Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarangė, 16 Kov 2018 - 06:49, parašė:

Šarangė, 16 Kov 2018 - 06:49, parašė:

Rimtai??? Nu gal ir juodos būna įvairaus juodumo  :huh2: Tai nedėk prie tikrai juodos ir pabandyk paskalbt, gal nebebluks daugiau :)

Nu tai gi pradinis planas toks ir buvo - sudėt su kita juoda  :lol: sudėjau abi šalia ir pasimatė  :mad2: nes ta guminė juoda (su Katuku iš Ristinos pirkta) tai ne šiaip juoda, jinai visai žiauriai juoda :D

Nu ir dzin  :bigsmile: nes viskas jau kitaip susidėliojo  :angel2: jau aš turiu daugiau nei pusę juočkio  :mirksiukas: o naujoji babina tiesiog turės palaukt savo idėjos :D 

Atsakyti

Nite, nu ir gerai tada, is kitos puses, galetu but ir juodai kanapeta, jei kartu sedejus,  irgi variantas 😁

Šiaip tai žeuriai sunku su spalvom, ypac perkant ne sau.... Nes tam pusrusy vienaip, lauke kitaip, tel.dar savaip, o realybe dar kitokia

Atsakyti

Šarangė, 16 Kov 2018 - 07:16, parašė:

Šarangė, 16 Kov 2018 - 07:16, parašė:

Nite, nu ir gerai tada, is kitos puses, galetu but ir juodai kanapeta, jei kartu sedejus,  irgi variantas 😁

Šiaip tai žeuriai sunku su spalvom, ypac perkant ne sau.... Nes tam pusrusy vienaip, lauke kitaip, tel.dar savaip, o realybe dar kitokia

Siūlai visada gerai :D ką nors suraitysiu ... kada nors ... :lol:

O taip :oh: apšvietimas ir spalvos  :oh: o dar padaugink viską iš "kliento" lūkesčių  :lol: nu arba padalink  :lol: 

Atsakyti

Limit, nu labai sveikinu :4u:  Visada maniau, kad tas darbas tavęs nevertas :) 

Aš vėl nevilty, neišgimdau idėjos medvilninės.... Noriu lengvo megztukėlio, 3/4 rankovėm, su minimaliu rašteliu ar kokiu cinkeliu. Kažkas galvoj sukasi, bet ne iki galo.

Atsakyti

juodu tikrai yra daug atspalviu :D  pirkau eilinius dzinsus juodus, o kai apsivilkau  prie juodos striukes, pasirode, kad ta juoda  tokia i rusva atspalvi. tai irgi keistai jie man ziurejosi :unsure: nors kai ne sauleta tai juoda kaip juoda .

as vienus siulus uzsakiau kaip grafitinius, o  gavau  mano akimis  i nakties meli  uznesancius .

nu zodziu sieroburomalinovos  spalvos pasitaiko :)

smagiai ripsuojasi  vakare prie filmu . :)

Atsakyti

Labas rytas

Limit sveikinimai  :4u: 

Atsakyti

Sveikos, rytas fainas, bet šaltas, pasivaikščiojau iki darželio ir atgal, nes šiandien laimė iš namų dirbti.

Aš labai grafitinio lino norėjau bliuskei, pagal pavyzduką iš Lino namų užsisakiau ir... buvo į rudumą. Tai gerai, kad ne internetu pirkau, o parduotuvėj užsakiau - galima neimti, jeigu nepatinka. Nes kur aš tokią bjaurią spalvą būčiau dėjus...

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Neištversiu, kol ką nors gražesnio pavyks nufotografuoti  :rolleyes: Labai noriu pasidžiaugti pavykusiu mezginiu  :wub: Tokia prabangybė būtų verta išplautos galvos, makiažo ir rimtesnio įamžinimo, gal kada nors pavyks ir tai... O kol kas darbinės foto, fotografė - Vaiva  :D 

IMG_0774_medium2.jpg

IMG_0779_medium2.jpg

EADD9741-FEB7-420E-83CF-DCC7FFD718BF_med

Atsakyti

Lace, milijonas :thumb_yello:

Atsakyti

Dar vienas milijonas Lace  :thumb_yello:  super tinka  :good: 

Atsakyti

o čia mašina megztas? rašto nesuprantu, didelėse fotkėse lyg ir tiesiog lygus, bet toj iš arti tai lyg ir ripsas :hmm:  aha, ir kaip tos juostelės padarytos, na priekyje, kaip kad įsiuvai?

Atsakyti

Pažiūrėjau R, tai šitą megztuką lygiai 9 mėnesiu “gimdžiau”.  :blink:  aišku, per tą laiką nemažai kitų projektų pasaulį išvydo.  :D iki pat pabaigos dėl jo turėjau daug abejonių  :oh: kaip ne keista, bet labiausiai tai dėl to rankų dažymo - sruogų spalvos kažkiek skyrėsi, nors visos buvo iš tos pačios partijos. Tą nedidelį skirtumą nusprendžiau ignoruoti, bet galiausiai teko dasipirkti vieną sruogą, kuri jau skyrėsi ženkliai.  :oh: rankves mezgiau kaitaliodama iš dviejų kamuolių, to pasekoje viena rankovės kraštinė mažiau elastinga ir dabar jaučiasi nedidelis tempimas per siūlę. Bet čia gal tokios nedidelės smulkmenos, apie kurias tik aš viena žinau  :rolleyes: 

Iš viso to dvi (visai man nenaujos) išvados:

1. Labiausiai myliu kokybiškus lygaus dažymo siūlus.

2. Man labai patinka megztiniai be siūlių. 

Atsakyti