man dveji kubikai irgi nutrūko...nu bet jau dabar šiaip ar taip knit pro nebenoriu, uzsikabinau ant chiao goo tai ir dzin
man dar kubikai ir linksta. labai stipriai matyt isikabinu
Laba
Kol P miega, negaliu triuksmaut su broliu, tai draugauju su suktuku
O kai pagalvoju, kad savaites gale atkeliaus naujas grobis drakiui, net sirdis apsala
Man kubikus diedas sulauze atsisedes, nuluzo per sujungima..po siai dienai skolos neatidave
Noreciau isbandyt tuos chiao goo, gal kada nors
Vakar baigiau ziuret visai nebloga seriala Dalasas.. vel badas, ka pasijungt prie mezgimo
mano vieni virbalai buvo knitpro metaliniai, jau seniai juos turėjau ir mezgiau daugiausiai pirštines. Galima sakyti jau kad ir atgyvenę buvo. O kiti tai tokie pilki su tokiu beveiks permatomu valu. Nebežinau, gal iš dėvėtų rūbų parduotuvės juos pirkau, nes kažkada buvau ten pigiai virbalų aptikus, o gal ir ne iš tų. Bet juos retai naudojau, nes tokie nelabai patogūs buvo - neilgas valas ir pakankamai ilgi virbalai
Laba
Kol P miega, negaliu triuksmaut su broliu, tai draugauju su suktuku
O kai pagalvoju, kad savaites gale atkeliaus naujas grobis drakiui, net sirdis apsala
Man kubikus diedas sulauze atsisedes, nuluzo per sujungima..po siai dienai skolos neatidave
Noreciau isbandyt tuos chiao goo, gal kada nors
Vakar baigiau ziuret visai nebloga seriala Dalasas.. vel badas, ka pasijungt prie mezgimo
Bates motel pažiūrėk ;)
aš irgi be serialo likau,nesipyniuoja...
Mano krašte ir saulė, ir pūga
Pietų-vakarienių įdėja http://aj-receptai.b...su-ryziais.html
man irgi sitas akin krito
maciau graziu mezginiu . Laces Ruta xxxs dydzio su pukiuku , ir pacios laces svarkutis noretinas
lietucio dukrytes megztukiukas dailutis.
liniukos sunkiasvoris svarkeliukas
restar kepures.
rasytes broliavimaisi
uoj kiek daug primezge.
apie ristinos kruvas tai isvis tyliu
ziema ziema per gera pusvalandi balta balta
Man tai nemažai gražių tarp parodytų megztinių. Labiausiai įsiminė pilkas su išlindusiu kiauraraščiu ir švelniai rožinis su plačiu gerų akių kraštu per visą užsegimą ir aplink kaklą.
Nu bet tai kas gražu ant gražių moterų, nebūtinai bus gražu ant manęs. Netgi greičiau negražu.