Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Śarange, jau daugiau kaip pusė mėn. praėjo nuo pradėjimo :)

Labai keistas jausmas, kad nuo to niekada ir nebuvau atsitraukus. Toks vaizdas, lyg grįžau po atostogų ir vėl į projektus puoliau :D

O naujienas kadangi savarankiškiems, tik kad retiems, projektams sekiau, tai nėr jausmo, kad kažką praleidus būčiau smarkiai, kaip kitose srityse kaip būna, kai sugrįžta žmonės po ilgų pertraukų. 

Kol kas smagu :D

Atsakyti

babininis buvo po 2 gijas ;)

Tai gal tada kiek lengviau buvo. Nes jau aš kiek atvargau su tom kaselėm, vaje vaje. :wacko:

Aš, kaip ir Restar, nemėgstu staltiesių servetėlių ir visokių padėkliukų. geriausia, kai gali paprastai nušluostyt stalą ir viskas.

Atsakyti

Laba :4u:

Rasiau rasiau ir nusprogo sm paspaudus atsakyti :huh2:

Limit, smagu :wub:

Kerpena, kokia poete :4u:

Vakar mezgiau mezgiau su broliu, siandien viska isardziau :oh:

Eiciau vel bruzint, alia P miega, nenoriu triuksmaut, reiketu dar ir meduciui lakstus kept, alia tyngiu.. tai ir sedziu kaip tortas nieko nedarydama :oh:

kazka dar buvau parasius, alia pamirsau :hmm:

Atsakyti

Šiandien užmačiau  žodį "verbos" ir pagalvojau - pala, kada ta kaziuko mugė? Paskui pažiūrėjau į kalendorių ir matau, kad jau praėjo. Pala pala, kaip nepastebėjau? Ne tai, kad labai didelė entuziastė tos mugės būčiau, bet kai po mano darbo langai vyksta, tai vis tiek pastebiu. O paskui prisiminiau, kad sirgau išvirtus, kaip tik visą ta mugę..

Atsakyti

Mano mamai šiandien sueina 80. 

Per Velykas žada švęst. Visiems prisakė, kad jai jokių dovanų nereikia, nes visko savo gyvenimo likučiui turi. Bet kažkaip  be dovanų į jubiliejų nesinori važiuot, norėtųsi bent ką simboliškai padovanot. Bet ta mano mama nemoka džiaugtis jokiomis smulkmenomis ar nepraktiškais daiktais. Pradeda dejuoti - kam čia pinigus mėtot... Būdavo vis žinau, kad kažko reikia, tai kokio lygintuvo, tai radijos, tai dar kokio praktiško daikto, o šiemet tikrai nežinau, kad ko reikėtų. Anytai tokiu atveju, bent kokią knygą padovanočiau, o maniškė nebeskaito, jau labai prastai mato.

Esu visiškai pasimetus.

Atsakyti

Kerpena, padovanok laika su savimi :wub:  tarkim bilietus i koki spektakli, ar tiesiog dviese nueit kur papietaut :wub:

Su tinginiu kartu - meduciui blynai iskepti :D  einu pas broli :D

Atsakyti

Mano mamai šiandien sueina 80. 

Per Velykas žada švęst. Visiems prisakė, kad jai jokių dovanų nereikia, nes visko savo gyvenimo likučiui turi. Bet kažkaip  be dovanų į jubiliejų nesinori važiuot, norėtųsi bent ką simboliškai padovanot. Bet ta mano mama nemoka džiaugtis jokiomis smulkmenomis ar nepraktiškais daiktais. Pradeda dejuoti - kam čia pinigus mėtot... Būdavo vis žinau, kad kažko reikia, tai kokio lygintuvo, tai radijos, tai dar kokio praktiško daikto, o šiemet tikrai nežinau, kad ko reikėtų. Anytai tokiu atveju, bent kokią knygą padovanočiau, o maniškė nebeskaito, jau labai prastai mato.

