Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, nu, prisipažinai pagaliau :). O šeštadienį Kąsiūluose paskutinė darbo diena ar išleistuvės? Labiausiai nustebau, kad A lygiais praktiškai viską susirinko - ir lietuvių, ir matematiką, ir istoriją, ir fiziką. Ir ispanų kalbą pasirinko :). Ir renkasi, ne kad lengva būtų mokytis, o kad geras,stiprus mokytojas būtų ir kad daugiau šansų ateičiai turėtų, pats taip sakė, nustebau, nes nieko man nebereikėjo sakyti. Ryt turi pristatyti savo individualų mokymosi planą. 

Aš išsimiegojau pora naktų normaliai, tai jau vakare nebelūžtu, faina. Bet naują rimtą projektą tik savaitgalį galiu pradėt, šviežia galva ir turėdama daug laiko, tai irgi mezgu kojinę - visų vaivorykštės spalvų, mažulei :).

Lace -džiaugiuosi :4u: . Tas tavo švarkelis labai kokybiškai numegztas ir prabangus. Tikiuosi, kad tavo perfekcionizmas užsimerks prieš meniškai dažyto siūlo spalvų netolygumą.

Atsakyti

Kartais dirbsiu šeštadieniais pagal atskirą susitarimą. 

Nuo šio mėn pradžios naujas etapas prasidėjo. 

Paklausinėsiu saviškį. Dėl ispanų kaip faina. Bet reta mokykla turi tai pasiūloj..

Atsakyti

Limit, intriguoji, ka veiksi?

Jus neisivaizduojat kaip tingiu megzt, ko tik neprigalvoju, kad tik nepamezgus... 😁

Atsakyti

Šarange - juokini :), gal miegot eit, kad tik nemezgus :)

Ispanų kažkada mokiausi, labai norėčiau pati pratęsti. Dvynukai per programėlę telefone sugalvojo mokytis nuo vakar ispanų :).

Limit, faina tada, kad kartais galima bus užsukti. Nors šeštadieniais retai ten mano keliai prasuks, ypač sodo sezono metu :(... Taviškis gal seniai jau susiderino planą. Nors pas mus tai tėvų parašo dar reikia.

Atsakyti

susidvigubino

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 kovo 2018 - 22:41

Šarange, dizaineriauju vėl, ratas apsisuko matyt jau  :rolleyes: 

Atsakyti

Limit, ką Kino pavasaryje pasirinkai? Aš šiandien "Šventa vieta" buvau. Labai rekomenduoju.

Atsakyti

Labas rytas, 

Šiandien einu į Van Gogą, ryt į Kandelariją. Paskui dar manasis Godardas, Dabar tai jau padėk man, Dievuli!, Ką žmonės pasakys, Maria Callas: savais žodžiais ir va taviškis Šventa vieta. 

Pamenu gal užpernai per Kino pavasarį mačiau prasčiausią gyvenime filmą :D loterija tokia kaip visada tas pasirinkimas. 

Atsakyti

Limit, labai džiaugiuosi :4u: Gal tik gaila, kad mažiau trauks į Kasiūlus :mirksiukas:

Atsakyti

Šarange, ačiū  :4u: 

Pasiėmiau vakar siūlus :rolleyes: Atrodo juodi, kol nepridedi šalia ko nors tikrai juodo :ax:  biškį bijau, kad numezgus gali atrodyt kaip nuskalbtas drabužis  :huh2: 

Atsakyti

labas rytas :)

aš vakar irgi kino pavasary buvau :) kadangi bilietas kolegės atiteko tai ką išrinko ten ėjau...nu :D paskui ta kuri isrinko isejus susirietus isteriskai juokėsi kad kuo toliau tuo "geriau" :D

buvau Žudikė Marlina

Atsakyti

Labas rytas,

Pagaliau penktadienis ir koks fainas oras, nuotaika tikrai superinė, bet tingulys mezgimui dar didesnis :D

Limit, super, sveikinu :4u: Kai aš kasiuluose ir taip nebuvau, tai man ne taip ir gaila :D

Šarange, ačiū  :4u: 

Pasiėmiau vakar siūlus :rolleyes: Atrodo juodi, kol nepridedi šalia ko nors tikrai juodo :ax:  biškį bijau, kad numezgus gali atrodyt kaip nuskalbtas drabužis  :huh2: 

Rimtai??? Nu gal ir juodos būna įvairaus juodumo  :huh2: Tai nedėk prie tikrai juodos ir pabandyk paskalbt, gal nebebluks daugiau :)

Atsakyti