Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, rankytėm aš jį numezgiau ;) puikiaisiais chiaogoo virbalais. Raštas - perliukas, tos a la “siūlės” išmegztos. Mezgiau 2 akių ripsą, iš šonų po 1 gerą akį.  :rolleyes: ir siaurinimus/platinimus per tas “siūles” dariau  :B 

Atsakyti

Lace, labai gražu, jau sakiau ne kartą :), o labiausiai džiaugiuosi, kad tu pati laiminga, kad baigėsi abejonės. Noriu ir aš kokio vėl projekto, kuriuo galėčiau didžiuotis :).

Atsakyti

Dar pakomentuokit, ką apie šitas sagas galvojat.  :4u: Faktūriškai man jos labai tinka, o vat dėl spalvos abejoju  :unsure: Pjautis kaip ir nesipjauna, bet gal gali būti ir geresnis variantas  :unsure:​  

Atsakyti

Va, gal geriau sagos matosi

Priedas  67CA84FE-99B9-4A27-881E-0A39B69B27B1.jpeg   425,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

na, apie spalvas tai sunku sręsti, nes gyvai gal ibūt ir visai kitas vaizdas. mano kompas rodo visai malonų kontrastą ir mano manymu visai tinka.

dar noriu pagirti kraštelį. lyg ir sakyčiau i-cordas, bet kad abi pusės vienodos :hmm:  atskirai megzta ta juostelė? nes jei kartu, tai kaip netraukia?

Atsakyti

man sagos labai cia i tema, nekeisciau

Atsakyti

Lace, labai gražu ir tau tinka. Ir nesimato jokių ten spalvų margumo nuotraukoj.

Atsakyti

dar noriu pagirti kraštelį. lyg ir sakyčiau i-cordas, bet kad abi pusės vienodos :hmm:  atskirai megzta ta juostelė? nes jei kartu, tai kaip netraukia?

Kraštelį kartu mezgiau - kaip vamzdelį. Truputį turėjau abejonių, ar nebus tempimo, bet viskas ok

Atsakyti

oho,kiek siūlų šiaulių taške,tokių įdomių.biškiuką apsiprekinau :) o jau šalta,pusto,brrr

ir vieną sektantę sutikau niekad nematytą,netikėtai taip :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 kovo 2018 - 15:00

Dėl sagų sunku ką pasakyt. Kliūt tikrai nekliūva. Būtų pasirinkimas, būtų galima išsikalinėt :).

Olaiva, parodyk, kai galėsi, kiek ko prisipirkai. Aš vis pavarvinu seilę į kai kuriuos, kuriuos jie kelia, pavarvinu... Ale reik sumegzt turimus, irgi neblogų yra :D.

Atsakyti

linas su medvilne ir viskoze

20180316_152706_medium2.jpg

20180316_152659_medium2.jpg

peleninė viskozė

20180316_152633_medium2.jpg

medvilnė su kažkuom,margutė levandinė

20180316_152639_medium2.jpg 

ir nesąmonė Luknei,bet jau suplanuota,ką iš jo megsiu jai :)

20180316_152652_medium2.jpg

Atsakyti

Tikrai įdomus grobis! Tikiuosi ir įdomių mezginių :D .

Atsakyti