Esu visiškai pasimetus.

tai gal gimtadienio dovanai tada tiktų vaišės,nereiktų jai daug rūpintis,labiau kaip gimtadienininkė pasijaustų.nes jeigu daiktų nereikia,tai tikrai nepradžiuginsi nei su smulkmena,nei su kokiu stambesniu pirkiniu...

Atsakyti

mano teciui  25 diena sueis  90 metu :)  sestadieni  pazymesim pas mane.  bet tai mano tetis   toks  astuoniolikinis . labiausiai  jam reik radijos. tai neiskentes nei gimtadienio  is manes jau gavo toki   nedicka.  o jau laimes laimes.  o brolio sunus dar nupirko sustresni, tai dar labiau laukia . :)   nu ir  uzsiprase lotynu kalbos zodyno, dar kazkokiu istoriniu knygu . telefoniuka viena pamete, buves mamos  biski kliurkuojantis... zodziu zmogui dar visko reik :)   o senam zmogui, kai amzinai salta, tai visokios sildancios smulkmenos pravercia... bet aisku, svarbiausia  parodytas demesys . galvojom per velykas, bet ne visi ta diena gali  . tai  kaip ir priklauso beveik. o  a.a. mamai  26 diena but jau 85 buve :(  

Atsakyti

Jo, kai jau žmogui nereikia, tai nereikia. Nebent žinot, kad kažką labai mėgsta (pvz. kokius nors saldainius), bet sau neleidžia, tai būtų simbolinis pradžiuginimas, o geriausia - Olaivos idėja. Kad nereikėtų niekuo rūpintis. Dar kai kurie seni žmonės mėgsta būti pasveikinti per kokį pageidavimų koncertą :D. Anūkų koncertas koks nors... Aš 75 metų senutei dovanojau moherinį šalį - buvo patenkinta ir kažkada neseniai sakė, kad labai jai pravertė. Nubrūžint, jeigu tik viskas gerai - juokų darbas.

Atsakyti

Mano sesuo šios srities profesionalė vaišes daro.

O mano mama niekada gyvenime nėra vaikščiojus į jokias kavines,  teatrus. Gal keliuose filmuose ir yra buvusi kinoteatre. Ir nesupranta ypač tokios pramogos, kaip kavinė, jai tai tik pinigų švaistymas. O dabar jau sveikata silpsta, nelabai ir nori kur eiti iš vis.

Ai, žodžiu, jos nelabai pradžiuginsi, kuo nors, kuo dauguma žmonių apsidžiaugtų.

Atsakyti

įrėminta giminės fotkė, o gal net albumas.

galima šventės momentui paleisti kokį tai sukurtą klipuką apie šeimą, kad ir skaidres. iš ankstesnių laikų, jaunystės, tikrai būtų smagu ir mamai ir jums patiems prisimint bežiūrint įvairias progas situacijas ir panašiai

labas, kaip visad-skaitau, matau, bet laiką  kažkas pavogė

Atsakyti

Oi, kaip man džiugu apie Lusasitos tėvuką skaityti :wub: . Vat ir aš noriu tokia iki gyvenimo pabaigos išlikti. Kai dar daug kas įdomu, daug ko norisi. Mano tėtis gimtadieniui dažniausiai žinodavo ko nori, esam orinį šautuvą dovanoję, žiūronus, trimerį, tai Čekuolio knygas buvo pamėgęs... Ypač sunku buvo, kai močiutė savo paskutiniais mėnesiais nieko nebenorėjo. Aišku, ji sirgo, paskui jau nebesikėlė iš lovos, tai be galo sunku buvo, kai nežinai kuom bent truputį praskaidrint nuotaiką, kažkuo sudomint savo mylimiausią žmogų pasaulyje (ji man tokia buvo) ... Anytai irgi kažkurio jubiliejaus proga buvom padovanoję masažų į namus, susitariau su pažįstama masažiste, kuri į namus atvažiuoja. O skųsdavosi gi nugaros skausmais. tai ką - gal  5 seansus ir atbuvo, po to teko pačiai išnaudoti išleistus pinigus :). Nu vat kai nereikia nieko, tai nereikia, nors tu šauk.

Apie fotkę ar albumą ir aš pagalvojau.

Atsakyti