Nu blyn blyn... Jau su Lusasita susirašinėdama paminėjau, kad pirmą kartą gyvenime imu gailėtis, kad LT gyvenu... Nes, jeigu žmogus negali apsitarnauti, tai reabilitacija jam ir neskiriama... O juk galėtų, jeigu būtų skirta, vienžo...
Su ta pagal gyvenamąją vietą viskas gerai, artimieji, kurių ten daugiau, dažniau galės lankyti ir man mažesnė našta. Nors atstumas iki Alytaus praktiškai toks pats, kaip iki Kauno, bet man jau daug nepatogiau, nes traukiniai nevažinėja, o mašina viena šiam gyvenimo etape nelabai noriu kur toliau Vilniaus važiuot, ypač, kai ji barška...
Bet tai Sodra kieta - gaunu vakar laišką, kad skola 155 eur ir dar delspinigių. Negaliu užmigti, nervinuosi, kad kokios 3 poros batų vaikams išeitų už tą sumą, kuri man iš dangaus nukrenta susimokėti... Knisuosi info. Bandau per kelis kartus prisiskambinti, prakabu ant laido keliolika minučių... Paaiškėja, kad neturiu mokėti tos skolos, nes jos nėra. Tik kažkokie sutrikimai Sodroje buvo. Kad bent atsiprašę būtų... Tai tik turėsiu tuos delspinigius, kurie nuo 9 cnt iki virš euro užaugo . 26 cnt vienu įmokos kodu, kiti centai - kitu kodu... Nu pyp pyp. bet bent jau tas pusantro šimto dabar kaip dovanoti, ane .