Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jetus kokiom nuobodybėm užsiimu... kaip ima miegas...ir kam to reik....? :dry2:

atvažiuok į Kauną,tunelinėj nenuobodu bus :D

Atsakyti

geriausias bajeris kai žmogus žino kas yra cunamis ir meteoritas bet nežino kas yra drevė arba slenkstis...

Toks anekdotas apie darželinukus buvo  :D Atbėga šešiametis Petriukas pas Antanuką ir sako: "Vakar Jonukas verandoje prezervatyvą rado", o Antanukas ir klausia: "O kas ta veranda?"  :D 

Sveikos  :4u:  Aš kaip Pilypas iš kanpių  :rolleyes: Darbe vis nėra kada užsukti, namie ne tas galvoje...  :oh: 

Užtai vakar iš trečio karto pavyko užbaigti malabriginio švarkelio rankovę. Ir dabar laukia tiesos akimirka - bandyti "surinkti" dalis į vieną daiGtą ir tikėtis, kad gavosi kas nors nešiojamo. Šimtą metų nieko gabalais nemezgiau  :frusty: 

Atsakyti

Abelo turėjau omeny kad PDF formatą nelabai nori užkrauti,sunkiai atidarinėja arba neįskaitomas šriftas,iš principo atsidaryt galima bet baisiai nepatogus reikalas...turi būt labai mažas pdf tada normaliai, arba apdorotas ten kažkaip gal :)

šiaip PDFus man neblogai ir su planšete skaityt ėjo, bet vargsta akys tikrai

Lace ale va tiksliai to anekdoto situacija :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 kovo 2018 - 15:48

IMG_0107_medium2.jpg

Ballonjakken_6_medium2.jpg

28432873_1647365398688339_53312790040013

28433692_168778113919401_376359843896963

16125D38-3851-42CE-AD13-B397E275FEEB_med

7F2FB459-E955-449A-8CA8-34309CB4CFA2_med

IMG_1708_medium2.JPG

Foto_08.03.18__15_47_44_medium2.jpg

IMG_20180308_1447235_medium2.jpg

IMG_20180216_131722_medium2.jpg

Atsakyti

Šarangeee takelį į raudonos suknelės turi? :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

vakar gavau siuliukus.  ale plonumas . prisukau, suporavau su kacmyreliu ir  jau ripsint pradejau. nelabai turiu supratimo ar gerai bus. kazki kiek plocio reik daryt,  kad paltukas atrodytu. 

biskeli sunku megzt 5  nr virbalais is po 2,5 nr

Atsakyti

kokia žavinga ta moteris pirmoj foto :wub:  o kablai kokie :D

visi kiti mezginiai irgi verti nuodėmės :D

Atsakyti

radau radau čia gi ta inky kur aš į eilutę pasidėjau :)

https://www.ravelry....cts/li-bog/inky

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 kovo 2018 - 16:23

jau ir aš į favoritus pasidėjau :D  nors bruolio ir neturiu :B

Atsakyti

tai originalas rankytem gi..kambarėly receptas

Atsakyti

Yuhooo :yahoo: Atrodo, kad nereiks prab®angiųjų malabrigų į nuostolius nurašinėt  :rolleyes: Gal gi pagaliau ir sau nešiojamą rūbą nusimezgiau  :unsure: 

Atsakyti

Labas vakaras, sveikos gyvos,

Sakau, gal reik pasisakyt tam jubiliejiniam puslapy :D 

Grįžau į kitą veiklos sferą, tai siūlai virkauja kamputy. Bet jei kas šeštadienį pro kaSiulus suksit, tai užsukit ;)

Qqtės megztukas puikiai atrodo, nuostabiai  :wub: 

Dar sužavėjo SoliSol paltukas. Neralus :wub:  :4u: 

Restar, ko ten tavo dičkis prisirinko? Reiks saviškio užklaust :hmm:  Kažkaip nieko negirdėjau, kad ką rinktųs  :rolleyes: 

Vėl esu be idėjų maisto gamybai vakarais  :unsure:  Makaronų salotas sumakalavau, eisiu kojinę krutint. Viena guli jau baigta. 

Lace prabangybės laukiu pasirodant  :wub: 

Ai gi dar kinus lankau :D

Visų išgirtieji oskariniai visiškai nea. Vaizdai gražūs, nufilmuota įspūdingai, bet nesujaudino anei kiek. Likau abejinga ir Vandens formai ir Nematomam siūlui. Bet pažįstu kam ir baisiai patiko  :) 

Nuo ryt Kino pavasarį šturmuosiu  :) 

Tai tiek tam jubiliejiniam :D

Atsakyti