Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niu kąą :bigsmile:

Namų darbai padaryti - varau pas Limit :bigsmile:

Atsakyti

Laba diena, oi kaip faina, laukiam laukiam mes svetelių laukiam :D

Atsakyti

Limit šiandien atsikalbės už visą savaitę :D Gaila su Nite prasilenkėm :4u: 

Lace, iš techninės pusės viskas perfect, spalva puiki, siūlas pabangybinis :wub: 

Mados garažas suviliojo FB žinute apie šilkus. O bet tačiau :B  Didžioji dalis šilkų aksominiai :unsure:  Šarangė supras kokie :D  Gal pas berniukus ten irgi šilkas?

Atsakyti

Limit šiandien atsikalbės už visą savaitę :D Gaila su Nite prasilenkėm :4u:

Lace, iš techninės pusės viskas perfect, spalva puiki, siūlas pabangybinis :wub:

Mados garažas suviliojo FB žinute apie šilkus. O bet tačiau :B  Didžioji dalis šilkų aksominiai :unsure:  Šarangė supras kokie :D  Gal pas berniukus ten irgi šilkas?

Aha, gaila :D Aš dar ne paskutinė sektantė buvau :D

Pūkuotas šilkas :bigsmile: :laugh:

Atsakyti

Tą šilką įdomiai vadina :)  vieni "aksominiu", kiti "laukiniu". Man asmeniškai, tas jo vaizdas visai ne šilkiškas :D
Anykščiuose esu pirkusi šilko  :super:  tik lb lb plono.

Atsakyti

Kol kas pats fainiausias šilkas, kokį esu pirkus ir mezgus, buvo iš Kasiūlų :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos grazu sestadieni!

Graziai mezgat, sauniai plepat🎈

O as su klausimu😊😊😊 gal yra cia kokia sektante su reklamos verslu dirbanti? Ar prekes reklamos verslams parduodanti.🤔 bet lyg ir ne 🤔

Atsakyti

:( 

tada palauksiu - gal grįš tie seni geri laikai :mirksiukas:

su grafitine t.mėlyna dingo vienu metu.atsiras kažkada ,žinoma

Atsakyti

O kokių spalvų kašmyro yra? Gal man reikia :B​ 

Atsakyti

ahoj,

raizgalynė

DSC_4050_medium2.JPG

DSC_4060_medium2.JPG

DSC_4042_medium2.JPG

Atsakyti

Labos :4u: Atnesu pobaises foto.. ner kam nufotkint ant manes, nors ir mezginiai didoki. "Hangover sweater" bad2037db2a9.jpgd54caaf218d4.jpg Ir lininis/micherinis uzmestukas 438dcd6b6412.jpg Liko nefotkintas sviesus uzmestukas, kurio geroji puse su siulem ir blogom akim. Ai, dar vakarienei torciuku dalinuos :D b8db6c341862.jpg

Atsakyti

Oi kaip nelaiku as cia su savo mezginiais.. sleptis po lapais man  :B 

Olaiva, pirmiausia tai foto ir spalva  :wub: Uz kantrybe pyniuojant - medalis  :4u: 

Atsakyti