Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man dveji kubikai irgi nutrūko...nu bet jau dabar šiaip ar taip knit pro nebenoriu, uzsikabinau ant chiao goo tai ir dzin

man dar kubikai ir linksta. labai stipriai matyt isikabinu

Atsakyti

Laba :4u:

Kol P miega, negaliu triuksmaut su broliu, tai draugauju su suktuku :D

O kai pagalvoju, kad savaites gale atkeliaus naujas grobis drakiui, net sirdis apsala :wub:

Man kubikus diedas sulauze atsisedes, nuluzo per sujungima..po siai dienai skolos neatidave :D

Noreciau isbandyt tuos chiao goo, gal kada nors :wub:

Vakar baigiau ziuret visai nebloga seriala Dalasas.. vel badas, ka pasijungt prie mezgimo :hmm:

Atsakyti

mano vieni virbalai buvo knitpro  metaliniai, jau seniai juos turėjau ir mezgiau daugiausiai pirštines. Galima sakyti jau kad ir atgyvenę buvo. O kiti tai tokie pilki su tokiu beveiks permatomu valu. Nebežinau, gal iš dėvėtų rūbų parduotuvės juos pirkau, nes kažkada buvau ten pigiai virbalų aptikus, o gal ir ne iš tų. Bet juos retai naudojau, nes tokie nelabai patogūs buvo - neilgas valas ir pakankamai ilgi virbalai

Atsakyti

Pavasaris❤ o rytą važiavau per baisią pūgą..

man tie kubikai kabinėjasi per virbalo-valo sujungimą,negaliu megzti...

Atsakyti

Oras tikrai nuostabus, truputį prasiėjau. Pūga - čia rimtai???? Lyg kitam pasaulio krašte gyventume...

Atsakyti

Laba :4u:

Kol P miega, negaliu triuksmaut su broliu, tai draugauju su suktuku :D

O kai pagalvoju, kad savaites gale atkeliaus naujas grobis drakiui, net sirdis apsala :wub:

Man kubikus diedas sulauze atsisedes, nuluzo per sujungima..po siai dienai skolos neatidave :D

Noreciau isbandyt tuos chiao goo, gal kada nors :wub:

Vakar baigiau ziuret visai nebloga seriala Dalasas.. vel badas, ka pasijungt prie mezgimo :hmm:

Bates motel pažiūrėk  ;) 

aš irgi be serialo likau,nesipyniuoja...

Atsakyti

Kokios kalbios...  :fish:  :fish: 

d029acd65b4a19427186943455a1b455.jpg

Atsakyti

Grizom su P is lauko pusnynus isbraidziusios.. saulute taip smagiai kepina, jaucias, kad jau pavasario saule :wub:

Olaiva, aciu, jau susiradau - ziuresiu :rolleyes:

Saranges kavos neuzteko, tai einu dar pasidaryt ir prie brolio prisesiu :rolleyes:

Atsakyti

Mano krašte ir saulė, ir pūga :D

Pietų-vakarienių įdėja http://aj-receptai.b...su-ryziais.html

Atsakyti

7b747b2e1c605578f51c881c33c6c6d9.jpg

kaip tokio norėč vasarai...iš turimos žalsvos medvilnės...arba pelenų rožės viskozės...mmm...

Atsakyti

man irgi sitas  akin krito :) 

maciau graziu mezginiu . Laces  Ruta  xxxs dydzio su pukiuku ,  ir pacios laces svarkutis noretinas

lietucio dukrytes megztukiukas  dailutis.

liniukos   sunkiasvoris svarkeliukas  :)

restar kepures.

rasytes broliavimaisi :)

uoj kiek daug primezge.

apie ristinos  kruvas tai isvis tyliu

ziema ziema per  gera pusvalandi :) balta balta :)

Atsakyti

Man tai nemažai gražių tarp parodytų megztinių. Labiausiai įsiminė pilkas su išlindusiu kiauraraščiu ir švelniai rožinis su plačiu gerų akių kraštu per visą užsegimą ir aplink kaklą.

Nu bet tai kas gražu ant gražių moterų, nebūtinai bus gražu ant manęs. Netgi greičiau negražu.

Atsakyti