Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aciu Lusasita :4u: , alia fotke tik del irodymo, nu nes kokybe :oh:

Atsakyti

Labos..uj kaip kojas susalaau siandie, ejau nuo mokyklos pestute namo is susirinkimo  autobusas pravaziavo kaip tik prie namu..

Taaip norejau blauzdiniu ilguu ilgu

Tai va sedziu po kaldra, baigineju dryziuko kuna

Tada megsiu uzsegimo juostele ir tik tada rankoves

Ripsint nenoriu, noriu megzt kokius 3 megztinius reglanu nuo virsaus

Bet reik pabaigt kas pradeta

Atsakyti

Labos

Nepaveju jūsų paskutiniu metu.

Olaivos megztukai tikrai atimtini  :wub: 

Pledukas jaukus atrodo. Stiliovas, manau, kad užsakovei patiks  :super: 

Sektiškai ripsinu. Tam siūlui niekaip negalėjau rašto pritaikyt, kol pagaliau ripsas nugalėjo.

Ir sektiškai mašinos neplaunu  :blush-anim-cl: Nevažinėja jie čia tokie murzini, galėčiau nusiplaut... Bet turiu milijoną pasiteisinimų  :blush-anim-cl: 

Restar atskiras apkabinimas  :4u: Patys geriausi linkėjimai, tikiuos vistiek daug šviesių naujienų perskaityt  :4u: 

Olaivos šeimai dėl katuko  :4u: 

Tema jau išsikvėpus, bet norėjau paprašyt, kad bent retkarčiais dalintumėtės visokiais stebuklais. Daug sirgau žiemos pradžioj, o dabar atrodo astakasantinas ir ciberžolė padeda  :super: Ir kai Niuma parašė apie sujautrėjusį sūnų, pagalvojau, kad man saviškei ko nors irgi reik paieškot. Nuolatinis inkštimas iš proto varo  :huh2: Vis dar neprarandu vilties išmokyt ko nors paprašyt normaliu balsu, o ne nuskriausto šuniuko...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 06 vasario 2017 - 19:54

Lietuti man regis tavoji inkščia dėl amžiaus, kažin ar papildai padės?tiesiog išaug reikia

Maniškis neseniai tik išaugo tą reikalą..nu ir aišku pareina jau kitos problemos

Mokytoja sakė atsikalbinėja baisiai, viską derasi ir viską nori žinot kodėl..nu..nieko naujo

Atsakyti

Bulvėm cepelinų baliui aprūpinau. 

taškas.

nuskalus (ir man taip būna, pasirodo).

Atsakyti

Qqut, kaip tu su tuo inštimu tvarkydavais? Man pačiai raminamų reik atlaikyt po darbo dienos  :oh: 

Darželis skundėsi tik, kad ji šneka baisiai daug  :D  Būtų gerai, jei ji namie derėtųsi... Ji įsakinėja, o paskui šaukia: "You're not listening to me!!! Tu manęs nemyli!!!"  :oh: 

Atsakyti

Cepelinų jau net kvapo nebepamenu... 

Atsakyti

Abelo - visoms taip protingai atsakinėji, gal žinai, ar čia normalu, kad Kauno klinikose sunkius ligonius leidžia lankyti net per karantiną ir bet kokiom valandom, o kitur - per karantiną neleidžia, o kai leis - tik tam tikrom valandom?

oi, Restar....  :console: Šįkart nelabai galiu ką paguodžiančio parašyt :( Nenormalu, nes taip tiesiog patogiau personalui ir gal žmogiškumo tiesiog mažiau :( Iš vienos pusės, labai jau laikosi paraidžiui parašytų raštų, iš kitos pusės, jei ateis kas sloguojantis, o ten pasirodo gripo pradžia, tai visiem vargšiukam gyventojam persiduot gali, o jiem kapstytis sunku, dažnai prisideda plaučių uždegimai :( Iš trečios pusės, personalui lengviau, kai artimieji "sukinėjasi" ir kažko reiklauja tik kelias valandas per dieną, o ne bilekada gali užpult savo klausimais ir rūpesčiu :( Graudu, bet tokia realybė :( Labai labai tave užjaučiu ir suprantu (mano seneliuką teko paguldyt į tokią įstaigą paskutiniais gyvenimo mėnesiais....)  :console: ir dar tokiose įstaigose daugiau kalbint ir saldainius nešt reik sesutėm, nes jos visą darbą daro, o ne gydytojas. O jei dar kokia kineziterapeutė sukiojas netoliese (paprastai būna ir tokiose įstaigose bent kokia ateinanti), susirast ją paklausinėjus ir paprašyt asmeniškai už pinigus mankštos tėtukui. Tikrai ras laiko už papildomą mokestį ateit, nors gydytojo ir nepaskirta. Stiprybės, kantrybės ir vilties  :console:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :D 

ATOSTOGOOOOS  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Lekiu į Vilnių savo tech. apžiūrai. norėčiau susitikti, bet kad su sese važiuoju, tai nelabai pavyks  :hmm: 

Atsakyti

labas rytas

Lietuti nu kaip...nežinau kaip, sunkiai tvarkydavausi, buvom tokią taktiką pasirinkę kad jei kažko prašo zyzdamas negaus kol nepaprašys normaliai, nu visaip...išaugo..tiesa nu jam užedavo tai bangom, na o bet tačiau svarbu kad neįsijaustų zyzinėt ypač merginos, nes paskui pamiršta kad reikėjo išaugti ir būna tokios princesės, baisiai nesimpatiška mergaitės savybė kai jau paauga, kolegės mergina 16 metų tokia...

važiuosiu šiandien sagų megztukui kadangi užsegimo juosteles pradėjau..reikia į kasiulus tai matyt ten paieškas ir pradėsiu

Limit dirbi šiandien?

turiu įtarimų kad megztukas gali gautis per ilgas ir per siauras :unsure:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vakar buvau išleista anksčiau iš darbo, išgėriau fervekso, numigau taip gerai, akys šiek tiek prašvito, galva lengvesnė, kaip man to reikėjo.

Ristinos suknutė daili, įsivaizduoju, kad ant gyvo žmogaus ji dar dailesnė :wub:

Nuotaikos kažkokios slogios, svajonėse grįžus pamiėgoti, nu kažkaip įdomiai :hmm:

Atsakyti

Aš galvoju kur man sagų gauti, internetu jaučiu neprisitaikysiu spalvos, o dėl sagų važiuoti į kokį Kauną ar Klaipėdą...

Atsakyti