Qqte, o šiandien buvai lauke? Su vakar nėr ko lygint
1478512640389.JPG 150,31KB 0 Parsiųsta kartų 1478513445395.JPG 137,78KB 0 Parsiųsta kartų. Sveikos, vakar apsliauziau puse miesto - pradejau Fabijoniskem baigiau Zirmunais.. Nusipirkau mohera pagal plana, kazka baisiai grazaus juodo be plano ir netycia uztikau siulus Manto megztukui, kuri labai smagiai nesiojo pusantro sezono kol imete i skalbykle... Planavau juos pirkt kita kita m, bet Mantas vis zyze, o jeigu ju nebeliks... Tai pavalge ir nuvaziavo atgal nusipirkt Pas Limit sutikau Nite, bet ta tai profesionaliai Mantui burna ciupsu uzkiso, pastebejau tik kai isejo
Ligvita,brangūs? spalvų daug?
Laba diena ale tikrai koks turtingas mezginiais savaitgalis Liniuka, iš kokio siūlo savo švarkiuką mezgei? Lietuti, nesupratau - čia dukros ar savo megztuką rodei? o mane vyras šiandien beveik per prievartą į Liepkalnį išsitempė pradžioje pykau ir bumbėjau, o paskui pramušė smagumas, kūnas prisiminė, kaip ten čiuožt reikia teko padėkoti už “prievartą”
8262F3F4-AA04-4E54-B464-DA7726FD8179.jpeg 172,04KB 0 Parsiųsta kartų
Ligvita,brangūs? spalvų daug?
3.65/50g 135m
60% vilna 40% medvilne.
Spalvu nedaug. Is graziu grandzine buvo, bet nebuvo rudos, tai ner su kuo derint ir zalia zalia tamsesne labai grazi, bet tamsiam siule tvido trupineliai sitos isteriskai zalios
Lace, siūlas iš Anykščių taško, vilna, alpaka ir akrilo kažkiek.
I kambareli nuoroda ikeliau kur ir kokie tie tvidai gyvena
Liniuka, megztukas kaip megztukas, ripsas man visada grazu, bet koju kudumas.... 😎
O del pukavimosi... Tyliu, mano triušis kai žeurumo... Pasimatavau ant juodos maikutes, tai likau balta.... 😐
Mes šiandien ant Kalitos kalno buvom, tik as be slidžiu 😁 snukutį įdegiau...
Foto, blyn, tipo, per didele.
Įdomus ripsinukas
Liniuka
Vakar gerai pašalau. Tai šiandien į bažnyčią išsiruošiau kaip prie -20 o šilta kOšmaras
Pusiaudieni atrode silta.o va dabar be kepures isejau tai nuspirgejo ausys
Neturiu nei ką, nei iš ko megzt Susisukau berniukų medvilnę - iš 5 siūlų visiška plonybė Reikėtų bent jau 7. Bet tai čia jau man sadomazo O spalvos tokios gražios