Jetus kokiom nuobodybėm užsiimu... kaip ima miegas...ir kam to reik....?
atvažiuok į Kauną,tunelinėj nenuobodu bus
geriausias bajeris kai žmogus žino kas yra cunamis ir meteoritas bet nežino kas yra drevė arba slenkstis...
Toks anekdotas apie darželinukus buvo Atbėga šešiametis Petriukas pas Antanuką ir sako: "Vakar Jonukas verandoje prezervatyvą rado", o Antanukas ir klausia: "O kas ta veranda?"
Sveikos Aš kaip Pilypas iš kanpių Darbe vis nėra kada užsukti, namie ne tas galvoje...
Užtai vakar iš trečio karto pavyko užbaigti malabriginio švarkelio rankovę. Ir dabar laukia tiesos akimirka - bandyti "surinkti" dalis į vieną daiGtą ir tikėtis, kad gavosi kas nors nešiojamo. Šimtą metų nieko gabalais nemezgiau
Abelo turėjau omeny kad PDF formatą nelabai nori užkrauti,sunkiai atidarinėja arba neįskaitomas šriftas,iš principo atsidaryt galima bet baisiai nepatogus reikalas...turi būt labai mažas pdf tada normaliai, arba apdorotas ten kažkaip gal
šiaip PDFus man neblogai ir su planšete skaityt ėjo, bet vargsta akys tikrai
Lace ale va tiksliai to anekdoto situacija
radau radau čia gi ta inky kur aš į eilutę pasidėjau
Labas vakaras, sveikos gyvos,
Sakau, gal reik pasisakyt tam jubiliejiniam puslapy
Grįžau į kitą veiklos sferą, tai siūlai virkauja kamputy. Bet jei kas šeštadienį pro kaSiulus suksit, tai užsukit ;)
Qqtės megztukas puikiai atrodo, nuostabiai
Dar sužavėjo SoliSol paltukas. Neralus
Restar, ko ten tavo dičkis prisirinko? Reiks saviškio užklaust Kažkaip nieko negirdėjau, kad ką rinktųs
Vėl esu be idėjų maisto gamybai vakarais Makaronų salotas sumakalavau, eisiu kojinę krutint. Viena guli jau baigta.
Lace prabangybės laukiu pasirodant
Ai gi dar kinus lankau
Visų išgirtieji oskariniai visiškai nea. Vaizdai gražūs, nufilmuota įspūdingai, bet nesujaudino anei kiek. Likau abejinga ir Vandens formai ir Nematomam siūlui. Bet pažįstu kam ir baisiai patiko
Nuo ryt Kino pavasarį šturmuosiu
Tai tiek tam jubiliejiniam