Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, o šiandien buvai lauke? Su vakar nėr ko lygint :wub:​ 

Atsakyti

Priedas  1478512640389.JPG   150,31KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  1478513445395.JPG   137,78KB   0 Parsiųsta kartų. Sveikos, vakar apsliauziau puse miesto - pradejau Fabijoniskem baigiau Zirmunais.. Nusipirkau mohera pagal plana, kazka baisiai grazaus juodo be plano ir netycia uztikau siulus Manto megztukui, kuri labai smagiai nesiojo pusantro sezono kol imete i skalbykle... Planavau juos pirkt kita kita m, bet Mantas vis zyze, o jeigu ju nebeliks... Tai pavalge ir nuvaziavo atgal nusipirkt :D Pas Limit sutikau Nite, bet ta tai profesionaliai Mantui burna ciupsu uzkiso, pastebejau tik kai isejo :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 18 kovo 2018 - 12:43

Ligvita,brangūs? spalvų daug?

Atsakyti

Laba diena :4u: ale tikrai koks turtingas mezginiais savaitgalis :wub: Liniuka, iš kokio siūlo savo švarkiuką mezgei? Lietuti, nesupratau - čia dukros ar savo megztuką rodei? :unsure: o mane vyras šiandien beveik per prievartą į Liepkalnį išsitempė :B pradžioje pykau ir bumbėjau, o paskui pramušė smagumas, kūnas prisiminė, kaip ten čiuožt reikia :wub: teko padėkoti už “prievartą” :blush-anim-cl:

Priedas  8262F3F4-AA04-4E54-B464-DA7726FD8179.jpeg   172,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ligvita,brangūs? spalvų daug?

3.65/50g 135m

60% vilna 40% medvilne.

Spalvu nedaug. Is graziu grandzine buvo, bet nebuvo rudos, tai ner su kuo derint ir zalia zalia tamsesne labai grazi, bet tamsiam siule tvido trupineliai sitos isteriskai zalios :D

Atsakyti

Lace, siūlas iš Anykščių taško, vilna, alpaka ir akrilo kažkiek.

Atsakyti

I kambareli nuoroda ikeliau kur ir kokie tie tvidai gyvena

Atsakyti

Liniuka, megztukas kaip megztukas, ripsas man visada grazu, bet koju kudumas.... 😎

O del pukavimosi... Tyliu, mano triušis kai žeurumo... Pasimatavau ant juodos maikutes, tai likau balta.... 😐

Mes šiandien ant Kalitos kalno buvom, tik as be slidžiu 😁 snukutį įdegiau... 

Foto, blyn, tipo, per didele. 

Atsakyti

Įdomus ripsinukas

00___la-linea-hinterm-stein-51_medium2.p

00_cashribs-hintermstein_medium2.png

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 18 kovo 2018 - 14:22

Liniuka :karsta: :super:

Vakar gerai pašalau. Tai šiandien į bažnyčią išsiruošiau kaip prie -20 :hihihi: o šilta :oh:  kOšmaras  :oh: 

Atsakyti

Pusiaudieni atrode silta.o va dabar be kepures isejau tai nuspirgejo ausys

Atsakyti

Neturiu nei ką, nei iš ko megzt :B  Susisukau berniukų medvilnę - iš 5 siūlų visiška plonybė :blink:  Reikėtų bent jau 7. Bet tai čia jau man sadomazo :B  O spalvos tokios gražios :wub:​  

Atsakyti