Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu blyn blyn... Jau su Lusasita susirašinėdama paminėjau, kad pirmą kartą gyvenime imu gailėtis, kad LT gyvenu... Nes, jeigu žmogus negali apsitarnauti, tai reabilitacija jam ir neskiriama... O juk galėtų, jeigu būtų skirta, vienžo...

Su ta pagal gyvenamąją vietą viskas gerai, artimieji, kurių ten daugiau, dažniau galės lankyti ir man mažesnė našta. Nors atstumas iki Alytaus praktiškai toks pats, kaip iki Kauno, bet man jau daug nepatogiau, nes traukiniai nevažinėja, o mašina viena šiam gyvenimo etape nelabai noriu kur toliau Vilniaus važiuot, ypač, kai ji barška...

Bet tai Sodra kieta - gaunu vakar laišką, kad skola 155 eur ir dar delspinigių.  Negaliu užmigti, nervinuosi, kad kokios 3 poros batų vaikams išeitų už tą sumą, kuri man iš dangaus nukrenta susimokėti... Knisuosi info. Bandau per kelis kartus prisiskambinti, prakabu ant laido keliolika minučių... Paaiškėja, kad neturiu mokėti tos skolos, nes jos nėra. Tik kažkokie sutrikimai Sodroje buvo. Kad bent atsiprašę būtų... Tai tik turėsiu tuos delspinigius, kurie nuo 9 cnt iki virš euro užaugo :).  26 cnt vienu įmokos kodu, kiti centai - kitu kodu... Nu pyp pyp. bet bent jau tas pusantro šimto dabar kaip dovanoti, ane :D.

Atsakyti

Restar, tai dabar reikėtų siūlų nusipirkt :D​ 

Atsakyti

Pirkčiau, bet kad nejaučiu jų trūkumo :). Nors, tiesa, užmačiau šiandien naujovę http://www.siltassiu...3-secluded-lake, tai visai norėčiau kokio vasarinio tįsalo ar didelės skaros pajūrinės. Bet vis tiek nepirksiu.

Beje, aš irgi ripsinu tą Qqutės nusižiūrėtą ripsinuką. Itin lėtai gaunasi, nes mandra siūlo sudėtis (Drops lace+ moheros gija+ šilko plaukas), slysta be galo, niekaip neišeina greičio išvystyt. Ir lyg per plati pradžia, tai gali ir visai kitoks modelis išeiti :).

Atsakyti

image_medium2.jpg

DSC_0050_medium2.JPG

Visa sekta ripsina :D

Mano ripsinis tai labai panašus į karakulį gaunasi :D Kol kas man labai patinka ir nenuobodu, bet vargsta ranka....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 vasario 2017 - 15:39

Visa sekta ripsina :D

Mano ripsinis tai labai panašus į karakulį gaunasi :D Kol kas man labai patinka ir nenuobodu, bet vargsta ranka....

tai sakot reikia kažką ripsinti :hmm:  kad būt prie chebros

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 vasario 2017 - 15:53

Aš dar neripsinu :hihihi"

Atsakyti

Aš tai jaučiu ieškosiu pakaitinio mezginio pailsėjimui nuo ripso. Vis tiek šitas daiGtas skirtas bestriukiniam pavasariui, tai nedega.

Atsakyti

Lusi, įdedu schemą, bet ženklai tai čia šarangiški, ne tarptautiniai :D tie pasvire pagaliukai tai pynutė 2x2 ir pasvyrimas į tą pusę, į kurią sukta :D

attachicon.gifPūga.JPG

aciu :4u:  reiskias teisingai maciau :D

Atsakyti

as si vakara irgi prie chebros busiu, nes ripsinsiu :D  tik kazi ar virbalo valo ilgio uzteks  surinkt akims apie visa  visa megztuka :hmm:  galvojau dalimis apacia paripsint, paskui uzsegima paripsint, paskui apykakle. ale sumasciau kad iskart viska . KILOMETRAS ripso teks iveikt

Atsakyti

As irgi neripsimu :hmm:

Atsakyti

Sveikos :4u: Bandziau viska perskaityt ka praleidau :karsta:  Aisku atmintis ne kazka, tai ir pamirsau ka skaiciau :oh: Olaiva, Sarange, Kerpena, Ristina :ploja2: daugiau nipomniu :oh: :hmm: Daug diskutuotinu temu liepet.. jau nebeaktualios. Atskiras aciu Abelo :angel2: uz tokius issamius postus :wub:   Restar :console:   Musu atostogos kaip atejo taip ir praejo.. :huh2: dziaugiuos, kad maze puikiai atlaike 6 val skrydzius pirmyn ir atgal, smagiai miegojo grynam ore, dziaugesi ispanu demesiu :rolleyes: O mano megztukas visgi isoko i lagamina, nu bet foto tai turiu ne kazka.. pati pirma vakara mb ,,fotkino,,..griuk negyvas kai pamaciau grizus, sufokusavo antram plane besimaivancia dukra :lol: alia.. irodyma vistiek turiu :D Einu dabar ieskot foto :oh: Nuuuu...neleidzia apverst, nors pries ikraunant tikrai negulim, o stovim :D

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 06 vasario 2017 - 16:54

pabandziau apverstPriedas  rasyte.jpg   149,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 06 vasario 2017 - 17:12