Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Be šansu, sakiau kai nervai peaeis, ant rudens nebent, daba ir taip tingiu... Turiu numegzt tris  mazus megzgukus, dvi kepures ir du juodus megztukus, viskas komplektais po viena jau ne fasonas...  :wacko:

Lace, as vis dar noriu kaip senesnis tavo dukros zalias  megztukas, o tu dar viena....

Rasyte tai turbo, jau sakiau, ner ka pridurt... 

Ristina turbomegaturbo... 

Lietuti, dailus megztukas, spalva grazi! 

Atsakyti

Ale tai mezginių mezginių - serialas užderėjo :). Rūta tai be galo laiminga tokią mamą turėdama - tiek jau gražuolių megztinių turi.

Rasyte tai užturbinta nerealiai. Labai to užmestuko spalva ir siūlų derinys man ♥.

Ristinos kalnas tai neįsivaizduojamas, baugintų mane tiek siuvimo ir apdailos. Nors, kai žmogus moka, tai gal tiek ir netrunka :).

Lietutis daug rečiau ir mezga ir pasirodo būdama šiapus Atlanto. Koks čia siūlas to mezgtuko? Man tai lyg lašišinę spalvą rodo.

Freke, bobutė, kuri man pardavė savo mašiną, tai tik ir megzdavo palas, o tada iškirpdavo ką reikia. Bepigu, kai moki siūti.

Aš be koncerto ir maisto gamybos tai tik antrą spalvotą kojinytę pradėjau ir baigiau :). Ryt vėl nieko neturiu, nes šiandien nesugebėjau pradėti...

Atsakyti

Restar, tai ir dabar yra taip mezganciu... bet man vis kirba, kad menkinu mezgancias masina. Nukeliancias, perenkancias pabegusias akeles ar formuojancios isiuvus, iskirptes ir t.t. sukarpyt ir susiut didelio vargo ner. Va numegzt teisingai... apdaila padaryt, surinkt is gabalu i viena padoru vaizda.....

Atsakyti

Freke, tai tu pabandyk, gal ir tau nepatiks, labai garsiai nedetalizuok, kad mes aparpolio negautume 😁

Labas rytas, pabudome ir kylam 😁

Reik bent is ryto tinguli nuvaryt kur norsi kampa patunot.... 

Atsakyti

labas iš ryto,

lėti pusryčiai,pažiūrėsim tūkstantmečio vaikus ir eisim į žygį su arbata ir užkanda.vaikai nori paturistauti,pavasario šilumos jau ne tik jie laukia.aš naktim sapnuoju dantistę savo...ryt protinį trauks,baisuma...

Atsakyti

Laba ryta

Freke, tai tu pabandyk, gal ir tau nepatiks, labai garsiai nedetalizuok, kad mes aparpolio negautume 😁

Bandziau. 😊 Su pirktine. Bet ji irgi megzta buvo. 😁 koriuku su imegztais zvyneliais 😁 daikta nesioju. 

Atsakyti

Labas rytas

Jau kiek vakar grožių užderėjo  :wub:  

Olaivos pynės  :wub: , Lacės paprastuoli mielai priglausčiau  :wub: Rasyte  :super: , Lietučio gražiai savo merginą puošia  :super: Ristinos krūvelė  :blink: 

Atsakyti

Na kad jau visos rodosi, tai ir aš į tą traukinį, tik su baisiom foto :D

Rezultatu patenkinta, tokio ir norėjau trumpo A formos palčiuko. Tik yra 2 minusai: su dantim ir reikia nešiotis pūkų nurinkiklį, nes plaukuojasi nerealiai :B  Sveria kilogramą+ :blink:

Priedas  IMG_20180318_111344.jpg   442,96KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20180318_111353.jpg   420,91KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20180318_111217 - Copy.jpg   246,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka uch grazumelis

Pavydas net kazkur giliai sukirbejo..bet alia ar ne salta?

Atsakyti

Tai dar nenešioju aš ano, čia bus po kokio mėnesiuko :)​ 

Atsakyti

Nu bet fotkintis gi apsirengei..man sitas savaitgalis kazkoks laabai jau saltas

Atsakyti

Liniuka labai fainas  :wub: 

Atsakyti