aga, mano tevukas TOBULAS jau toks pozityvo kamuoliukas ir jumoro jausmas pas mane is jo atklydes :0 kasdien plepam telefonu ( prisiduoda kasryt kad jau isauso nauja diena)
Su nuotraukom sudėtinga, nes jau mažai laiko ir tinkamų nuotraukų reikėtų pas tuos pačius tėvus ieškoti, tai jau vargu ar išeitų.
Bet ačiū už patarimus.
Kerpena, gal mūsų ta pati mama?
Maniškei irgi nieko, ničnieko nereikia...Anąmet vis užsimindavo, kad jos sesuo turi elektrinę orkaitę ir joje viską kepa. Tėvų sena viryklė su dujine orkaite prastai kepa...Nu, padovanojom tą elektrinę orkaitę...Manot kepė? Žinoma ne...Manau, gal nejauku pačiai , bijo ką sugadinti, bandėm kartą kitą kartu kepti...Tai tiek , kiek bandėm, tiek ir kepė. Stovi pagarbiai pastatyta...Antklodės jau caro maro laikų buvo, naujas padovanojom, spintoje guli, ai siūlė man, gal aš norinti...Kažkada siūlėm po Lietuvą pavežiot, gi daug kur nebuvus, nereikia...
Gal gali kuri profė pasakyti, kaip padaryti, mezgant dvigubą kepurę, o per vidurį darant lenkimo kraštelį, kad tas kraštelis ir liktų toj vietoj, kur reikia? Ar yra kokia gudrybė - viršutinio ar apatinio sluoksnio eilių skaičius koks nors skirtingas ar šiek tiek prikabinti jį siūliuku reikia? Nes mergaitiški dantukai dar normaliai, o bernui dariau tiesiog vieną laisvesnę eilę, tai tiesiog taip palikus - nešios bele kaip, nebus ta lenkimo eilė vietoj.
Aš ne profė, bet savo "opiniją" galiu išsakyt
Jei kas pastebėjo (nepastebėjo, tai ir nereik ) negaliu pakęst tų tokių kepurių (ir nesu savo praktikoj jų mezgusi). Jos tvarkingai atrodo tik ką tik numegztos.
Aišku, sulauskiu melejono prieštaravimų, bet neįsivaizduoju savo vaikų su tom "dantytom", niekaip neutvirtinto krašto kepurėm (na, jei jie būtų mergaitės, ir tokias jiems tektų nešiot).
Jei dviguba kepurė, tai pagrindinis užrvirtinimas,(jei nesinori kraštelio) tik viršugalvis. O vidinę kepurę rekomenduojama megzti viena padala tvirčiau/tankiau.
Kai mezgu kepures be atnaros, darau "užtvirtinimą to kraštelio, t.y. 10-15 ar 20 eilių pamezgusi, užkabinu ant adatų ir toliau varau iki kepurės pabaigos. Tada gaunasi fiksuotas kraštas ir tam vaikui patogiau žinot ties kur yra kepurės kraštas.
Visa ta beletristika nebūtina vadovautis čia mano patirtis ir praktika.
Kerpena, mano mama irgi tokia prieš savo aštuoniasdešimtmetį visiems zyzė, kad tik jai niekas nieko nepirktų, nes jai nieko nereikia ir t.t. Tai ir nepirkom Aš padovanojau savo paveikslą, tai labaj džiaugėsi, nes gi vaiko piešinys O brolis užpirko mišias ir susitarė, kad kunigas pasveikins ir bažnyčios choras ilgiausių metų padainavo su vargonais Tai irgi laiminga kaip slyva buvo, nes gi visas kaimas girdėjo
O brolis užpirko mišias ir susitarė, kad kunigas pasveikins ir bažnyčios choras ilgiausių metų padainavo su vargonais Tai irgi laiminga kaip slyva buvo, nes gi visas kaimas girdėjo
Kažkodėl ši "garbė" vyresnio amžiaus žmogiukams labai svarbi
Gal kartais šitą kas nors bibliotekoj turit? Arba gal kas nori turėt?
Sveikos.
Dabar jau tikra mezgėja būsiu - padėjėją siūlų narpliojimui išsirinkau.
Susipažinkit: Bestija visam gražume (nuotrauka ne mano, už kokybės nebuvimą prašom nebart).
Šikšnosparnio ir katino hibridas?
Šikšnosparnio ir katino hibridas?
Aga .
Orientalė.
graži Bestija...ar toks ir bus vardas?
graži Bestija...ar toks ir bus vardas?
Taip, tokį vardą išrinkau į akis pažiūrėjus