manęs įdomi knyga niekad nemigdo nesvarbu kur jinai bebūtų, arba filmas pvz..jei užmiegu vadinasi neįdomu
Nu nežinau... mane filmai totaliai migdo, lovoj niekad nežiūriu, jei mezgu tai viskas ok, nors pas mus miegamajam ir nėra teliko išvis, o knyga, jei labai įdomi, gal ir nemigdo taip, bet vistiek būna, kad paknapsiu. Žodžiu, matyt, aš miegapelė
nu aš iš tikro nemoku be mezgimo žiūrėt...nors kažkada žiūrėdavau irgi patamsy kai jau nepamegsi bet tai tik tokius žiauriai įtraukiančius jei filmas migdo nu reiškia neįdomu
Labas rytas,
Mane filmas kad ir pats įdomiausias gali užmigdyt
Va, žiūrėjom Šventą vietą naktiniam seanse ir kelis kartus pagavau, kad jau buvu prisnūdus
O MB iš vis sakė, reiks eit iš naujo
O šiaip pastaruoju metu anksti vakarais lūžtu, nieko gero nenuveikiu
Pas mus šįryt taip tirštai drėbė, visiškai balta išvažiuojant buvo..
Tikiuos, čia trumpam tik.
Gal kuri galit parekomenduot, kur dantis Vilniuj gerai taiso ir neypač plėšia Išlūžo vienas vargšas netikėtai
Labryt,
Šarange, gal tu tiesiog anksti keliesi .
Jo, Kerpena taikliai rašo. Vilniuje tik snaigutės, o kažkur gi pasnigę. Jau ryt turėčiau užbaigti dvigubą kepurę ir berniokui, matyt, manęs žiema laukė, kad vaikai galėtų panešiot naujas kepures .
Gal gali kuri profė pasakyti, kaip padaryti, mezgant dvigubą kepurę, o per vidurį darant lenkimo kraštelį, kad tas kraštelis ir liktų toj vietoj, kur reikia? Ar yra kokia gudrybė - viršutinio ar apatinio sluoksnio eilių skaičius koks nors skirtingas ar šiek tiek prikabinti jį siūliuku reikia? Nes mergaitiški dantukai dar normaliai, o bernui dariau tiesiog vieną laisvesnę eilę, tai tiesiog taip palikus - nešios bele kaip, nebus ta lenkimo eilė vietoj. Tikiuosi, kad mašinistės suprato .
Rankinio mezginio neturiu jokio .
O apie kokius padėkliukus jūs kalbat, kam jie reikalingi? Gyvenime nesupratau, kam reikalingi bet kas po arbatos puodeliu, dabar nesuprantu kam ir po lėkšte ko nors reikia, nes man tai reiškia papildomą darbą - iškratinėt trupinius, kažkur laikyt, tiesiog dar nereikalingų daiktų ant stalo. Rimtai, man smalsu - čia dėl estetinio vaizdo naudojate? Nes šiuolaikinių baldų lako tikrai negadina jokie karšti puodeliai... (tokį argumentą kažkada buvau girdėjus).
Restar, mes tai turim padėkliukus, nes mūsų stalą karšti skystimai tikrai gadina.
Restar pas mus stiklinis stalas, nejauku tiesiog į jį remtis ir t.t.
nu ir indai barška galų gale, dėl to visada padėkliukai padėti, juos ne laikom kažkur jie tiesiog visada ant stalo
anksčiau kai nuomojom butą virtuvėj ant stalo staltiesė būdavo tokia kasdieninė. nors nestiklinis bet nejaukus kažkoks man plikas stalas
Labryt,
Šarange, gal tu tiesiog anksti keliesi
Tikiuosi, kad mašinistės suprato .
Rankinio mezginio neturiu jokio .
O apie kokius padėkliukus jūs kalbat, kam jie reikalingi? Gyvenime nesupratau, kam reikalingi bet kas po arbatos puodeliu, dabar nesuprantu kam ir po lėkšte ko nors reikia, nes man tai reiškia papildomą darbą - iškratinėt trupinius, kažkur laikyt, tiesiog dar nereikalingų daiktų ant stalo. Rimtai, man smalsu - čia dėl estetinio vaizdo naudojate? Nes šiuolaikinių baldų lako tikrai negadina jokie karšti puodeliai... (tokį argumentą kažkada buvau girdėjus).
Nu kaip čia pasakius tas anksti ar ne -6,30h, bet visada sunkiai keliuos į darbą ir lengvai savaitgalį, praktiškai tuo pat metu o dabar lengviau keliuos, matyt, tiek ir trūkdavo, tik kokio pusvalandžio iki pilnos laimės
Aš visada sukabinu viršugalvyje, plius vidinei pusei darau keliom eilėm mažiau.
Nu žinok, man reikia padėkliukų, be jų stalas kaip nuogas, nežinau kodėl, aš negaliu dėt nei lėkštės nei puodelio ant nuogo stalo, tiesiog negaliu, gal dėl to, kad mūsų tamsus stalas, tai ir pasibraižymai matosi ir tų ratilų pašviesėjusių bijau o ir ant galo man gražiau su padėkliukais. O bet tačiau, taip - reikia pastoviai juos tvarkyt nuo trupinių ir šiaip pavalyt... o ir murzini grožio nedaug priduoda
Limit, kaip nauji projektai sekasi? ar nepradėjai dar?
Palaukit, dar sekmadienį laiką pasuks, dar sunkiau bus keltis.
Olaiva, o tu savo lininį Dancing leaves kai mezgei, ne iš tų kaselių siūlus susisukei?
Supratau dėl kepurės - turėsiu omeny, patrumpinsiu vidinę dalį, nes jos kaip tik ir neužraukiau vakar dar. Ir dėl padėkliukų. Kadangi pas mus ant stalo, aplink stalą pastoviai vyksta gyvenimas - piešimai, pamokų ruošimai, valgymai ir šiaip visokios nesąmonės, tai šventė būna, kai stalas daugiau mažiau tuščias. Norint valgyti reikia kartais pašūkauti, kad visi viską nuo jo nusirinktų . Tai kai pagalvoju apie dar kažką papildomo, brrr... Staltiesę išsitraukiam Kalėdoms ir Velykoms. O šiaip beržinis medinis stalas man patinka, gyvenimo matęs su visais įbrėžimais labai savas ir jaukus . Ir nuogas . Man patinka jį tieisog nuvalyti ir ničnieko nepadėti, bet tai būna retos šventės, kad toks išliktų ilgėliau. Esu ten kažkokais servetėles pirkus linines, gal panaudojom porą kartų, kol 1 vaikas buvo, o kiti 2 mažučiai. Paskui gyvenimas keičiasi, susidėlioja prioritetai, kam galiu ir noriu skirti laiko, o kam ne...
Limit, tau naujas režimas, nauji reikalavimai, toliau ryte važiuoti, natūralu, kad pavargsti. O žmonės pažįstami bent kiek, ar viskas nauja?
Užkrėtėt mane - žiūrėt filmą be mezginio nenormalu, blogai jaučiuosi, neturiu vietos, o megzt be filmo irgi truputį laiko gaila, nes visada geriua daryt 2 dalykus vienu metu . Nors iš tiesų tai mėgstu ir su savo mintim pamegzt.
Palaukit, dar sekmadienį laiką pasuks, dar sunkiau bus keltis.
Olaiva, o tu savo lininį Dancing leaves kai mezgei, ne iš tų kaselių siūlus susisukei?
babininis buvo po 2 gijas ;)