Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, jei gerai pamenu megzdavai kepures bernams dvigubas tik ties ausim. Toliau jau viengubos budavo.  Neskuti plauku su britva tai ir nesalta 😂🤣 galiu ir klyst. Bet tarkim mezgu kol uzdengia ausis, tada didesniu tankumu eilute ir vel tiek pat lygiai. (Kaip dantukams) uzlenkiu ir mezgu tiesiai. Uzbaigiu kaip vienpuse kepure. Nes realiai vienpusis lieka tik pakausis. Dvigubas jau kaip ausu juosta platoka. 

Bestija 😍😍😍

Atsakyti

Jo, Freke, taip tai įsivaizduoju ir virbalais moku, mašina dar reikėtų išmokt akis uždėt ant adatinės. O kaip Ristina kažkaip "nedašyla" kol kas, bet gal vėlu reiks ryt paskaityt :). ta prasme, nesuprantu, kaip paskui iki viršugalvio vėl dvigubai ta kepurė gaunasi. Šiaip, aišku, to dvigubumo užtenka ties ausim tik. Na, tokie biškį nelabai aktualūs klausimai, kai žmogui pavasarį kyla noras dvigubas kepures naujas megzt :D.  Bet aš labai impulso žmogus - mezgu tik kai yra įkvėpimas :). Oi, bėda, bėda, ką ryt megsiu, ničnieko neturiu...

Atsakyti

Restar, nesuk smegenų, jei nesupranti. Daryk kaip atrodo aišku kaip 2:2 :mirksiukas:

Atsakyti

labas iš ryto,

vėl žiema...

Atsakyti

labas rytas :)

Vilniuj tai pavasaris kol kas :)

Atsakyti

Ot draugė Ristina, ar ne. Nesuprantu, bet kartais tyčia noriu ką nors suprasti :), tai dabar nenurimsiu :D.

Koks jau čia pavasaris su geru minusu :).

Atsakyti

Kaip per pasaką Dvylika mėnesių... :hihihi:

Restar, labai ankstyvo pavasario rytas.

Labas rytas. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 kovo 2018 - 08:19

saulė šviečia, paukštukai čiulba...minuso viso labo -5 ir tų labai nesijaučia :D pavasaris pavasaris

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus irgi vos vos snyguriuoja, bet tikiuosi neilgam.

Dvigubų kepurių esu mezgus su dantukais gana daug ir bėdos neturėjau, tiesa, daugiausia net ne mergaitėm, o moteriškėm,  visos labai patenkintos ir norėjo dar ir dar vienos nuo kitų. :D Berniukam tikrai nelabai tinkamas modelis ir ne vyriškas ir dėl to nešiojimo tvarkingumo.

Vakar turėjau truputį SPA malonumų, pasilepinau  :rolleyes: 

Vėl nepamezgiau ir vėl lūžau ant knygos pora puslapių paskaičius...  :oh: 

Dėl mamų kurioms nieko nereikia tai suprantu...Mano močiutė tokia buvo, bet šiaip vistiek kažką dovanodavom, tai kokias šiltas šlepetes, tai kokią šiltą naturalios vilnos liemene, alia Flokati, nes šaldavo visada ir vitaminų kažkokių ten, ir sveikinimą buvom užsakę :D tai dar kažką tokio praktiško, buitinio, apie ištempimą kažkur kultūrintis tai jau tikrai nebuvo nei kalbos, aišku visa tai buvo prieš 15m, dabar dauguma net ir močiučių šiuolaikiškesnes.

Atsakyti

gal kuri turit šito schemą raštelio? kiek ieškau,visur litanija aprašyta...

Priedas  7b747b2e1c605578f51c881c33c6c6d9.jpg   85,83KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Olaiva, visur litanija, teks poteriaut, patikrinau net 3 šaltinius :D

Atsakyti

Man atrodo tos tokios  lyg gėlytės, tai tas raštas, kur ant storo virbalo ar pieštuko  su vąšeliu neriasi :hm:

O tie maži bumbuliukai kažkur irgi labai matytas raštas.

Gal čia? https://www.mezgimoz...-uog-kepur.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 kovo 2018 - 08:58