai gal jau greit pyniuotį gatavą pamatysim. Graži man tokia raizgalynė, bet kaip ir daug kas ne man.

Džiaugiuosi jūsų šuniškais džiaugsmais. :D

Aš šiandien irgi palengvėjusia širdim, nes vakar vyrui dovaną gimtadieniui nupirkau. Nieko ypatingo nesugalvojau, tiesiog surinkau keletą smulkmenų, bet vis tiek - vyrams ką nors sugalvoti ne lengviau nei mano mamai. O jos dovana dar vis stovi su dideliu klaustuku.

Atsakyti

Labas rytas

Buvo kažkada tema apie plaukų elektrinimasi, gal turit ką veiksmingo patarti  :hmm: 

Atsakyti

Sveiki,

Rasytės velykos :). Tai jau anuos sumezgei, kur buvai gavusi? :) Koks dabar kalnas gėrybių?

Ingriga - sulauksi pavasario ir baigsis elektrinimasis :). Aš su dukra atsisveikinant darželyje vis "žaibuoju", skaudžiai atsibučiuojam.

Kerpena - tai ką vyrui sugalvojai? Nes man irgi bėda, jau nebegaliu nupirkti jam žaidimų, o ir nenoriu. Dičkis tai 3 sav anksčiau gavo savo dovaną. Iš Ispanijos vieną dieną išsiuntė, kitą dieną gavo telefoną, dėkliukas iš Kauno 1 diena ilgiau važiavo :).

Man kankynė dėl bemezginystės.... Karštligiškai galvoju, ko čia griebtis, ale turbūt reikia susirašyti visus norus ir prioritetus ir gal išeis atsirinkti. Vakar Lace pasakojau apie turimą Anykščių šilką (?) - mezgiau mėginuką, nu nesuvaldau aš jo, slysta nuo babinos, susipainioja, mezgant kliūva ir turbūt turėtai vizijai netinka :(. Sugalvojau, gal iš dvigubo megzt, bet tai kaip susivyt antrą siūlą ir paskui juose nesusipainiot, nes mikliai susiraizgo... Gal pridėti kokį stabilizuojantį liną, bet tai reikia pirkti, nes tinkamos spalvos neturiu, o ir šiaip, įdomu, ar tiktų...O laikas eina veltui ir nervai tik kyla :).

Beje, berniokas baisiai laiminga su nauja dviguba kepure :yahoo:. Čia, aišku, tas, kuris itin vertina visus mano mezginius, bet kad ir aš patenkinta :). Ir man tokia tiktų, ir vyrui, ir dičkiui.  Galėčiau megzt, ale tai siūlų gaila :D. Beveik 100 g susimezga, paskui man suknelei neužteks :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 kovo 2018 - 09:30

Restar dėl babinos, tai prisimenu kažkur užkliuves patarimas buvo deti tinklelį  :hmm: 

O dėl pavasario tai suprantu, bet kad taip baisiai dar nebuvo  :oh: jūs tai pasibučiavot ir viskas :D o vaikščioti reikia arba pasišiaušus arba riebaluotais  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vakar sunki dienele buvo, bet gautas siuntinys viska atpirko :D  jau buvau ir pamirsus kokiu spalvu buvau uzsisakius :D 

Kai uzmigs mano padejeja, bandysiu pafotkinti grobi, tik namie bais pilka.. saule kazkur pasislepus :B

Restar, dar yra likutis is praejusios siuntos - cedyju :D 

Siuo metu mezgu ir ardau, mezgu ir vel ardau.. ir is kur tos kantrybes :hmm: pries kokius 10 metu tikrai buciau nudrebus i sona po pirmos nesekmes :B Isleidau dicki i mokykla su kukliu torciuku, tures velykinius pietus mokykloj pries atostogas, nebeturejau sveikatos kazkaip kitaip papuost, gal supras kas ten yra, nes mb tai nesuprato :hmm:  

Einu fotke is telefono pakraut

206566752046.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 23 kovo 2018 - 09:43