Lusi, įdedu schemą, bet ženklai tai čia šarangiški, ne tarptautiniai tie pasvire pagaliukai tai pynutė 2x2 ir pasvyrimas į tą pusę, į kurią sukta
Pūga.JPG 27,73KB 1 Parsiųsta kartų
Ristinos suknė keistai gal išrodo dėl manekeno. nu kai negyvas bestilinis pozuoja, tai ir nesimato tų stilistinių užmanymų. manau, ant žmogaus konkretaus geresnis ir vaizdas ir tikimas būt.
spalvos gražios, bet modelis ne mano.
o tas žaliasis tai jo, nu labai norėtinas
Šarange, man tas vyriškas švarkas gal kiek subobina tą vyriškį, dėl to ir ne taip. man apskritai kažkaip sunkiai žiūrisi vyriškiam tokie susagstomi rankom megzti daiktai. o dar jei apykaklė su atvartukais.... esu mačiusi kuriems tinka, bet dauguma tai no no.
nusipirkau net tris kaspinėlius per piet. vakare derinsiu kad tik nesigautų, kaip tam vyriškiui su megztiniu ripsiniu
Sveikos. Skaitineju. Ir net pora eiluciu per paskutines dvi savaites numezgiau. Pazanga.
Restar. Laikykis. Slaugos ligonine nebutinai nusibaigimui. Mano mociute taip sustiprejo joje, kad tuoj i sokius varys.... Nors reputacija Klaipedos slaugos ligonines irgi nekokia.
Mezginuku atskirai nekomentuosiu, kaip nemezganciai, bet labai pasiilgusiai, visi labai grazus ir imtini.
Liniuka, koks siūlas čia taip?
Neturiu mezginio. turiu krūvą "reikia" bet nežinau, ko iš jų "noriu"
Restar, ir aš net nežinau, kaip paguosti.... gal reiktų kiek luktelt, gal teisiog aplinkos pasikeitimas lėmė nekokias nuotaikas, kas atsiliepė ir sveikatai. tėtukas gi sąmoningas, suvokia, kas vyksta?
tos slaugos ligoninės labai skirtingos. nors patirties ir neturiu, bet kai ieškojau tėčiui, tai vat apie tą, kuri pagal gyvenamąją vietą, tai su tokia ne kokia reputacija. kaip sakai, tik numarinimui. rinkomės kitą, tiek, kiek spėjom pamatyt ir pajaust, nebuvo taip blogai. nors net spaudoj buvo kelios istorijos apie blogą priežiūrą. bet spauda pas mus ne visada faktus atspindi. viskas priklauso nuo konkrečios pamainos slaugių, ir aišku, nuo vadovo požiūrio.
bet vat su tuo, kad pagal gyvenamąją vietą, tai nežinau, gal nuo konkrečios situacijos priklauso, bet mums sakė, kad galim rinktis iš visoje respublikoje esančių slaugos skyrių, kur rasim vietos.
Labas
Aciu uz pleduko pastebejima Jis megztas bendradarbei lieknai ir aukstai mergaitei ne man
O vat į Saulėsmeilės mezginį pažiūrėjus tai pirma mintis buvo - gaila laiko... Pats adijalas gražus, dailiai numegztas, nėra prie ko prikibti. Ale vat pūkuotų moterų toks rūbas nepuošia (priminkit man šitą mano sakymą, jei kada galva susisuktų kažką panašaus megzt). Viską suprantu, kad kartais nusispjaut, puošia ar nepuošia, norisi tokio daiGto ir viskas. Bet jei dėl šilumos, tai aš sėkmingai galiu į bet kokį adijalą susisukti, o tokiam dideliam, bet visai nepuošiančiam mezginiui man gaila laiko...