Labas rytas.Pamezgejau vakar, liko puse rankoves..senokai taip ilgai megstuka mezgiau.
Kazkaip kilo noras vaseli pasikinkyt, pavasaris matyt suveike ale kai paziurejau uz lango - 10..brrr kokie dar vaseliai, vasariniai siulai dar giliai
Labas rytas
apie mano švarkelį tai net vyras tokį skūpų komplimentą pasakė, tai čia jau tikrai rimtas įvertinimas
Tą Lace švarkelio modelį mano bendradarbė mezgė ir vis ėjo pas mane konsultuotis apie tą angliška aprašymą. Tai man toks sudėtingas pasirodė. Gal kad vis pripuolamai paskaitydavau, o dar darbe to laiko nelabai turi, darbai laukia. Nežinau...
Aš aprašymo nesekiau, tik iš paveiksliuko centimetrus žiūrėjau ir dar paskaičiau kiek detaliau, kaip ten tas švarkelinis kalnierius padarytas, tai neturiu nuomonės dėl aprašymo sudėtingumo.
pasičiupau storulius siūlus, seniai kirbėjo noras kokį a la paltuką numegzt. Labai neįprastas ir keistas jausmas 5 numerio virbalais irkluoti
Labas rytas, oi koks švelnus išskalbtas kašmyrėlis! Mano bandymukas išdžiuvo, tai laikau prisiglaudus prie veido ir murkiu iš švelnumo. Olaiva, kada vežimėlį kinkysi?
Lace, tobulai, kaip visada.
jeigu iš tų trijų spalvų,tai gali parašyt,kuri domina,kitą sav varysiu dar paimti užsakymo vieno ;)
Tai ir nemaniau, kad sau , bet turi gi dar porą mergaičių, joms dar mažiau megzt būtų . Vaiva nekoncertuoja šiandien?
Aušra dabartiniame gyvenimo tarpsnyje mamos mezginių nevertina, Vaiva nelabai turi kur juos nešioti.
Vaiva sloguoja, porą dienų nebuvo mokykloj, tai ir į koncertą neleidau