Labas rytas
Į vakarykštę diskusiją sunku kai nieko nenori, bet kai visko "reikia" ir prisiperka, tai irgi nieko gero ypač kai yra rokie geri "draugai" kaip topshop
Nertinukas labai gražus, tik kad su vašelių draugystė nevykus
Labos
Grizom is ligonines, veziau dicki MR tyrimui, buvo pasipiktines kai gavo adata i vena su kontrastu, to nebuvo numates
Bestija
Siandien tyliai tikiuosi, kad velai vakare atkeliaus mano grobis is LT
Einam kavos
Vidurinele nesioja dviguba dantyta kepure, viskas su ja gerai, o dickiui mezgiau tik dviguba ties ausim, be dantu, nesioja irgi laimingas
Nieko originalaus - balsą reikia saugoti mažiau šnekant ir gerti daug šiltų skysčių... Kažkas kažkur šitą https://www.gintarine.lt/phosphor-homaccord-geriamieji-lasai-30ml/catalogstoredetail.aspx?ID=345749&gclid=Cj0KCQjwqM3VBRCwARIsAKcekb0x9a_s9QbqxHhtmPWpZ06lj4s-rZKmtAhSfFKlj_kDQos4eT1ZdAQaAp2DEALw_wcB gyrė nuo užkimimo.
Maloniai papietavom su Lace ♥, apčiupinėjau virbalus ir tobuląjį švarkelį.
Tai, kad jau vargu ar kada gyvenime daugiau tylėjau, nei šiuo metu
Kaip tau pasisekė, kad pamatei Lace švarkelį.
Kažkada viena iš vaikų auklėtojų kažkokius lyg su propoliu labai rekomendavo nuo gerklės ir užkimimo, sakė pasiteisinę, nes jai kaip mokytojai, nėra kada būt užkimusiai, net buvau užsirašius, bet dabar nerandu kur, jau senokai tas buvo.
Prasideda susirašinėjimai dėl išleistuvių , kurių man šiemet 3. Panašu, kad būsiu itin nepopuliari, o jeigu išeis visi iš proto, tai be vienų išleistuvių teks apsieiti tiesiog .
Paskambino mergička, kuri vakar per plauką (nes susirgo 2 komandos nariai) pateko su mokyklos komanda į anglų kalbos konkursą ir pasigyrė, kad užėmė 1-ą vietą . Ruošėsi prisistatymui tik vakar ir šiandien, maniškė gyrėsi, kad ji viską sugalvojo . Jai tik parežisuot ir pavaidint duok . Aš laiminga kaip 100 eurų gavus .
Restar, šaunuolė tavo mergina
Bet tai kokie visi esam skirtingi. Man pačiai anglų kalba ir visokie vaidinimai baisiausi dalykai
Mano abiturientė miršta iš baimės prieš kiekvieną anglų pamoką, nes dabar kaip tik intensyviai kalbėjimams ruošiasi, kiekvieną pamoką kas nors kalba, kaip per egzaminą. Sakė, kad tiek ta baimė įsigėrusi, kad jau bet kokioje stresinėje situacijoje pradeda mintyse anglų monologą kalbėti
Aš tai labai džiaugiuosiu, nes matau panašumus į save . Man visur norėjosi dalyvauti, pirmauti ir pan. Aišku, nedidelėje kaimo mokykloje lengva "žvaigžde" buvo būti. Vienas trūkumas, kad jokių muzikos mokyklų ir kitų rimtų būrelių nebuvo galimybės lankyti. Paauglystėje sugalvojom leisti sienlaikraštį ir radijo laidą. Kaip ir buvo grupelė aplink tą reikalą suburta, bet kiek aš save pamenu, tai mano galva buvo prikimšta idėjų, sienlaikraštį pati nuo iki sugalvodavau ir išleisdavau, scenarijus laidom irgi rašydavau, ir vesdavau. O kalbos tai išvis toks dalykas, kur mokytis net nereikėjo - išgirsti ir jau moki.
Mažoji didyjį brolį prikalbino šachmatais žaisti, dabar tėtį . O man reikia verkiant mezginio prie serialo...