Labas vakaras
Atkeliavo smagieji chiaogoo virbalai Aš šį kartą prisukamų virbalų rinkiniu susigundžiau, mezgu storiausiais - suuuuper geras jausmas
o drakiams tai , a cia dėl to kačmyro grafito ir mėlynos spalvos?
Mudu su drakium visiškai abejingi kašmyrui esam šiuo metu mainų ir dalybų būdu turim trijų spalvų šalikinius kiekius ir daugiau nereikia nebent drakius susiruoštų kokion Laplandijon ar pas pingvinus emigruot
Labas rytas,
Kokie paslaptingi drakių pašnekesiai, Bet gal ir gerai, nes kitiems drakiams mažiau pagundų.
Šįryt pas mus ruduo. Vėlyvas ruduo su greitai prasidėsiančios žiemos nuojauta. Kai per naktį pašąla ir iškrenta pirmas nedrąsus sniegas, kurį vėjas pusto palengva pažeme, tarsi nežinodamas, ką su juo daryti, o smulkios snaigės vis dar krinta tingiai iš dangaus beveik nepastebimos, bet keliančios kažkokį graudulį viduje. ..
O vakar buvo pavasaris.
labas rytas
oho Kerpena kai poetiškai
vistik reiks tave įkalbėt knygą rašyt
vakar pasiėmiau megzt kapišoną...pamezgiau tada sugalvojau kad stovi nebaigtas krepšys iš storos medvilnės...kadangi turėjau puskilograminį likutį nuo suknelės nersiu kol sunersiu visus...bus siūlams ar mezginiui susidėt
benerdama sugalvojau kad reikia padėkliukų ant stalo nes nusibodo perkaliot ir išmetinėt susidėvėjusius. nunerčiau būtų skalbiami..ale tai reik virvės tada nėrimui žodžiu pavasarinis blaškymasis apėmęs
nuo vieno puolu prie kito ir vėl atgal
labai nenoriu pirkt siūlų, kažin turiu daug lino tokio storo kieto, bet padėkliukams per plonas gal...ir per pilkas, bo natūralus
Labas rytas,
Kerpena tikra svajoklė, net keista, nesiderina kaip tokia žemiška tiksliukė, gali taip svajingai rašyt
qqte, mane tokios mintys dėl padėkliukų aplankė savaitgalį, kaip tik mirkiau ir šveičiau abu turimus komplektus ir galvojau, kokius čia išrast, kad taip nesimurzintų.... bet nesu tikra dėl nertų
Vakar vos ne vos sulipdžiau antrą mini megztuką, liko užsegimas...
Vakarais lūžtu ankstokai, tiesiai ant knygos perskaičius maksimum 5 psl
Šarange nu tai nerti skalbiami bent...tik iš virvės tai nė nežinau kaip būt...pamėginsiu aš tą liną gal vistik...ir drakių pakūdinčiau jei gautusi ir išlaidų papildomų nebūt..gi jau turiu nunėrus terbą ir jo tik viengubo, visai man patinka
ir skryblių nėriau ale išplovus susmego tas skryblius. iki šiol kraštų nesutvirtinau nedaeina rankos nes gi gal kiek mažoka man ana
su miegu ne kažką...negaliu padėt knygos šonan paskui zombėju nu gerai vakar padėjau 11 val kadangi perskaityt iki galo buvo be šansų
Šarange nu tai nerti skalbiami bent...tik iš virvės tai nė nežinau kaip būt...pamėginsiu aš tą liną gal vistik...ir drakių pakūdinčiau jei gautusi ir išlaidų papildomų nebūt..gi jau turiu nunėrus terbą ir jo tik viengubo, visai man patinka
ir skryblių nėriau ale išplovus susmego tas skryblius. iki šiol kraštų nesutvirtinau nedaeina rankos nes gi gal kiek mažoka man ana
su miegu ne kažką...negaliu padėt knygos šonan paskui zombėju nu gerai vakar padėjau 11 val kadangi perskaityt iki galo buvo be šansų
1. tingėčiau nert
2. kažin ar taip gerai išsiplautų viskas...
3. bet turiu naturalaus lino neplono...
Matyt, tos e-skaityklės nemigdo, nes aš su tel, pvz niekad nelūžtu,. o su knyga pastoviai