viskas čia laiku ;) man temoj kuo daugiau vaizdų ir mažiau rašliavos,tuo geriau
Oho, Olaiva, kad privinguriavai Būtų labai įdomu ant tavęs pamatyti
palauk dar, neįkėliau pačios svarbiausios foto
vis dar trūksta nugaros bet iki balandžio 1 bus,tikrai
Rasyte, tu tai mane konkrečiai nervuoji Tai gi tik ką bruolį nusipirkai, o jau puikiausius mezginius demonstruoji... Imu jaustis visai nevykusi, mano draugystė su bruoliu po šiai dienai gana įtempta ir banguota....
vis dar trūksta nugaros bet iki balandžio 1 bus,tikrai
prajuokinai....
Parodysiu ir aš dar vieną megztuko dublį Rūtai Miksavau dvi gijas rogutinio merino ir vieną giją MG mocheros Be jokių mandrybių ir pribumbasų. Bet, kaip taisyklė, tokių megztukų spintoje labiausiai reikia (bent jau man ir mano dideliaim vaikui).
Spalva tikresnė šitoje foto
bet jau kokia poza paskutinėj foto išlenkta
Rasyte, tu tai mane konkrečiai nervuoji Tai gi tik ką bruolį nusipirkai, o jau puikiausius mezginius demonstruoji... Imu jaustis visai nevykusi, mano draugystė su bruoliu po šiai dienai gana įtempta ir banguota....
Lace, aciu Yra labai didelis noras ivaldyt broli, bet turiu tokia neigiama savybe..tyngiu skaiciuot, matuot, tai daznai pavarius is akies - gaunasi sss arba ardyt ne karta viena mezgini jau nurasiau i nuostolius, net nerodysiu niekam
Rutos megztinis man tokie paprastuoliai irgi patys einamiausi ir graziausi
Olaiva,
Ristina, oho koks kiekis ir koks spalvynas Foto vyrui parodziau, kaip dirba tikros mezgejos
Sveikos, oho kiek mezginiu... Lverti grieko. Pavydziu, nes pati tingiu... O dar upo "pridejo" dinges siuntimo metu tas raudonas uzmestukas.... Ir tas šalis pukius....... 😞 aplinkybiu kol kas nzn ir be pirmadienio turbut nesuzinosiu... Abydna juodai...
Sveikos, oho kiek mezginiu... Lverti grieko. Pavydziu, nes pati tingiu... O dar upo "pridejo" dinges siuntimo metu tas raudonas uzmestukas.... Ir tas šalis pukius....... 😞 aplinkybiu kol kas nzn ir be pirmadienio turbut nesuzinosiu... Abydna juodai...
Oho neregistruotu siuntei
Matyt pasto darbuotojams patiko