Rasyt nugi kišenės čia kaip Bulej panašios tik i prieki pasidave
Nedraugauju nei su bule, nei su kiseneta suknele.. man ten kazkoks kosmosas
Rasyte, gerai baigėsi, pagaliau draugė grįžo namo vakar nakčia, pasimatavo ir laiminga parašė Sakė net vyras pagyrė (būtų pabandęs nepagirt, po tokio detektyvo... )
Aš tai niekaip neprisiruošiu išbandyt paprastų, įleistų kišenių mezgant mašina. Vis planuoju, bet...Dabar jau tokius neapibrėtus planus nukeliu rudeniui
Šiandien pasėjau dvi rūšis Įdomių pomidorų, išvertus "Juodasis baronas" ir "Anūkelis"
Qqte, nugi labai fainas "treningiukas" išėjo
O kokia buvo kaklo iškirptė iki kapišono? V formos. Bandau įsivaizduot procesą.
Tobulai giedras dangus, kaip ir vakar. Nors lauke tai brrr, kaip šalta. Nors ir atvežė iki darbo, per tuos trumpus nubėgimus nuo durų iki durų pasijaust spėjo.
Sveikos,
tingu, vėsu darbe... Man vis pritrūksta savaitgalio dienų visiems normas ir planams. Aišku, pati kalta, nes dažnai pasiduotu neplanuotiems įnoriams . pvz. vakar gal pirmą kartą gyvenime virėm namie normalius cepelinus Esu tik iš virtų bulvių su varške virdavus ir dar kažkokius modifikuotus. Kas čia vakar šovė į galvą, gal kad mėsos buvo likę, kurią nesugalvojau, kaip sunaudoti. Gal kad mergička pasiskundė, kad darželyje niekada nebebūna cepelinų. Bet tai gi ji tik vos vieną ir tesuvalgė, o išsivirėm tai 32 .
Iš mezginių kuo galiu pasidžiaugti, kad pagaliau prisėdau prie mašinos ir pagaliau numezgiau kepurę dukrai, kol dar žiema nepasibaigė . Nes buvo užsiminus, kad nori su kailiniu bumbulu. O bumbulų net pora mėtėsi namie. parodyt, aišku, neturiu ko, bet gal šiandien pavyks nupaveiksluot.
Qqutės kačmyrinis treningiukas .
Liniukos paltukas tai gražus, nors pati ant savęs neįsivaizduoju, nes man trauma nuo amžinai per trumpų drabužių, tai kai tik galiu, tai mezgu sau, kad viskas kuo normaliau bambą dengtų .
Langą atsidarius man tai visai ne šilta lauke pasirodė...