ir vieną sektantę sutikau niekad nematytą,netikėtai taip
aha,eilinį kartą įsitikinau,- pasaulis toks mažas laike ir erdvėje....Galvoju, ilgai autoservise sugaišau, niekur nebeužsuksiu, varau darbų dirbti...nu bet...mažas reikaliukas atsirado šalia siūlinės.....tai kaip ten neužsukti...ir še tau... Olaiva su kompanija.....
nu , žinojau, kad užsuks šiandien...bet pataikyk gi tą pačią minutę ,juk kokia 20 min, ir būtumėm prasilenkusios... Smagu buvo nors pasimatyti, kad ir labai trumpai...
Gražių mezginių( nu, bet ar būna tavo mezginiai kitokie??)
Laba
Lace, nu ka as galiu pasakyt. kai visada Laciskai Labai tinka spalva
Olaivos grobis
Isdziuvo mano pagiriu megztinis, reik dar pagarint, ten kur raitosi, gavosi man per didelis ieskosim savininkes kitos
Gal galit papasakot, kaip suminkstint lina miksavau su mochera, nu net ir isskalbus man toks kietokas
gal dar karta skalbt ir ne rankom, o pasukt skalbiankei
Mano drakius bus pamaitintas kitos savaites pabaigoj Mama nervuojasi, kad niekas netelpa, o dar pakeliui 2 babinaites nuo roguciu ir kita is kito tasko
Gal galit papasakot, kaip suminkstint lina
miksavau su mochera, nu net ir isskalbus man toks kietokas
gal dar karta skalbt ir ne rankom, o pasukt skalbiankei
O pamąstei, kas bus su mohera, kuri skalbiankėj pasisukios?
Oj, pamiršau pasidžiaug su Lace gražu. Ir dar super puper puiku, kad "išgimdei" nešiojamą, patinkantį/tinkantį daiktą
O pamąstei, kas bus su mohera, kuri skalbiankėj pasisukios?
Nea
O kas bus?
Tai kaip man tada ta lina paminkstint meginukas nuo dazno ciupinejimo paminkstejo, o va uzmestukas - kietas
Nea
![]()
O kas bus?
Pabandyk - žinosi
Susivels mohera
Nu kuo šiandien užimta buvau net nžn, bet tik dabar prisedau.....megzt kaip ir neber kada 😁
Lace, labai dailu, fabrična, net atrodo, kaip audinys kažkoks! Kazkada ir as norejau toki modeli scarkelini isbandyt...
O kas gali but mocherai prasukus? Manau nieko, as suku viska 😁 linas siaip suminksteja nesiojant, niurkant, glamzant ir pan.
Olaivos grobiai tai ne visai olaiviski sakyciau, bet kad idomus tai tikrai, laukiu materializacijos 😁
O kas gali but mocherai prasukus? Manau nieko, as suku viska 😁 linas siaip suminksteja nesiojant, niurkant, glamzant ir pan.
Tikrai esi skalbus moherą skalbyklėj?? netikiu
Rasyte gal palygink bet per kokį skudurį
šiaip mohera įsielektrina nuo lygintuvo.
visaip blogai-ane
Nors aš turiu užmestinį megztuką moheros/lino. Tai ką žinau, palyginu būtinai išdžiūvusį, nes kitaip net ir dydis biškį ne tas būna. Ne itin ir elektrinasi. Ne daugiau nei nuo palto pamušalo
Olaivos grobiai nors levandos ritėj kažkokios mielesnės atrodo
Linas garinamas ciupinejamas ir nesiojamas suminksteja.,tiesiog skalbiamas mediena virsta..i skalbianke nekisciau nes linui nepades o mochera sugadins
Tą Lace švarkelio modelį mano bendradarbė mezgė ir vis ėjo pas mane konsultuotis apie tą angliška aprašymą. Tai man toks sudėtingas pasirodė. Gal kad vis pripuolamai paskaitydavau, o dar darbe to laiko nelabai turi, darbai laukia. Nežinau...