Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, oho kiek mezginiu... Lverti grieko. Pavydziu, nes pati tingiu... O dar upo "pridejo" dinges siuntimo metu tas raudonas uzmestukas.... Ir tas šalis pukius....... 😞 aplinkybiu kol kas nzn ir be pirmadienio turbut nesuzinosiu... Abydna juodai... 

Ohoo... :blink: :blink:

Atsakyti

Is pastomato... Rado tuscia dezute... Lyg tai ir kito siuntinio negavo, dar iki galo nezinau kaip ten... 

Atsakyti

Bet tai jooo... ne tik, kad abūdna, bet ir nuostolis.

Man yra buvę, kad siunčiau vyrą paimt siuntos. Suvedus kodus, atšoko durelės, bet jos neatsidarė, o jis nematė kurios atšoko :blink: :oh: ir viską palikęs parvarė namo.  Gavau tada progą neblogai pastūgaut ant jo :lol: :oh: tai gerai, kad nieks pro šalį nėjo ir nepaėmė siuntinio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 17 kovo 2018 - 19:57

Sarange eina sau Atsimeni panasu bajeri pasakojau?

Cia kazkas nujo jau su tokiais fokusais

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 kovo 2018 - 19:46

A pablūdot su tiek mezginių :blink:  Didžiausi pagyrimai tai Rasytei, kad taip greitai ir sėkmingai su broliu susidraugavo :4u:  Olaivos raizgalynė irgi įspūdinga :wacko:  Lace paprastuolis visų spintose vietos rastų. O su Ristina tai nedraugauju :zoo_taz:

Šarange, gal dar atsiras. Gal kurjeris ką supainiojo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 17 kovo 2018 - 19:55

O teip, Rasytė "gimdo" daiktus ne dienom, o valandom :D greit siūlus sumezgi tokiais tempais.

Aš ilgokai ieškojau bendros kalbos su mašinka. Ir dar yra kur tobulėt :blush-anim-cl:

Atsakyti

Kas mezga urmu. Kas siuva 😎 viena ideja gimdau ir bandysiu uzkurt. Tai ir siuvu dabar kai muza aplanko😊

Man brolyje tai apdailos nepatiko.... vis galvoju but mezgeju siaubu ir karpyt palas pagal iskarpas. 😊😊😊 

Atsakyti

pradėjau vakar naują mezginį iš tų saldaininių siūlų Luknei.buvom kelias dienas svečiuose.pyniavau,pyniavau,vakarais tokią liktarną įjungdavo,nes tamsoka,mezgimui nepritaikyti namai.ir staiga nusičiaudėjo turbūt ant viso rajono tuos namuos dėdė.tai šuo kaip skuto pas mane išsigandęs,užkabino lempą ir numetė ją.o kaip tamsoj megzt? taip kad ir užšoko šviesus mezginys Luknei :D

Atsakyti

Labos

oho, kiek gražiai primezgę!

Lace, puikus švarkelis ir dukros megztukas tikrai tobulas :wub: 

Olaivos vingiai :bigsmile: 

Rasyte, dailu :bigsmile: Tikrai pavarai ir dar kuklinies neaišku ko.

Ristina, wow kokie kiekiai  :bigsmile: Dailios tos įstrižos gėlytės, įtariu toj krūvoj daugiau grožių bus :)

Aš ir dukros megztinį baigiau. Vis nenutaikau ant jos nufotkint, nes manekene dirbt nenori, o apsirengt vis ką nors kitą išsirenka :oh: 

Baigiu susiūt savo raudoną pūkį pagaliau. Pradėtas turbūt lapkritį  :oh: Ir baltą alpakos nebaigtuką išsitraukiau. Tik nežinau, ar šiai žiemai/pavasariui spėsiu pabaigt, turiu priekį ir nugarą iki pažastų. O paskui jau norėsiu ko nors ne visai žiemiško. Drakiui bus laimė, nes lobių skrynioj lobiai tik žiemiški :D

Atsakyti

Faktas:

A67C4C22-D207-4DDD-96F4-86823E4A3AF3_med

Tik sagas, įtariu, reikės persiūt  :unsure: Jau po pirmo skalbimo tas paveikslėlis vietom sutrūkinėjo  :unsure:​ 

Atsakyti

Atsirado mezginiai....

Ristina, istorija panasi i tavo, nes drauge isvykus, renginy, vyras turejo paimt du siuntinius, bet paeme viena, kito nebuvo,  kableli ne ten padejo rasydamas ir gavosi detektyvas, visas anekdotas, o del kito tai raso sistema, kad nepavyko iteikti, tai gal kazkas ir negerai, nes buvo nukreiptas is pasto i terminala, vienu zodziu, sugedes telefonas... Mes jau ir apraudojom, ji jau net kita spalva kitam sugalvojo....  :D​ 

Atsakyti

tai gerai,kad nepradėjai to kito jau brūžinti :D

Atsakyti