Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Niekaip virbalu  nr. nepataikau.antras meginukas padziautas.

Maziausiai pilvas supyko kazko, tai rytas ankstokas gavosi, bet dangus koks zvaigzdetas.

Ir dar pagalvojau, kad kaip vyrai retai naktim vaikus girdi , tai taip ir ciuciko neisgirstu, o vat mamos....na jos tokios

Pasirodo mano vaikis gali but alergiskas katem.Na bent jau kaimo ilgaplaukem.Arba dar ten buvo vienas veiksnys kuris man nepatinka.Kai parveze man ji vakare, tai norejau verkt- uzraudes, aptines, plemuotas.Na bet lyg viskas lengvai.

Geros dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas..nu ne penktadienis  bet.

Priedas  FB_IMG_1521440291494.jpg   31,53KB   1 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2018 - 08:19

Labas rytas,

Gražus rytas, tikekimės darbinga savaitė bus....

qqte, nesupratau??? Kas tai?? Kada? kam? Kaip? :D 

Atsakyti

emm..

kas tai-megztinis (su kapisonu ir kisenem, is "mano siulu" merino su kasmyru)

kada-per 3 savaites :)

kam-man :D

kaip-virbalais :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2018 - 08:45

Labas rytas :)

Qqte, wow!!  :wub: aš nugriuvus ir nuo grožio, ir nuo tempų.... kaip tokį kapišoną padaryt?.. pirma jį mezgei ar primezgei paskui? Gal kokiom instrukcijom vadovavais? Nu žiauriai ŽIAURIAI gražiai!  :wub: 

Svaitgalis irgi kad derlingas buvo  :blink: Su Ristinos turbo kiekiais, Rasytes bruolio įvaldmu ir aišku, labai smagu,kad Lace pagaliau pati sau įtiko  :D  labai dailus švarkelis ir dar iš prabangių siūlų  :wub: o dukters megztinį ir aš priglausčiau  :wub: Gerai, einu semtis žinių  :victory2:​ geros dienelės visoms!

Atsakyti

Abelo tiesiog užsidėjau akis ant papildomo siūlo, kapišonui prieky papildomų dėjau, paskui jas sumezgiau

mezgiau pagal paveiksliuką

kai numezgiau viską žemyn tada akis nuo papildomo siūlo surinkau ir tiesiog aukštyn tiesiai,

pačią formą dar tobulinčiau, žiūrėjau pagal pirktinius bet  pirmam bandymui gerai

dabar tokį pat mezgu sesers vaikiui, paskui planuose dar saviškiui ir dukterėčiai jai netingėsiu, bet ana baisiai išranki tai nežinau gal ir tingesiu...va krikštasūnis kai sužinojo kad čia jam bus tai visiem bėgo girtis kad teta man mezga megztini

va čia takelis į mano megztalo pirmtaką

https://www.ravelry....qqte/november10

https://www.ravelry....rary/november10

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2018 - 09:10

Nu daaa, qqte, o kišenes kaip darei?

Kokios fainos ciocės :D

Holly7_medium.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 19 kovo 2018 - 09:24

ogi palikau prakirpimus truputi prieky, paskui surinkau iš kraštų ir mezgiau gilyn :) paprastai :) galus paapvalinau...kišenes susiuvau paskui tarpusavy kad nesitabaluotu

Atsakyti

Labos :4u:

A pablūot su tiek mezginių :D :D visus ir išvardint ar bepajėgsiu :D .

Liniukos ripsinis :wub: Aš tokį nešiočiau net ir jei belenkaip pūkuotusi, labai labai pagal mane :wub:.

Olaiva ta ne juokais išgąsdino su pyniuočiu, vos aparpalio negavau nuo tempų kol nugaros nepamačiau :D. Labai gražiai tau pyniuojas.

Qqkša varo tai Dontstop tempais :D. Labai liuks atrodo, labai :4u:

Jurgitak, brūkštelk adresą siūlų parduotuvės Rygoj, dažnai ten nupuolu, norėčiau į tą padruotuvę labai labai :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Pagaliau likom su mazaja vienos namie :rolleyes: Mb po menesio isejo i darba, vaikai i mokykla :D

Labai aciu uz mano mezginiu paminejima :wub:

Liniukos svarkelis atimptinas :wub: ir figura :victory2:

Lietucio megztukas irgi nesupratau cia kam skirtas, bet dailus :wub:

Qqte, tai visai isverte is kedes :unsure: nerealiai :wub: noreciau ivaldyti ir as tokias kisenes :rolleyes:

Savaitgali pilkasis svarkelis rado seimininke, tik reik rankoves paplatint, pasirodo yra stambesniu ranku :D  tai jau nubruzinau, liko prisiuti :B

Sarange, nesupratau iki galo tavo detektyvo su siuntiniais, bet baigesi gerai, ar vis dar nezinioje :hmm:

Atsakyti

Kokia graži rankinė  :wub: 

blog4_medium2.jpg

Atsakyti

Rasyt nugi kišenės čia kaip Bulej panašios :) tik i prieki pasidave

Atsakyti