Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Mezginių gausa iš koto išvertė. Ristinos vien kokia krūva :wacko:

Olaivos benugaris, gražiai suraitytas. :hihihi:

Lace paprastuoliški dailiai dukrai tinka. Ir smagiai ant slidžių atrodai. :super:

Lietučio megztukas turbūt dukrai? gražiai atrodo.

Liniukos paltas nustebino savo trumpumu. Kažkodėl įsivaizdavau bemaž iki kelių. Ir tiek svorio tokiame trumpame. Bet atrodo dailiai.  Gal ties kaklu kiek kraštai tarsi pasidavę į viršų, bet gal čia ir nuotraukos iliuzija.

Aš pabaigiau šiandien tą norvegišką serialą Frikjent. Neįtikėtino niūrumo filmas. Taip viskas beviltiška. Tiek melo ir netikrumo. Vieną dieną matė, kitą jau nematė, vieną dieną prisipažino nužudęs, o kitą jau nebenužudė.. ir taip visi...

Dar nustebino, kad šiaip pas mus Norvegija išeskaluota, kaip labai vaikais besirūpinanti šalis, kur vaikus atiminėja, jei tik kas bent kiek negerai. O filme, ten tie vaikai bastosi  po kelias dienas nežinia kur ir niekas nepasigenda net. Nebent šešiolikmečiai pas juo nebelaikomi vaikais. Gal ir gerai, kad tik du sezonai. . :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 kovo 2018 - 18:29

Oi, Liniuka, kankinuosi ir as.Siulu prisisukau.Gi pagaliau suktuka turiu.Linas grazus, nu bet padla skersuoja.Merina susukau.Koks skirtumas mezgant  :unsure:  Mintis yra.Nors man megzt treciukais jau plona

Atsakyti

Aš irgi kankinu skersuojantį liną. Tenka keist pradinę idėją.

Atsakyti

Sveikos, o jau mezginių!

Man tai lietuviškai džiugu, kad Olaiva pyniuotį ilgai mezga - ji irgi žmogus. :)

Olaiva, ačiū kol kas dėl siūlų pirkimo susilaikysiu, palauksiu spalvų. Ar būna daugiau nei 3?

Olgos įtakota susiradau woolyarn parduotuvę Rygoj, tai prie progos per komandiruotę reikės užsukti. Man tai nuostabu, kad latvis savininkas Rusijoje turi elektroninę parduotuvę, o Latvijoj ne.

Atsakyti

Aš tikra moteris :wub:  Medvilnė pasirodė per plona. O va viena gija kašmyro pats tas :D  Mezgu net rūksta :D​ 

Atsakyti

Kas gims?

Atsakyti

Kažkoks lengvas plonas kimoniukas.

Atsakyti

As ir is kasmyro kimoniuko noriu. 😁 bet Liniuka sunesios kol as nusimegsiu🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Nuuu mašina pagreitintų reikalą :B​ 

Atsakyti

Sveikos, o jau mezginių! Man tai lietuviškai džiugu, kad Olaiva pyniuotį ilgai mezga - ji irgi žmogus. :) Olaiva, ačiū kol kas dėl siūlų pirkimo susilaikysiu, palauksiu spalvų. Ar būna daugiau nei 3?
paguosiu: pynes mezgant gimė dvi suknelės,4 megztukai... :) būna grafitinio,smėlio spalvos,šv.pilko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 18 kovo 2018 - 20:47

O as taip norejau nert taip norejau..net siulu uzsisakiau 😃vasariniu Pabaigiau krikstasunio megztuko kuna, padejau sonan..liko kapisonas rankoves ir kisene..galvoju panersiu.. pernai pradetos suknios is lanoso lino Siulas graaziai zvilga ir t.t. Kantrybes lygiai 2 eilikem uzteko  Mezgu kapisona

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 kovo 2018 - 21:36

Nuuu mašina pagreitintų reikalą :B​ 
Reik ta masina kapitaliai susiremontuoti, issivalyt, susitept, adatas pasikeist. Antra adatine susirast visa remonto reikala pakartot. Nusibruzint pala. Ja sukarpyt susiut ir apdailint. Nuo karpymo ir siuvimo tai greit. O pirmi punktai labai stabdo. Nes...... tingiu ir upo ner
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 18 kovo 2018 - 23:29