Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

viskas čia laiku  ;)  man temoj kuo daugiau vaizdų ir mažiau rašliavos,tuo geriau :)

Atsakyti

Oho, Olaiva, kad privinguriavai  :wub: Būtų labai įdomu ant tavęs pamatyti  :)​ 

Atsakyti

palauk dar, neįkėliau pačios svarbiausios foto :D :D

Atsakyti

vis dar trūksta nugaros :D bet iki balandžio 1 bus,tikrai

DSC_4051_medium2.JPG

Atsakyti

Rasyte, tu tai mane konkrečiai nervuoji   :oh: Tai gi tik ką bruolį nusipirkai, o jau puikiausius mezginius demonstruoji...   :unsure:  Imu jaustis visai nevykusi, mano draugystė su bruoliu po šiai dienai gana įtempta ir banguota....  :unsure:​ 

Atsakyti

vis dar trūksta nugaros :D bet iki balandžio 1 bus,tikrai

:lol:   :lol:​  prajuokinai....

Atsakyti

Parodysiu ir aš dar vieną megztuko dublį  Rūtai  :rolleyes: Miksavau dvi gijas rogutinio merino ir vieną giją MG mocheros  :)  Be jokių mandrybių ir pribumbasų. Bet, kaip taisyklė, tokių megztukų spintoje labiausiai reikia (bent jau man ir mano dideliaim vaikui). 

DSC_1316_medium2.JPG

DSC_1303_2_medium2.jpg

Spalva tikresnė šitoje foto

DSC_1344_medium2.JPG

Atsakyti

Nugara gerulė :bigsmile:

Pataikiau "ant" pagyrų :bigsmile:

Galiu pasigirt mezginių kiekiu :karsta: :lol: 11 daiktų :huh2:

Priedas  013.JPG   247,12KB   0 Parsiųsta kartų

Ir gražiausias savaitės mezginys :wub: tiek spalva, tiek siūlas :wub:

Priedas  001.JPG   207,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

bet jau kokia poza paskutinėj  foto išlenkta :D

Atsakyti

Rasyte, tu tai mane konkrečiai nervuoji   :oh: Tai gi tik ką bruolį nusipirkai, o jau puikiausius mezginius demonstruoji...   :unsure:  Imu jaustis visai nevykusi, mano draugystė su bruoliu po šiai dienai gana įtempta ir banguota....  :unsure:​ 

Lace, aciu :4u: Yra labai didelis noras ivaldyt broli, bet turiu tokia neigiama savybe..tyngiu skaiciuot, matuot, tai daznai pavarius is akies - gaunasi sss arba ardyt ne karta  :B viena mezgini jau nurasiau i nuostolius, net nerodysiu niekam  :B 

Rutos megztinis :wub:  man tokie paprastuoliai irgi patys einamiausi ir graziausi :wub:

Olaiva, :lol: :lol: :lol:

Ristina, oho koks kiekis ir koks spalvynas :rolleyes: Foto vyrui parodziau, kaip dirba tikros mezgejos  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 17 kovo 2018 - 18:33

Sveikos, oho kiek mezginiu... Lverti grieko. Pavydziu, nes pati tingiu... O dar upo "pridejo" dinges siuntimo metu tas raudonas uzmestukas.... Ir tas šalis pukius....... 😞 aplinkybiu kol kas nzn ir be pirmadienio turbut nesuzinosiu... Abydna juodai... 

Atsakyti

Sveikos, oho kiek mezginiu... Lverti grieko. Pavydziu, nes pati tingiu... O dar upo "pridejo" dinges siuntimo metu tas raudonas uzmestukas.... Ir tas šalis pukius....... 😞 aplinkybiu kol kas nzn ir be pirmadienio turbut nesuzinosiu... Abydna juodai... 

Oho :blink:  neregistruotu siuntei :unsure:

Matyt pasto darbuotojams patiko :blink: :oh: :mad2:

Atsakyti